Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Στη φυλακή ο Πάιατ και κατάρρευση του Ελληνικού πολιτικού καθεστώτος; Όλα είναι πιθανά πλέον!


 
Δημοσιεύτηκε 13/06/2020
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστότοπου, Axios, η δικαστική επιτροπή της Γερουσίας, όπου προεδρεύει ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής, Λίντσεϊ Γκράχαμ, στενός φίλος του Προέδρου Τραμπ, έχει λάβει εξουσιοδότηση να ερευνήσει σε βάθος, την υπόθεση των κατασκευασμένων κατηγοριών από την κυβέρνηση Ομπάμα, για εμπλοκή και ανάμειξη της Ρωσίας στις Αμερικανικές εκλογές του 2016, όπου ερευνήθηκε και κατηγορήθηκε άδικα και παράνομα, ο Πρόεδρος Τραμπ.

Η επιτροπή της Γερουσίας, θα καλέσει πάνω από 50 ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα, μεταξύ των οποίων, ο πρώην διευθυντής του FBI και ο διοικητής της CIA. Η υπόθεση αυτή, παράλληλα με τις έρευνες που διεξάγονται επί πολλούς μήνες από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στην απαγγελία κατηγοριών για εσχάτη προδοσία, σε ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης Ομπάμα, αλλά πιθανότατα και στον ίδιο τον πρώην Πρόεδρο και τη Χίλαρι Κλίντον.
Ο Λευκός Οίκος, δείχνει αποφασισμένος, μετά τις υποβοηθούμενες, από τους Δημοκρατικούς και το βαθύ κράτος του Σόρος, εξεγέρσεις, στις Αμερικανικές μεγαλουπόλεις, αλλά και την καταστροφή της οικονομίας με το παραμύθι του κορωνοϊού, να οδηγήσει το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον στις αίθουσες των ποινικών δικαστηρίων.
Σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, υπάρχει και Ελληνικό ενδιαφέρον, διότι η επιτροπή, θα διερευνήσει και την υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, στην Ουκρανια και το λάδωμά του από την Ουκρανική εταιρεία, Μπουρίσμα. Όπως έχουμε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ), σε αυτή την ιστορία, εμπλέκεται και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάιατ!
Είναι εξαιρετικά πιθανό, να δούμε τον κύριο Πάιατ να καταθέτει, ως ύποπτος στην επιτροπή της Γερουσίας τους επόμενους μήνες. Εάν ο Αμερικανός διπλωμάτης, «κελαηδήσει» αυτά που γνωρίζει για την υπόθεση, με σκοπό να πάρει αμνηστία, τότε θα γλιτώσει με ελαφρά τραύματα από αυτή την ιστορία. Εάν, όμως, θελήσει να προστατέψει τους εργοδότες του, τότε η φυλακή, είναι μία πιθανότητα που δε θα πρέπει να τον αφήνει αδιάφορο.
Η κλήτευση και το μέλλον του κυρίου Πάιατ, θα σηματοδοτήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός Πρέσβης, στάλθηκε με έναν και μοναδικό σκοπό στην Ελλάδα, από το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον. Να προστατέψει και να διατηρήσει ζωντανό, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της χώρας. Φημολογείται πολύ έντονα στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, ότι στην Ελλάδα, μία πολιτική οικογένεια, θα πρέπει να πάει φυλακή, ώστε το σύστημα να μπει στη διαδικασία της αυτοκάθαρσης, αλλά και για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους πολιτικούς και οικονομικούς ολιγάρχες.
Είναι σίγουρο, ότι μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου, όπου προβλέπεται μία άνετη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, οι πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Αμερική, θα τρέξουν με ταχύτατους ρυθμούς…

1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

Αυτό είναι σίγουρο.
Το πίσω από την κουρτίνα όμως ;
Ότι ήταν ενορχηστρωτής διακινησεως παιδιών ;
Από Ουκρανία σε βάση ΝΑΤΟ ρααμσταντ Γερμανίας και μετά ....στα κάστρα τους.
Θα παη πακέτο. Ή ΕΝΕΣΗ ή αγχόνη.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters