Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επιχείρηση “Μάτι”. Το σατανικότερο σχέδιο εναντίων της Ελλάδας.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.Η επιχείρηση «Μάτι»

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε με περίεργο τρόπο.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.

Γεμίζοντας με εκατοντάδες τόνους εκρηκτικών, όλα τα εσωτερικά τούνελ που ξεκινάνε από το Μάτι, και φτάνουν μέχρι την Ακρόπολη και σε όλες τις διακλαδώσεις, κάτω από την Αθήνα, είχαν σκοπό να ανατινάξουν όλη την Αττική.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.

Ο λόγος ;

Αφενός μεν τον θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων και κάτι άλλο που δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να γίνει γνωστό στην ανθρωπότητα.
Τον αφανισμό του κτηρίου της Βουλής, όπου κάτω στα υπόγειά του, φημολογείται ότι υπάρχει κάποια αρχαία σκοτεινή οντότητα, την οποία συντηρούν αιώνες τώρα με άζωτο.
Λέγεται ότι όλες οι Ανθελληνικές κυβερνήσεις, έπαιρναν εντολές από αυτήν την οντότητα για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.

Η αρχαία σκοτεινή οντότητα Βααλ και οι θυσίες παιδιών.

Η περίεργη φωτιά στο Μάτι.

Την βραδιά που έγινε η επιχείρηση στο Μάτι, όπου κάηκαν τα πάντα και είχαμε τόσα αθώα θύματα, είχαν εξέλθει πάνω από δύο χιλιάδες ερπετικά όντα κάτω από την γή, για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Το σχέδιο έγινε γνωστό την τελευταία στιγμή και ακαριαία κινήθηκαν οι φωτεινές δυνάμεις και οι Αμερικάνοι, για να καθαρίσουν την «μπουγάδα» και να τους εξοντώσουν όλους, μέχρι τέλους.

Η μάχη με τα ερπετοειδή.

Η επίθεση εναντίων των δαιμονικών όντων, έγινε με εξωγήινο υπερόπλο τύπου λέιζερ, όπου χτυπούσαν με δέσμες όλους τους στόχους, που είχαν κρυφτεί σε σπίτια και αυτοκίνητα.
Εκτός από τα αθώα θύματα, έγινε γνωστό από τα Μ.Μ.Ε. ότι είχαν κουβαληθεί πάνω από χίλια πτώματα, αγνώστων, που δεν πήγε κανείς να τα αναγνωρίσει.
Αυτά τα πτώματα ήταν των ερπετικών υβριδίων.
Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters