Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία πως τα Λευκά Καπέλα στις Η.Π.Α. με τη συνεργασία των ένοπλων δυνάμεων και άλλων κρατών κατόπιν εντολής του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ και αξιοποιώντας τη δικαιολογία της καραντίνας για τον COVID 19 προέβησαν σε συλλήψεις, στρατοδικεία, κατ’ οίκον περιορισμούς, καθείρξεις και εκτελέσεις διάσημων και μη, προσώπων που εμπλέκονταν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έσχατη προδοσία, οικονομικά εγκλήματα, γενοκτονία, διακίνηση ανθρώπων, παιδεραστία, σατανισμό, κανιβαλισμό και άλλα αδιανόητα.

Οι συλλήψεις, τα στρατοδικεία και οι εκτελέσεις έχουν καταγραφεί με αναλογικά μέσα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρουσιαστούν στο κοινό το πιθανότερο στις αρχές του επόμενου έτους, εφόσον η επανεκλογή του σημερινού Αμερικανού Προέδρου έχει εξασφαλιστεί.
Σε πολλές περιπτώσεις οι εκτελεσμένοι παρουσιάστηκαν στα μέσα μαζικής εξαπάτησης ως θύματα του COVID 19 και σε μια προσωπική έρευνα που έκανα βρήκα ότι οι δημόσια δηλωμένοι θάνατοι τους έχουν όλοι συμβεί από την 1η Απριλίου ως τις 22 Απριλίου, ενώ οι ηλικίες τους ποικίλουν, στοιχεία που δεν είναι αδύνατο να ευσταθούν ως αληθινές περιπτώσεις COVID 19, αλλά παράλληλα είναι ελαφρώς ύποπτα.
Στον κατάλογο των συλλήψεων παρουσιάζονται ως εκτελεσμένα ελάχιστα πρόσωπα που παρουσιάζονται ακόμη δημόσια (π.χ. Joe Biden, Hilary Clinton κλπ) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σωσίες ή κλώνους οι οποίοι τους επιτρέπεται η κυκλοφορία προς το παρόν διότι εξυπηρετεί τη διαδικασία εκκαθάρισης χωρίς ακραίες αντιδράσεις από το αδαές κοινό. Φυσικά ως κλώνοι ή σωσίες δεν έχουν κανένα δικαίωμα πολιτικής εξουσίας διότι στερούνται αυθεντικότητας ως αντίγραφα ή πλαστά πρόσωπα, οπότε δεν αποτελούν καμία σημαντική απειλή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα εκτελέστηκε για εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κρανίου ενώ ο τραβεστί (Michelle/ Michael) σύντροφος του είχε το δικαίωμα επιλογής και επέλεξε τη θανατηφόρα ένεση.
Η Χίλαρυ Κλίντον έχει εκτελεστεί από τις 11 Σεπτεμβρίου 2016 όπου έπαθε το περίεργο επεισόδιο που καταγράφηκε στις κάμερες και δεν μπορούσε να σταθεί μόνη στα πόδια της μαθαίνοντας για τη σύλληψη της μετά την ομιλία της. Δύο ώρες αργότερα παρουσιάστηκε ένας κλώνος της όπου ανακοίνωσε ότι ήταν καλά.
Εκτός των εκατοντάδων κατηγοριών και αδιάψευστων στοιχείων εις βάρος της για εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά συρροή, επιπλέον στην κατοικία της Χίλαρυ Κλίντον βρέθηκε υπερσύγχρονο υπόγειο εργαστήριο εξαγωγής και επεξεργασίας αδρενοχρώμιου, ενός άκρως εθιστικού ναρκωτικού της ελίτ που «παράγεται» μέσω της οξύδωσης της αδρεναλίνης εξ αιτίας ακραίου τρόμου ή υπερβολικής έντασης.
Το αδρενοχρώμιο συλλέγεται αποκλειστικά από παιδιά κάτω των 9 ετών -για την καλύτερη ποιότητα του- τα οποία έχουν απαχθεί, φυλακιστεί και βασανιστεί και εξάγεται από τον εγκέφαλο τους. Συνήθως τα παιδιά θανατώνονται αλλά πολλές φορές το ίδιο παιδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στη διαδικασία πριν πεθάνει ή θανατωθεί.
Επίσης, το αδρενοχρώμιο εκτός από το «ανέβασμα» που μοιάζει με το συνδυασμό speed και LSD έχει και το ευεργέτημα της ακραίας κυτταρικής ανανέωσης, κάτι σαν ελιξίριο νεότητας και «αθανασίας».

Απαγωγές, διακίνηση, βασανισμοί, παιδεραστία, τελετουργικές θυσίες, σατανιστικές τελετές, αιμοποσία, κανιβαλισμός και άλλα απεχθή εις βάρος ενηλίκων και επί τω πλείστον ανηλίκων συγκαταλέγονται και περιέχονται στον όρο «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».
Είναι πλήρως εξακριβωμένο πλέον το γεγονός πως τα περισσότερα πρόσωπα που επηρέαζαν τις ζωές μας από διάφορες θέσεις και με διάφορους τρόπους, είναι ψυχασθενείς και εθισμένοι ναρκομανείς ενώ τα έργα και οι στόχοι τους απείχαν μακράν από τη δική μας ευημερία και εξέλιξη.
Ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος παρακολουθούσε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις νόμιμες διαδικασίες σχεδόν επί μονίμου βάσεως εδώ και μήνες, όπως και τις εκκαθαρίσεις των τελευταίων υπόγειων βάσεων από ειδικές δυνάμεις εκπαιδευμένες σε υπόγειες μάχες, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Θέλω να τονίσω έντονα πως όπως όλοι αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που να στηρίζουν απόλυτα αυτές τις πληροφορίες, αλλά με παρακίνησε έντονα να τις παρουσιάσω το γεγονός ότι οι πηγές που τις παρουσιάζουν είναι πολλαπλές και εντελώς διαφορετικές ενώ ισχυρίζονται ακριβώς τα ίδια αλληλοσυμπληρώνοντας η μια την άλλη.

Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που τις κάνει αδιάψευστες, απλώς σας παρουσιάζω μερικές από τις πληροφορίες που συνέλεξα για να τις τοποθετήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να κάνετε τις προσωπικές σας έρευνες.
Μερικά δημόσια ονόματα ακολουθούν παρακάτω.

BARACK OBAMA- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
MICHELLE (MICHAEL) OBAMA – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
BILL GATES – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
MELINDA GATES - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
GEORGE W. BUSH – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
LAURA BUSH – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HILARY CLINTON – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
BILL CLINTON – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HARVEY WEINSTEIN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ
QUEEN ELIZABETH – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
PHILIP WINDSOR – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
CHARLES WINDSOR – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HARRY WINDSOR – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
MEGHAN MARKLE – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
ANGELA MERKEL – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
JOE BIDEN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HUNTER BIDEN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
JOHN MCCAIN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
JUSTIN TRUDEAU – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
SCOTT MORRISON – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
POPE FRANCIS – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
OPRAH WINFREY – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
ELLEN DEGENEROUS – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
STEVEN SPIELBERG – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
MERYL STREEP – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
ROBERT DE NIRO – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
RICHARD GERE – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
ROY HORN OF SIGFREID & ROY – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
TROY SNEED – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
FRED THE GODSON – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
JOEL ROGOSIN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
MATTHEW SELIGMAN – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
CHARLES GREGORY – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HILARY HEATH – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
HAL WILNER – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
JOHN PRINE – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
LEE FIERRO – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
ADAM SCHLESINGER – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
JOE DIFFIE – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ
QUENTIN TARANTINO – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ / GUANTANAMO

Ο κατάλογος είναι τεράστιος και δεν περιλαμβάνει μόνο Αμερικανούς αλλά πρόσωπα σε θέσεις επιρροής και εξουσίας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύντομα θα μάθουμε ολόκληρη την πραγματική αλήθεια με όλα τα αδιάψευστα στοιχεία.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση εκκαθαρίσεως και εξαγνισμού παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα φαινομενικά προβλήματα που μας παρουσιάζουν.

Τερματίζουμε πολύ σύντομα ως Νικητές.

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.



Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters