Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ο TRUMP Επανενεργοποιεί την ευφυή ΕΡΕΥΝΑ TESLA; Θεραπεία με υπεριώδες ακτινοβολία;


Jan Walter
Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσφατα δέχτηκε κοροϊδία και περιφρόνηση από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και προπαγάνδα, επειδή προσέφερε θεραπεία σαν το διοξείδιο του χλωρίου και υπεριώδες φως ως λύση στο πλαίσιο της κρίσης της κορώνας. (βλ. Ερμής )
"Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχολίασε για άλλη μια φορά την προτεινόμενη θεραπεία φωτός του Donald Trump για τον κοροναϊό. Κυκλοφόρησε λεπτομέρειες μιας αμερικανικής μελέτης την Τρίτη στην οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη μελέτη, μιμήθηκε το φυσικό φως του ήλιου και εφαρμόστηκαν δείγματα τεχνητού σάλιου με ιούς Sars-CoV-2 σε επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα. "
«Στη συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος του NHS William Bryan είπε ότι, σύμφωνα με τη μελέτη, το ιικό φορτίο σε μια περιοχή που ακτινοβολήθηκε με ηλιακό φως πέφτει κατά το ήμισυ σε δύο λεπτά σε θερμοκρασία μεταξύ 21 και 24 βαθμών Κελσίου και υγρασία 80%. Το ιικό φορτίο στον αέρα μειώθηκε κατά το ήμισυ σε 1,5 λεπτά κάτω από το φως του ήλιου σε θερμοκρασία δωματίου και 20 τοις εκατό υγρασία. "
"Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η έκθεση σε υπεριώδες φως σε λείες επιφάνειες ήταν αποτελεσματική κατά του ιού της κορώνας."
Και οι δύο προτάσεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες και καταπολεμούνται μαζικά από το διεφθαρμένο φαρμακευτικό καρτέλ, συμπεριλαμβανομένου του διεφθαρμένου mainstream τύπου.
Η ομοιότητα των δύο θεραπειών είναι επίσης ενδιαφέρουσα, επειδή τόσο το όζον (Ο3) όσο και το διοξείδιο του χλωρίου (ClO2) είναι αέρια με σχετικά υψηλό δυναμικό οξειδοαναγωγής, γεγονός που τους δίνει το αντισηπτικό αποτέλεσμα.
Το γεγονός ότι το ίδιο καρτέλ μέσων μαζικής ενημέρωσης καταπολεμά εναλλακτικές θεραπείες, η τεράστια βλάβη του εμβολίου που αγνοείται συστηματικά με τον ψεκασμό τοξικών απολυμαντικών όπως η φορμαλδεΰδη και άλλοι παράγοντες πολέμου , μιλά πολύ.

Συμβουλή: Όποιος δεν έχει δει ακόμα το "Vaxxed" και το "Vaxxed 2" πρέπει σίγουρα να το αντισταθμίσει. Και οι δύο ταινίες είναι διαθέσιμες στα γερμανικά στο MaonaTV . (14 ημέρες δωρεάν!)


Ο θείoς του Ντόναλντ Τραμπ και Νίκολα Τέσλα 


Ο Τέσλα ήταν αναμφίβολα ο μεγαλύτερος εφευρέτης όλων των εποχών, αλλά το έργο του καταργήθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του και κατασχέθηκε άδικα από το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα μετά το θάνατό του.
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το έργο της ζωής του εξακολουθεί να απαγορεύεται στα σχολικά βιβλία και ταυτόχρονα είναι συμπτωματικό της σημερινής κοινωνίας. Αποτελεσματικές τεχνολογίες που μπορούν να εξαλείψουν το έλλειμμα στη γη μακροπρόθεσμα αγωνίζονται σκληρά για λόγους πολιτικής εξουσίας.
Ο Τραμπ έκανε μια σχετικά σαφή δήλωση τον Ιανουάριο του 2017 στην εναρκτήρια ομιλία του ότι η διοίκησή του θα απελευθερώσει τις κλεμμένες τεχνολογίες. Αυτός πρέπει επίσης να είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους φοβάται τόσο πολύ το ίδρυμα.
Σημείωση: Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο θείος του Ντόναλντ Τραμπ, ο καθηγητής Τζον Τραμπ, ήταν λαμπρός επιστήμονας και κλήθηκε από το FBI να αναλύσει το έργο του Τέσλα μετά το θάνατο του Τέσλα. (βλέπε BBC )
Η ιστορία της θεραπείας με υπεριώδες φως
Η ιστορία ξεκινά στην αρχαία Αίγυπτο. Ο Βασιλιάς Ακενατέν (κυβερνήθηκε το 1353 - 1336 π.Χ.) ήταν ο «αιρετικός Φαραώ», ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει μόνο ένας θεός, ο φτερωτός δίσκος του ήλιου «Aten». Το Stonework δείχνει τη βασιλική του οικογένεια να εκθέτει τα ημιγυμνά τους σώματα, καθώς και τα τρόφιμα και τα ποτά τους, στον ήλιο. Οι φθίνουσες ακτίνες κρατούν ένα σύμβολο για το κλειδί της ζωής ακριβώς στα μάτια τους. (βλ. αρχαίο.eu ) Μετά το θάνατό του, οι διδασκαλίες του Akhenaten καταργήθηκαν από τις πολιτικές αρχές.
Το 1906, η Tesla ίδρυσε την εταιρεία Tesla Ozone και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια μηχανή με έναν ανεμιστήρα που ανάγκαζε τον αέρα μέσω πηνίων τόξου υπεριώδους φωτός. Ως αποτέλεσμα, ο αέρας οζονίστηκε έτσι ώστε να δέχεται αντισηπτικές ιδιότητες με τις οποίες θα μπορούσαν να σκοτωθούν τα μικρόβια. Όταν φιλτράρεται μέσω ελαιόλαδου, ο όζοντος αέρας μπορεί να εισπνευστεί για τη θεραπεία πνευμονικών παθήσεων. Επειδή αυτή η διαδικασία έδωσε στο λάδι φαρμακευτικές ιδιότητες, διατέθηκε στους γιατρούς για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων. (δείτε www.ncbi.nlm.nih.gov )

Σημείωση: Επί του παρόντος, ορισμένοι οδοντίατροι πωλούν ελαιόλαδο όζοντος για απολύμανση του στόματος και για την πρόληψη / θεραπεία οδοντικών λοιμώξεων. Ορισμένες κλινικές το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία ασθενειών.

Ο Edgar Cayce (1877-1945), γνωστός ως «κοιμισμένος προφήτης» και πατέρας της ολιστικής ιατρικής, προώθησε τακτικά το όζον και τις θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις της βιολετί ακτίνας του Tesla στα μηνύματα υγείας του: (βλ. Edgarcayce.org)
«Η συσκευή δέσμης βιολετί είναι μια στατική πηγή υψηλής τάσης με χαμηλό ρεύμα. Η συσκευή αντλεί το όνομά της από το μοβ χρώμα της ηλεκτρικής εκφόρτισης που εμφανίζεται κατά τη χρήση. Η συσκευή έχει προταθεί σε περισσότερες από 900 μετρήσεις για μια ποικιλία προβλημάτων που απαιτούν διέγερση του νευρικού και του κυκλοφορικού συστήματος. "

Οι θεραπευτικές δυνάμεις του υπεριώδους φωτός

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκολα Τέσλα δημιούργησε φώτα νέον από αέρια, υλικά φθορισμού και γυαλί για να αφήσει τα διαφορετικά χρώματα του φάσματος φωτός να περάσουν.
Κατάλαβε ότι ήταν το αόρατο υπεριώδες μέρος που είχε το φαρμακευτικό αποτέλεσμα.
Αυτό το υπεριώδες φάσμα διαιρέθηκε τελικά σε γράμματα ανάλογα με τις συχνότητες σε μήκος νανομέτρων. UVA ή πλησίον UV (315–400 nm), UVB ή μέσου UV (280–315 nm) και UVC ή πολύ UV (180–280 nm).

Δεδομένου ότι το υπεριώδες φως του ήλιου (μέσω των ακτίνων του ήλιου) ήταν ελεύθερο ή δωρεάν, τα διαφανή UV υλικά, το λεγόμενο vita glass, έγινε δημοφιλή τη δεκαετία του 1920 για την κατασκευή νοσοκομείων, ιαματικών λουτρών και σολάριων.
Ολόκληρες πόλεις φτιαγμένες από "γυαλί υγείας" σχεδιάστηκαν και προωθήθηκαν ως "ζωτικής σημασίας" για τη δημιουργία βιταμίνης D για τη θεραπεία της ραχίτιδας και άλλων ασθενειών. (δείτε cambridge.org )

Τη δεκαετία του 1940 και του 1950, οι κατασκευαστές εξοπλισμού ακτίνων βιολετών υπέστησαν πολλές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων ανακλήσεων, κατασχέσεων και εντολών να καταστραφούν.
Ο τελευταίος κατασκευαστής συσκευών ηλεκτροθεραπείας μοβ ακτινοβολίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η Master Electric.
Η εταιρεία τέθηκε στη δικαιοσύνη στο Marion της Ιντιάνα το 1951 και οι συσκευές κατασχέθηκαν από το FDA. (βλ. Wikipedia )

Φωτοθεραπεία με υπεριώδες φως για δερματικές παθήσεις:


Το 1903, ο Niels Ryberg Finsen έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την εφεύρεση της θεραπείας με υπεριώδη ακτινοβολία για τη φυματίωση του δέρματος (Lupus vulgaris).
Σήμερα, οι δερματολόγοι παγκοσμίως αναγνωρίζουν ότι οι ειδικές συχνότητες υπεριώδους φωτός, γνωστές ως στενή ζώνη UVB (NB-UVB 311 nm), μπορούν να θεραπεύσουν δερματικές παθήσεις όπως λεύκη, ψωρίαση και ακόμη και καρκίνους όπως λεμφώματα κυττάρων Τ με υπεριώδες φως.
Μια θετική παρενέργεια της φωτοθεραπείας UVB είναι ο σχηματισμός υψηλών επιπέδων βιταμίνης D στο αίμα.
Όταν το δέρμα εκτίθεται σε φως UVB / C, δημιουργείται ένας τύπος στεροειδούς ορμόνης που ονομάζεται βιταμίνη D που ρυθμίζει το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην άρση των "χειμερινών μπλε". (δείτε www.ncbi.nlm.nih.gov )


Φως UV και θεραπεία με όζον για τη θεραπεία λοιμώξεων:


Το όζον έχει αγγειοδιασταλτική δράση και σκοτώνει τα παράσιτα. Αλλάζει τη συμπεριφορά ροής του αίματος και αυξάνεται η παραμόρφωση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το αίμα γίνεται πιο προσβάσιμο στα τριχοειδή. Το αίμα (και έτσι το οξυγόνο) μπορεί να εισέλθει στα μικρά αγγεία καλύτερα, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται. Το όζον λειτουργεί επίσης κατά του πόνου, της φλεγμονής και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά των αλλεργιών.

Απαιτείται ενεργοποιημένο οξυγόνο για την επούλωση στο σώμα. Η απέκκριση βαρέων μετάλλων και άλλων τοξινών απαιτεί αυξημένο μεταβολισμό.
Το όζον ενεργοποιεί τα ένζυμα αποτοξίνωσης και έτσι επιταχύνει τον καθαρισμό του σώματος και βελτιώνει τον μεταβολισμό.
Καταστρέφει την όξινη σκωρία πιο γρήγορα και έτσι αντισταθμίζει τις περιβαλλοντικές αλλαγές.
Το όζον προάγει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανάλογα με τη δόση: σύμφωνα με τον κανόνα Arndt-Schultz, οι υψηλές δόσεις όζοντος έχουν επιβραδυντική επίδραση στις υπερβολικά διεγερμένες ανοσολογικές λειτουργίες, ενώ τα ασθενή ερεθίσματα του όζοντος διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η δοσοεξαρτώμενη επίδραση του όζοντος εξηγεί επίσης τις ενίοτε αντιφατικές ενδείξεις. Το όζον έχει μικροβιοκτόνο δράση και ωστόσο αναγεννά τον ιστό. (δείτε paracelsus.ch )

Οι βιομηχανίες τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων χρησιμοποιούν υπεριώδες φως

Το 1924, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, ο καθηγητής Harry Steenbock ανακάλυψε μια μέθοδο για τη μεταφορά της θεραπευτικής δύναμης του υπεριώδους φωτός στα τρόφιμα και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη διαδικασία.
Ήταν εύκολο, απλά πρέπει να εκθέσετε το φαγητό στο φως. Διαπίστωσε ότι το γάλα, όταν εκτέθηκε σε φως UVB / C, απέκτησε αρκετή βιταμίνη D για να θεραπεύσει τις ραχίτιδες και το κρύο γάλα το παστερίωσε. (βλ. Wikipedia )

Ενώ οι εταιρείες τροφίμων προώθησαν το "Βιταμίνη D Εμπλουτισμένο" για να προσελκύσουν τους καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν τους, η φαρμακευτική βιομηχανία αποφάσισε να κάνει χάπια χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία UV. Αυξήθηκαν ergot, εκτέθηκαν σε υπεριώδες φως, το οποίο το έκανε βιταμίνη D2 για χορτοφάγους.
Το έλαιο του δέρματος προβάτου περιέχει παρόμοιες ιδιότητες στεροειδών ορμονών με το ανθρώπινο δέρμα.
Όταν υποβάλλεται σε επεξεργασία σε λανολίνη και εκτίθεται σε υπεριώδες φως, δημιουργείται βιταμίνη D3. (βλ. Oxford Academic )

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν ανέθεσε να αναπτύξει ένα σούπερ αντιβιοτικό χάπι που ο στρατός μπορεί να θεραπεύσει.
Από τους Ρωμαίους, το μπλε τυρί έχει χρησιμοποιηθεί ως τροφή για να παρατείνει τη ζωή του. Το πιο εκτιμώμενο ήταν το πενικιλίριο, το οποίο εισήχθη στο ωμό πρόβειο γάλα και στη συνέχεια καλλιεργήθηκε σε σπηλιές στο Roquefort της Γαλλίας.
Όταν οι επιστήμονες εξέθεσαν τα σπόρια του πενικιλίου στο φως UVC μέσω ενός κρυσταλλικού παραθύρου χαλαζία, το DNA του σπορίου τροποποιήθηκε για να παράγει το υπερκείμενο ισχυρής πενικιλίνης.
Ένα ολοκαίνουργιο πεδίο πατενταρισμένων φαρμάκων κυκλοφόρησε στην αγορά που χρησιμοποιούσε υπεριώδες φως για να ενεργοποιήσει τα φάρμακά τους. (βλ. Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μάντισον )

Θα ξαναενεργοποιηθεί πραγματικά η ξεχασμένη επιστήμη;

Η Aytu BioScience υπέγραψε σύμβαση με την Cedars-Sinai για την ανάπτυξη και εμπορία της θεραπείας με υπεριώδη ακτινοβολία για τη θεραπεία ασθενών με κορώνα. Η φαρμακευτική εταιρεία αναπτύσσει το "Healight", μια τεχνολογία που λένε οι ερευνητές ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία κατά των ιών.
Η ανακοίνωση έγινε στις 20 Απριλίου, λίγες μέρες πριν από τη δυσοίωνη συνέντευξη τύπου του Τραμπ, στην οποία πρότεινε τη θεραπεία του COVID-19 με υπεριώδες φως. "Τα προκλινικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η τεχνολογία έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εξάλειψη μιας ευρείας ποικιλίας ιών και βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών", επιβεβαίωσε η εταιρεία. (δείτε τον ήλιο )

Συμπέρασμα: Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα συστρέφονται συστηματικά. Ενώ το υπαρξιακό νόημα του ήλιου είναι γνωστό από τους αρχαίους χρόνους και γνωστοί σύγχρονοι επιστήμονες έχουν αποδείξει και δοκιμάσει τα θεραπευτικά οφέλη των ακτίνων UV, η έξυπνη ιδέα δαιμονοποιείται από το κυβερνών κράτος.
Το αποκορύφωμα της ειρωνείας βιώνεται στην παραλία ή στην εξωτερική πισίνα, όπου οι άνθρωποι επιχρίσονται με καρκινογόνες ουσίες για να προστατευθούν από το φως του ήλιου, δηλαδή από τη φυσική θεραπεία καρκίνου.
Αλλά υπάρχει επίσης ελπίδα, επειδή η πραγματική επιστήμη δεν είναι νεκρή, έχει απωθηθεί μόνο από την ανθρώπινη συνείδηση ​​και υπάρχουν ολοένα και περισσότερα σημάδια ότι θα βρει τον δρόμο της να φωτιστεί μαζί με την αφύπνιση της ανθρωπότητας.Οι Tesla and the Violet Ray "κυκλοφόρησαν.
Οι συγγραφείς Tyler Marion και Kevin Cao είναι λέκτορες στο ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Πιστεύουν ότι ο Tesla ήταν η λαμπρή συγγραφέας του ηλεκτρικού ιατρικής και ότι «λόγω της προόδου της Δερματολογίας στο ίδρυμα που τέθηκε από προηγούμενες πρωτοπόρους και ερευνητικές μεθόδους για να μπει σε ένα φωτεινό, ίσως βιολετί χρώμα μέλλον.» Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ Η έκθεση τουΑμερικανού προέδρου στα ΜΜΕμε την εκστρατεία για εναλλακτικές θεραπείες είναι σίγουρα ένα θετικό σημάδι.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLETE


https://www.legitim.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters