Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Επικήρυξη 5.000 δολαρίων για την Μουσουλμάνα που έβαζε φωτιές στην Αμερική κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ταραχών


Γιατί να συμμετάσχει η Mena Dyaha Yousif, της οποίας η χιτζάμπ δείχνει ότι είναι Μουσουλμάνα που υποστηρίζει τη Σαρία, στις βίαιες ταραχές για τον George Floyd; 
Οι υπέρμαχοι του Ισλάμ και οι ταραξίες της Αριστεράς, έχουν έναν κοινό στόχο. Όπως το έθεσε η Μουσουλμάνα δικηγόρος Urooj Rahman που πετούσε μολότοφ, «Αυτές οι μ@@@@@ες δε θα σταματήσουν ποτέ, εκτός αν τους κατεβάσουμε όλους κάτω».
Αξιωματούχοι της Αστυνομίας αναζητούν έναν άνδρα και την κοπέλα του που εμπλέκονται σε αρκετές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ταραχών στον Άγιο Παύλο της Μινεσότα.
Η Αμερικανική Υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών, προσφέρει δύο αμοιβές, ύψους 5.000 δολαρίων η κάθε μία, για πληροφορίες, οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψη των Jose Felan Jr. και Mena Dyaha Yousif.
Οι ερευνητές αναφέρουν, ότι ένα βίντεο που δείχνει τον Felan έγινε viral και από τότε έχουν εξαφανιστεί και δύο.
«Η απόφαση που ελήφθη από κάποιους να τρομοκρατήσουν την πόλη μας, μέσω των επικίνδυνων και παράνομων εμπρησμών τους, ήταν προσβολή για την κοινότητά μας και όσους ασκούσαν ειρηνικά τα δικαιώματά τους», δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Αγίου Παύλου, Todd Axtell. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα για όλους μας να συνεργαστούμε, για να πιάσουμε τους παραβάτες που είναι υπεύθυνοι για τα επεισόδια και τις φωτές και να συνεχίσουμε το έργο μας μαζί, για να κρατήσουμε τον Άγιο Παύλο ασφαλή για όλους».
Το ζευγάρι, θεωρείται ότι ταξιδεύει νότια, σύμφωνα με την Υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού, Όπλων και Εκτηκτικών.
Οι αρχές είπαν ότι ο Felan έχει μία χαρακτηριστική ελιά στο αριστερό του χέρι και ένα τατουάζ με το όνομα «Mena», με ένα μεγάλο στέμμα στο εσωτερικό του δεξιού του βραχίονα.
Πηγή: KTRK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters