Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Ντόναλντ Τραμπ: Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν θα εμπλακούν στην Ρώσικη συμπαιγνία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοGeorge News
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του την Παρασκευή ότι ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο πρώην Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σύντομα θα εμπλακούν στην έρευνα για συμπαιγνία στη Ρωσία.

'Υπάρχουν πολλά να προέλθουν από όσα καταλαβαίνω και θα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα και αυτό που έχετε δει μέχρι στιγμής είναι απίστευτο, ειδικά όσον αφορά τον Πρόεδρο Ομπάμα', δήλωσε ο Τραμπ Ενώ μιλούσε με την Fox & Friends για τον ρόλο του Ομπάμα στη «φάρσα» της Ρωσίας. «Πιστεύω ότι αυτός και ο Μπάιντεν… Ο Νυσταλέος Τζο συμμετείχε επίσης σε αυτό, και άλλοι άνθρωποι γύρω από τον Πρόεδρο Ομπάμα συμμετείχαν πλήρως», είπε ο Τραμπ.
Ο Τραμπ αντέδρασε στις ειδήσεις αφού ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών του Σπίτι Άνταμ Σιφ (D-CA) κυκλοφόρησε 57 αντίγραφα συνέντευξης την Πέμπτη από την έρευνα της επιτροπής για να δει εάν η εκστρατεία του Τραμπ συγκρούστηκε με τη Ρωσία.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι η πρώην Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών Sally Yates κατέθεσε ότι εκπλήχθηκε όταν ο Ομπάμα της είπε σε μια συνάντηση του Οβάλ Γραφείο σχετικά με την κλήση που είχε ο σύμβουλος της εκστρατείας του Trump, Michael Flynn, με τον Ρώσο πρέσβη Σεργκέι Κισλάκ.

Ερωτηθείς στη συνέντευξη εάν ο Τραμπ θα αντιμετωπίσει άμεσα τον Ομπάμα ή τον Μπάιντεν, ο πρόεδρος είπε ότι θα προτιμούσε να βγει η αλήθεια στα έγγραφα. «Θα προτιμούσα να βγει στα χαρτιά. Γιατί να τους καλέσω; ' Ρώτησε ο Τραμπ. «Προσπάθησαν να ανατρέψουν τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».


https://www.facebook.com/georgedotnews/photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters