Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Η Antifa (Βλ. ΣΟΡΟΣ, αναρχοκουκουλοΦΛΩΡΟΙ, "αριστεροί" του κώλου κ.λ.π.) οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη !!!


Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Αναφορά HerlandΈκθεση Herland : Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Καθώς οι αμερικανικές πόλεις καίγονται και οι άνθρωποι δολοφονούνται στο δρόμο με ατιμωρησία από ομάδες που διαμαρτύρονται για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, έχουν γίνει ελάχιστες αναφορές για το ποιος είναι ακριβώς υπεύθυνος...

πέρα ​​από τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ για το όχλοι με επικεφαλής το «Antifa» (Anti-Fascist) - μια ομπρέλα που αναρχικές οργανώσεις χρησιμοποιούν ως προπαγάνδα όταν προσπαθούν να κερδίσουν φιλελεύθερη υποστήριξη για παραστρατιωτικές επιθέσεις που διεξάγουν σε εθνικιστές διαδηλωτές και υποστηρικτές του Trump.

Τα mainstream media έπαιξαν το ρόλο τους στη σκόπιμη απομίμηση ποιος ακριβώς είναι οι ομάδες που υποκινούν τα ταραχές και σκοτώνουν ισχυριζόμενοι ότι το «antifa» δεν είναι μια ομάδα, η οποία είναι μια κακόβουλη μισή αλήθεια. Οι πηγές επιβολής του νόμου, ο  Andy Ngo και η  Fox News  έχουν αναγνωρίσει δύο οργανισμούς που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη σφαγή:  Το Κίνημα των Επαναστατικών Αβολιστών  και  η Βάση .
Αυτές οι δύο ομάδες είναι αλληλένδετες και προς το παρόν ενθαρρύνουν και οργανώνουν τη βία στην περιοχή της Νέας Υόρκης, γράφει ο Eric Striker στο UNZ.


Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: -Paul-Herland-Report-TV-banner-

Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Herland Report Scandinavian, το τηλεοπτικό κανάλι στο YouTube και το Podcast έχει εκατομμύρια θεατές. Ιδρύθηκε από τον σκανδιναβικό ιστορικό συγκριτικών θρησκειών και συγγραφέας Hanne Nabintu Herland, χαρακτηρίζουμε κορυφαίους διανοούμενους, συγγραφείς και ακτιβιστές από όλο το πολιτικό φάσμα. Εγγραφείτε σε συνεντεύξεις στο YouTube εδώ!

Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Η βάση, της οποίας η σελίδα στο Facebook λέει τώρα  ρητά στους ανθρώπους  να διαπράττουν πράξεις βίας, είναι ένας «οργανωτικός χώρος» που βρίσκεται πάνω από το 1286, στη λεωφόρο Myrtle Ave 1286 στο Bushwick του Μπρούκλιν.
Σύμφωνα με αναφορές σε  δημοσίευση του Μπρούκλιν  από το 2013, η «αναρχική συλλογική» διευθύνεται από την Elysa Lozano, επίκουρη καθηγήτρια στο  κοινοτικό κολέγιο LaGuardia, η  οποία φορά τις βίαιες εξτρεμιστικές απόψεις της στο μανίκι της και τον Khalid Robinson, έναν άνδρα που σύμφωνα με μια  συνέντευξη  στο Ένα αναρχικό podcast είναι ο διοργανωτής του  Revolutionary Abolitionist Movement  στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters