Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Για να μπορέσει η γη να εξελιχθεί πραγματικά σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης που τιμά τα πάντα, πρόκειται να κάνει μια παγκόσμια αλλαγή στις συνειδήσεις.

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΙ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΑΡΓΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

-----------==============----------

Mei-lan Maurits ·

Αγαπημένη Οικογένεια Ψυχών,

Τώρα είναι η ώρα να σηκωθούν οι πολεμιστές προσευχής, οι εργαζόμενοι στο φως και οι πνευματικοί ακτιβιστές. ✨💖 ✨💖

Υποστηρίζουμε ειρήνη, αγάπη και ισότητα. 🙏🏻🙏🏾🙏🏿 🙏🏻🙏🏾🙏🏿

Για να μπορέσει η γη να εξελιχθεί πραγματικά σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης που τιμά τα πάντα, πρόκειται να κάνει μια παγκόσμια αλλαγή στις συνειδήσεις. 🌎 Αυτό ξεκινά με εμάς να κοιτάμε μέσα μας και να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε.

Όπου μπορείς και όταν μπορείς, αγαπημένε, φέρε την αγάπη, τη συμπόνια και την καλοσύνη σου σε όποιο χώρο βρίσκεσαι.

Σας προσκαλώ να έρθετε μαζί μου για αυτή την ηχητική θεραπευτική μετάδοση για να φέρουμε κύματα αγάπης και αφύπνισης στην ανθρωπότητα και στον αγαπημένο μας πλανήτη αυτές τις ώρες.

Με όλη μου την καρδιά,




https://www.facebook.com/watch/live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters