Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ο πραγματικός λόγος Ο Τραμπ συγχώνευσε το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ με το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό

Τον Μάρτιο, η  Yahoo  ήταν η πρώτη που ανέφερε για τη συγχώνευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. «Το Υπουργείο Οικονομικών, όχι η Fed, αγοράζει όλους αυτούς τους τίτλους και αναστέλλει τα δάνεια. η Fed ενεργεί ως τραπεζίτης και παρέχει χρηματοδότηση. Η Fed προσέλαβε τη BlackRock Inc. για να αγοράσει αυτά τα χρεόγραφα και να διαχειριστεί τη διαχείριση των SPV για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, του Υπουργείου Οικονομικών. "

Με άλλα λόγια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εθνικοποιεί μεγάλα τμήματα των χρηματοπιστωτικών αγορών. Η Fed παρέχει τα χρήματα για να το κάνει. Η BlackRock θα κάνει τις συναλλαγές. Αυτό το σχέδιο συγχωνεύει ουσιαστικά την Fed και το Treasury σε έναν οργανισμό. Γνωρίστε λοιπόν τον νέο σας πρόεδρο της Fed, Donald J. Trump. "

Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ έχει πάρει την εξουσία της τράπεζας της Federal Reserve από τους αριστοκράτες τραπεζίτες που κέρδισε το χρέος της Αμερικής από το 1913; «Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, υπό στενό έλεγχο από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, έκανε την ιστορική κίνηση να διοχετεύσει μια εκπληκτική ρευστότητα 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην οικονομία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του κοροναϊού», σύμφωνα με το  Forbes . «Αυτό που βλέπουμε εδώ δεν είναι τίποτα λιγότερο από το θάνατο του καπιταλισμού και τη γέννηση κάτι καινούργιου», δήλωσε ο Μάτι Γκρίνσπαν, ιδρυτής της εταιρείας ανάλυσης και συμβουλευτικής εταιρείας  Quantum Economics . «Είναι πολύ συναρπαστικό, πραγματικά.»
Ο θάνατος του καπιταλισμού; Τι είναι τόσο συναρπαστικό για αυτό; Ας σκάψουμε βαθύτερα. Η Wallstreet Parade  λέει, «Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, από τις 29 Φεβρουαρίου 2020, υπήρχαν 16,9 τρισεκατομμύρια δολάρια σε εμπορεύσιμα χρεόγραφα των ΗΠΑ σε κυκλοφορία. Από αυτό το ποσό, στα τέλη Φεβρουαρίου, η Federal Reserve κατείχε 2,47 τρισεκατομμύρια δολάρια ή 14,6 τοις εκατό - καθιστώντας την, μακράν, τον μεγαλύτερο κάτοχο των αμερικανικών ομολόγων οπουδήποτε στον κόσμο. "
«Μέχρι την περασμένη Παρασκευή, η ιδιοκτησία της Fed στην αγορά Treasury είχε αυξηθεί στα 3,12 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυξήθηκε με πρωτοφανή 650 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα μήνα. Και στις 23 Μαρτίου, η Fed ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει απεριόριστα ποσά τόσο των τίτλων του Δημοσίου όσο και των τίτλων που υποστηρίζονται από ενυπόθηκα γραφεία «για την υποστήριξη της ομαλής λειτουργίας της αγοράς». Σύμφωνα με το  Counterpunch , το ομοσπονδιακό αποθεματικό μόλις εθνικοποιήθηκε, πράγμα που σημαίνει: «Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα πάρει τη καρτέλα για αυτό το bonanza, τουλάχιστον για να ξεκινήσει».
Έτσι, η Federal Reserve, από τον Μάρτιο του 2020, κατείχε το 14,6% των αμερικανικών ομολόγων (ομόλογα) και ο Τραμπ απλώς τους ανάγκασε να αγοράσουν περισσότερα. Όχι μόνο λίγα δισεκατομμύρια αλλά, απεριόριστα. Τι σημαίνει αυτό? Φαίνεται ότι ο Τραμπ αναγκάζει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να αγοράσει όλα τα επισφαλή δάνεια που είναι εκεί έξω και να κατέχει το χρέος υπό μετοχές μέσω των συναλλαγών της BlackRock. Αυτό αναγκάζει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να αντισταθμίσει την οικονομία και όχι κατά.
Εάν η Federal Reserve κατέχει περισσότερο από το 15% του χρέους της Αμερικής, μπορεί να το παίξει ασφαλές και να βγεί ανά πάσα στιγμή, αλλά αν το είχε, ας πούμε το 50%, η απόφασή τους να κρατήσουν αυτήν την κακή επένδυση μπαίνει στο παιχνίδι. Η κατοχή του μισού χρέους της μεγαλύτερης οικονομίας μπορεί να αναγκάσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να είτε κηρύξει πτώχευση είτε να ζητήσει εξαγορά. Ή, μπορεί να αναγκαστούν να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια με την πολιτική μας και να βγάλουν την αμειβόμενη αντίθεσή τους. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό για τους Αμερικανούς. Και ο πραγματικός λόγος που βλέπουμε κρίση μετά την κρίση είναι το γεγονός ότι ο Τραμπ αφαιρεί την εξουσία από την ελίτ τα τελευταία 3 χρόνια. Τη στιγμή που έκλεισαν την οικονομία μας, ο Τραμπ απολύθηκε με αυτήν την πρωτοφανή κίνηση. 
Τώρα ξέρετε γιατί διερευνήθηκε, κατηγορήθηκε, πανδημία, εξεγέρθηκε και πιθανόν εμφύλιο πόλεμο. 
Όλα για δύναμη.


https://takeoregonback.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters