Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

κα Η Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα».

Idiotες
Διαβάζουμε ότι χθες η κα Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα».
Δεν καταλαβαίνουμε, ειλικρινά, τι έχει να κρύψει μια φέρελπις καθηγήτρια που αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα κάθε ικανός άνθρωπος μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Η ίδια από δασκάλα σε δημοτικό το 2016, τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα ορκίζεται καθηγήτρια πανεπιστημίου.
Και στο ΜΙΤ κάτι διάνοιες αντίστοιχη εξέλιξη έχουν ...
Εμείς επικαιροποιούμε το σχετικό μιμίδιο που είχανε φτιάξει 2 χρόνια πριν, τότε που η κα Μπαζιάνα ήταν ακόμη μια ταπεινή ΕΔΙΠ στο Μετσόβειο και της ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην καινούρια της καριέρα.


Άλκης ο Μετεωρικός ΙΙ

ΥΓ: Για την ακρίβεια, η πορεία της κας Μπαζιάνα υπήρξε ακόμη πιο μετεωρική, καθώς το μιμίδιο περιέχει μια μικρή ανακρίβεια: Ορκίστηκε μεν τώρα επίκουρος καθηγήτρια, αλλά είχε ήδη εκλεγεί από τον Δεκέμβριο 2019. Ούτε ο Πατριάρχης Φώτιος τέτοια ανέλιξη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Η μετεωρική πορεία της καθηγήτριας Μπέτυς Μπαζιάνα Έως TO 2015 ήταν δασκάλα H/Y σε δημοτικό. Καλοκαίρι 2016 αποσπάται ως διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος 2016 αποσπάται στο ΕΜΠ. Καλοκαίρι 2017 μονιμοποιείται στο ΕΜΠ ως διοικητική υπάλληλος. Πάσχα 2018 διορίζεται ως διδάσκουσα (ΕΔΙΠ) στο ΕΜΠ. idiotes Ιούλιο 2020 εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια στο Παν. Θεσσαλίας ne"


1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Και στην πρώτη κυβέρνηση των ΑΙΣΥΜΝΗΤΩΝ , ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΗ.
ΓΡΑΨΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2/7/2020για να θυμάσαι.
Όσο δε για τον ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗ ,αυτουνου η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΆ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΔΈΡΜΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΗ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters