Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ COVI-PASS- Ο ΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η συγκατάθεση είναι εθελοντική, αλλά η επιβολή θα είναι υποχρεωτική. Περιμένετε να δείτε αυτήν τη φράση, ή κάποιο στενό παράγωγο αυτής, που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την αφαίρεση της ατομικής σας ελευθερίας στο όνομα της ασφάλειας και προστασίας έναντι του κοραναϊού Wuhan (COVID-19), η οποία δεν δείχνει σημάδια συγκατάθεσης μέχρι να γίνουν όλοι εμβολιάστηκαν και μπήκαν στο νέο παγκόσμιο «κοπάδι».
Αυτή η εφαρμογή μαζικής παρακολούθησης παρουσιάζει σαν διαβατήριο «stop» ή «go» που οι επιχειρήσεις σύντομα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως τύπος συστήματος σημείων ελέγχου για να καθορίσουν ποιος επιτρέπεται να εισέλθει και ποιος θα πρέπει να απορριφθεί.
Αν ακολουθήσετε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, το COVI-PASS θα δώσει ένα «πράσινο» φως για να προχωρήσετε. Εάν δεν το κάνετε, ωστόσο, το COVID-PASS θα σας πει «περιορισμένο» έως ότου συμμορφωθείτε.
Περίπου 15 χώρες λέγεται ήδη ότι υιοθετούν αυτό το «σήμα του θηρίου» – σύστημα τύπου για να επιστρέψουν στο «κανονικό» ή τουλάχιστον στο «νέο κανονικό».
Υποστηριζόμενος από τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους παγκοσμιοποιητές ευγενιστές, το COVI-PASS είναι το όνειρο κάθε αυταρχικού που γίνεται πραγματικότητα και έρχεται σε μια χώρα κοντά σας.
Σε αυτές τις 15 χώρες που έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα COVI-PASS είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου προήλθε, μαζί με την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ινδία, τον Καναδά, τη Σουηδία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, το Μεξικό, τις Κάτω Χώρες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φυσικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό είναι όλο μέρος του συστήματος New World Order/της ΝΤΠ που προειδοποίησε ο Mike Adams, ο Health Ranger, πιθανότατα να τεθεί σε ισχύ το 2020. Ακούστε παρακάτω την έκθεση Health Ranger για να μάθετε περισσότερα:
Health Ranger’s YEARS of warnings ALL COMING TRUE
Θέλετε να επιστρέψετε στη δουλειά; Τότε θα χρειαστείτε COVI-PASS
Εκτός από τις δραστηριότητες αναψυχής και ψυχαγωγίας, το COVI-PASS θα καθορίσει επίσης ποιος «μπορεί» να επιστρέψει στη δουλειά και ποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι και βασικά να λιμοκτονήσει.
Όσοι επιθυμούν την είσοδο στον νέο κόσμο θα πρέπει να έχουν έγκριση COVI-PASS, επιτρέποντάς τους «ασφαλείς» να επανεισέλθουν στους χώρους εργασίας τους.
Με άλλα λόγια, οι κάτοικοι του νέου κόσμου δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν, να πωλούν ή να κάνουν πολλά από αυτά χωρίς ένα COVI-PASS, το οποίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον ευγενικό Bill Gates, ο οποίος ζει όχι μόνο για εμβολιασμό, αλλά και για τον έλεγχο της ανθρώπινης «αγέλης» μέσω της τεχνολογίας.
Στην πραγματικότητα, ένα δοκίμιο που έγραψε ο Γκέιτς τον Απρίλιο «προέβλεψε» το COVI-PASS, υποστηρίζοντας ότι ήταν απαραίτητο να τερματιστεί η πανδημία του Wuhan coronavirus (COVID-19).
«Προς το παρόν», έγραψε ο Γκέιτς, «οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Γερμανίας», υπογραμμίζοντας την «εθελοντική υιοθέτηση ψηφιακών εργαλείων» από το ανθρώπινο κοπάδι, έτσι ώστε οι φρικιαστικοί έλεγχοι όπως ο Γκέιτς να «θυμούνται πού ήσουν» και «να επιλέξουν να μοιραστούν με όποιον έρχεται να σας πάρει συνέντευξη για τις επαφές σας. «
Όπως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λέει ότι τα εμβόλια Wuhan coronavirus (COVID-19) δεν θα «εξαναγκαστούν», ο Γκέιτς παίζει με λόγια.
Στο τέλος, εάν «εθελοντικά» αρνηθείτε τους εμβολιασμούς και το COVI-PASS, δεν θα σας επιτραπεί να εργαστείτε, να φάτε ή να συμμετάσχετε στην κοινωνία – κάτι που υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα «αποδεχθούν» οικειοθελώς αυτά τα πράγματα για να επιβιώσουν.
Είναι το Σήμα του Θηρίου από το βιβλίο της Αποκάλυψης που παίζει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Δεν θα υπάρξει επιστροφή στο «κανονικό» εκτός εάν συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις των νέων τεχνοκρατικών αρχόντων σας.
Είστε έτοιμοι να αντισταθείτε, ακόμη και μέχρι θανάτου, εάν είναι απαραίτητο;
Ο Μπιλ Γκέιτς εμφανώς ενοχλημένος, ισχυρίζεται πως ο ιός θα λάβει πολύ μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη φορά, καθώς ο ίδιος και η Μελίντα χαμογελούν ενόσω λέει αυτό
Αυτό εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο κλιπ. Πώς ξέρει ότι θα υπάρξει «η επόμενη φορά» και ότι «θα τραβήξει την προσοχή»; Ρωτήστε τον Φάουτσι, ο οποίος έδωσε εκατομμύρια στο εργαστήριο στο Γουχάν. Δείτε αυτό: «Ο κορωναϊός δεν έλαβε την προσοχή των ανθρώπων, αλλά ο επόμενος ιός θα το κάνει, και ο Γκέιτς και η Μελίντα χαμογελούν. Δεν μπορεί κάποιος να φαντάζεται αυτά τα πράγματα, γιατί ο αυτός ο τύπος δεν παίρνει μια ειδική παράδοση προγραμματισμένη;
SMIRKING BILL GATES SAYS THE VIRUS WILL GET ATTENTION «NEXT TIME»
Και μετά, υπάρχει αυτό, από τις 30 Ιουνίου αφού ο Φάουτσι έδωσε μια τεράστια συζήτηση για ένα «δεύτερο κύμα» που θα μας σκοτώσει όλους. . . . .
Cameras off?Good, I can take off this mask then (Anthony Fauci)
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters