Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Επώνυμη καταγγελία: Πήγε στο κτήμα της στη Μόρια και.... αντίκρισε τζαμί!

"Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου (συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας). Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.


Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί !!!

Οι έχοντες σχέση με την περιοχη δεν γνώριζαν; Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει; Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα; Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά; Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους.

Θέλω όμως για να είμαι δίκαιη να επισημάνω το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας."

Μαρία Κομνηνάκη

(από ανάρτηση του Μάκη Παυλέλλη)






lesvosnews.net

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters