Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Θα μας ζητήσουν να γονατίσουμε μπροστά στους αλλοδαπούς;


Πιστεύουμε πραγματικά, ότι δε θα έρθει η ώρα και στην Ελλάδα, όπου μετά από ένα στημένο ή τυχαίο περιστατικό θανάτου αλλοδαπού από Αστυνομικό, δε θα μας ζητήσουν τα ΜΜΕ και η άρχουσα τάξη να γονανίσουμε, ως «ένδειξη» σεβασμού, μπροστά στους μετανάστες;
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί. Ήδη, Εφημερίδες της Αριστεράς, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών, αποκαλεί ακροδεξιούς, όσους πολίτες
στις ΗΠΑ και την Αγγλία, προσπαθούν να προστατέψουν τα αγάλματα των προγόνων και ηρώων τους, από την καταστροφική μανία των Ισλαμομαρξιστικών συμμοριών. Μουσουλμάνοι μετανάστες, που έχουν λάβει τη Βρετανική υπηκοότητα, ζητούν την καταστροφή Βρετανικών μνημείων, στο όνομα του πολυπολιτισμού και της πολιτικής ορθότητας, της άκρας Αριστεράς.

Στην Ελλάδα, σύσσωμος ο Τύπος, δημιουργεί κλίμα κοινωνικής υποταγής. Προετοιμάζουν την κοινωνία για το επόμενο στάδιο εξισλαμισμού της χώρας. Πολιτική και ψυχική υποταγή στις νέες κοινωνικές μειοψηφίες, που δημιούργησε η παράνομη και αθρόα μετανάστευση. Αυτό θέλουν και θα προσπαθήσουν να το πετύχουν, με νύχια και με δόντια.
Μη ξεχνάμε και μην παραβλέπουμε, ότι έκαναν το… δοκιμαστικό τους, τα Χριστούγεννα, όπου με ασήμαντη αφορμή, ομάδα εξαγριωμένων Πακιστανών, έκανε πορεία διαμαρτυρίας μπροστά στο Χριστουγενιάτικο δέντρο, στην Πλατεία Συντάγματος, κατατρομάζοντας τον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Έκαναν επίδειξη ισχύος, μπροστά στο Ελληνικό κοινοβούλιο και την κοινωνία, ως η ανερχόμενη πολιτικο-κοινωνική δύναμη, που θα επιβάλλει τους κανόνες της διά της βίας.
Δεν είναι τυχαία αυτά τα περιστατικά. Καθόλου! Δεν μίλησε κανένας και δεν αντιστάθηκε κανένας θεσμικός και κρατικός παράγοντας, μπροστά σε αυτό το φαινόμενο. «Γονάτισαν» ήδη, μέσα τους, μπροστά στους αλλοδαπούς. Επιτίθενται με λύσσα, μέρα και νύχτα τα Ελληνικά κανάλια στον Πρόεδρο Τραμπ, διότι δε γονατίζει μπροστά στους φασίστες των Black Lives Matter και το διευθυντήριο του Σόρος και της Κλίντον. Τριάντα τρία εκατομμύρια δολάρια έχει λάβει το κίνημα BLM από το Ίδρυμα Σόρος και το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον.
Έβαλαν παιδιά στη Θεσσαλονίκη να ξαπλώσουν στο δρόμο, σε… ένδειξη συμπαράστασης στο George Floyd. Τι κι αν ο μακαρίτης, ήταν σεσημασμένος κακοποιός, που είχε προκαλέσει και απασχολήσει στο παρελόν, πολλές φορές, τις αστυνομικές δυνάμεις; Τι κι αν ο Τραμπ, δεν έχει καμία ευθύνη, διότι την πολιτική διοίκηση της Αστυνομίας στις ΗΠΑ, έχουν οι Δήμαρχοι, που εν προκειμένω, στην περίπτωση Floyd, ο Δήμαρχος της πόλης, είναι Αριστερός!
Ρατσιστής, όποιος δεν υποτάσσεται και δε γονατίζει μπροστά στην Αντίφα, στους Ισλαμομαρξιστές, διότι αυτό είναι οι Black Lives Matter και σε οποιονδήποτε άλλο, έτοιμο, να καταστρέψει τα θεμέλια του Δυτικού πολιτισμού.
Το 2008, με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, κάηκε το κέντρο της Αθήνας. Παραδόθηκε το Κράτος στις συμμορίες και σε ομάδες Ισλαμιστών, που έκαναν πρόβα για την Αραβική Άνοιξη.
Όταν λοιπόν, θα συμβεί ξανά ανάλογο περιστατικό, αυτή τη φορά, θα δούμε χιλιάδες αλλοδαπούς να καίνε την Αθήνα και τις γειτονιές. Μας το έδειξαν τα Χριστούγεννα. Μας προετοίμασαν, γι’ αυτό που θα έρθει. Θα καταστρέφουν αγάλματα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη. Ήδη, σε κάποιες περιοχές, γνωστοί «άγνωστοι», τα βανδαλίζουν. Κανένας πλέον, δεν μπορεί να δηλώσει, ότι δε γνώριζε και δεν κατάλαβε τι συμβαίνει.
Στις ΗΠΑ, οι πολίτες αναγκάστηκαν να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν τα μαγαζιά και τις περιουσίες τους, από το μίσος και τις ληστρικές επιδρομές των «αγανακτισμένων» πολιτών, λευκών και μαύρων.
Θα μας το δείξουν με τη βία, ότι η χώρα ανήκει στους αλλοδαπούς και στην άκρα – αριστερά. Η σάπια άρχουσα τάξη της χώρας, έχει βάλει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, χορηγό του Ιδρύματος Κλίντον, να αποχρωματήσει και να αποδομήσει τον αγώνα του Έθνους το 1821. Υποταγή στο Πολιτικό Ισλάμ και τον Σόρος, από την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας, μέχρι τη βάση της.
Δεν μας εκπλήσσουν. Είναι προβλέψιμοι. Κάθε καθεστώς που πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία. Είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του. Θα αφήσει οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη.
Ας είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που πολύ σύντομα θα έρθουν και στη χώρας μας. Μην μας αιφνιδιάσουν και μην μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Να επαγρυπνούμε. Να είμαστε σε επιφυλακή. Να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι. Να μην μας διαιρέσουν τα κανάλια και οι σάπιες πολιτικές ηγεσίες. Η «πρόοδος» τους, είναι η καταστροφή μας. Να μη γίνουμε η γενιά, που άφησε να χαθεί ο Ελληνισμός και η πατρίδα, από νοσηρούς καναλάρχες και δημοσιογράφους.
Το πιο βαθύ σκοτάδι, είναι μπροστά μας.
Θέλει Αρετή και τόλμη η Ελευθερία.

2 σχόλια:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Όχι.Αυτοι θα πέσουν κάτω .
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ;
Ε ,ΤΩΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΣ ;
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Τσοπάνος είπε...

Ναι, το βλέπεις κάθε Κυριακή μέσα στα ανθελληνικά κτήρια (εκκλησίες) αλλά κανείς δεν το αναφέρει γιατί έχει υιοθετηθεί ως Ελληνικό φαινόμενο... Τρομάρα μας

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters