Κυριακή 10 Μαΐου 2020

24ώρες πριν αρχίσει ματαιώθηκε & η Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 20» …Ποιοι μας πίεσαν & γιατί υποκύψαμε;

Αυτό που συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος δεν συμβαίνει πουθενά …Παίρνουμε μέρος στην Έπιχείρηση  IRINI της Ε.Ε και ματαιώνουμε εντελώς  ξαφνικά την Προγραμματισμένη Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 20 «,24 ώρες πριν αρχίσει

Οι δικαιολογίες  που ψέλλισαν οι Αρμόδιοι του ΥΠΕΘΑ περί  Κορωνοιου  δεν ισχύουν όταν μάλιστα η Κυβέρνηση απο αύριο το πρωί που τυπικά θα άρχιζε η Άσκηση στο Αιγαίο και όχι μόνο …υπάρχει και σχετική Άρση των Μέτρων!



Να επισημάνουμε οτι από απόψε  οι Φονιάδες του βυθού τα Υποβρύχια  του Πολεμικού μας Ναυτικού ,θα  έβγαιναν για να αποκόψουν τις εξόδους από τους Ναυστάθμους του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού

Υπάρχει σχέση με την Τουρκική ΝΟΤΑΜ που απαγόρεψε την Άσκηση στο Βόρειο Αιγαίο ; Μας πίεσαν κάποιοι και υποκύψαμε ;

Υπενθυμίζεται ότι η «Καταιγίδα ’20», επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε τρεις διαδοχικές φάσεις από τις 11 έως και τις 19 Μαΐου.
Η πρώτη φάση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε Σποράδες και Κυκλάδες, η δεύτερη σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και η τρίτη και τελική θα έχει μια ιδιαίτερα ευρεία έκταση στον άξονα Δωδεκάνησα-Κρήτη-Κύθηρα-Ανατολική Μεσόγειος.


Μάλιστα, στην τελευταία φάση της άσκησης είχε σχεδιαστεί να συμμετάσχουν δυνάμεις της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Η Άγκυρα εμφανιζόταν τις τελευταίες ημέρες να προαναγγέλλει ασκήσεις σε θαλάσσιες εκτάσεις που ήδη είχαν δεσμευθεί από την Αθήνα μέσω NAVTEX για τη διεξαγωγή της «Καταιγίδας ’20»


Ενώ συμμετέχουμε κανονικά στην Επιχείρηση της Ε.Ε με την Ιταλία και τη Γαλλία που έχουν χιλιάδες θύματα και στις ¨Ενοπλες δυνάμεις …το άλλο το ξέρετε ;
Τι αναφέρουν ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ και μη χειρότερα…
Οι προφανείς ιδιαιτερότητες αυτής της κρίσιμης για τη δημόσια υγεία περιόδου επιβάλλουν τη συνέχιση και για το επόμενο τουλάχιστον δεκαπενθήμερο της πρόσκαιρης αναστολής των δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης μεγάλης κλίμακας, προς διαφύλαξη του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού κρουσμάτων COVID-19 στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων

            Οι επιχειρησιακές δραστηριότητες μεγάλης και μεσαίας κλίμακας και τα αντικείμενα επιχειρησιακής εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν σε εύθετο χρόνο και όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.


Εδώ  η επίσκεψη εν μέσω Πανδημίας και χωρίς μέτρα προφύλαξης !!!

Και πάντα με γνώμονα τη διατήρηση και προστασία του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας, της υγείας του προσωπικού και της διαθεσιμότητας των Μονάδων όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχόλιο:   Εκτός και  η άποψη  της Ομάδα των Συμβούλων  πέρασε και τα χειρότερα έρχονται στο Αιγαίο ..


.Εξάλλου η Ματαίωση και όχι η Αναβολή της Ασκήσεως ΗΝΙΟΧΟΣ 2020  μας χτύπησε καμπάνες




https://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters