Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

To Yπ. Άμυνας των ΗΠΑ αγοράζει 500.000.000 σύριγγες ApiJect για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19. Θα συνδυάζεται με tag RFID.

Στρατιωτικές παραγγελίες εμβολίων. To Yπ. Άμυνας των ΗΠΑ αγοράζει 500.000.000 σύριγγες ApiJect για να εμβολιάσει κάθε άτομο στην Αμερική μ΄εμβόλιο κατά του coronavirus.
Σύμφωνα με ανακοινωθέν του τύπου του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει ανακοίνωση του Αντιστράτηγου Mike Andrews, το DoD συνεργάζεται με το HHS για ν΄αποκτήσει 500.000.000 ενέσεις εμβολίου ApiJect και οι παραδόσεις θ΄αρχίσουν από τον Οκτώβρη τρέχοντος.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν τύπου:
Διευθυνόμενη από το Joint Acquisition Task Force (JATF) του DOD, σε συντονισμό με το Γραφείο HHS του Αναπληρωτή Γραμματέα για Preparedness and Response, η σύμβαση θα υποστηρίξει το “Jumpstart” για τη δημιουργία μιας αλυσίδας εφοδιασμού υψηλής ταχύτητας με έδρα στις ΗΠΑ ξεκινώντας αργότερα φέτος, χρησιμοποιώντας την καθιερωμένη τεχνολογία κατασκευής ασηπτικών πλαστικών Blow-Fill-Seal (BFS), κατάλληλη για την καταπολέμηση του COVID-19 όταν διατεθεί ένα ασφαλές και ενδεδειγμένο εμβόλιο.
Οι σύριγγες ApiJect έρχονται με μια προαιρετική ετικέτα RFID, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη να μπορούν να παρακολουθούν τη θέση GPS και την ταυτότητα του ατόμου που εγχέεται. Μέσω του ιστότοπου Apiject.com:
Με μια ετικέτα RFID / NFC σε κάθε προγεμισμένη σύριγγα BFS,το ApiJect το κάνει αυτό δυνατό. Πριν από την ένεση, ο εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης θα είναι σε θέση να ξεκινήσει μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά και να “αγγίξει” την προγεμισμένη σύριγγα στο τηλέφωνό του, καταγράφοντας τον μοναδικό σειριακό αριθμό της ετικέτας NFC, την τοποθεσία GPS και την ημερομηνία / ώρα. Στη συνέχεια, η εφαρμογή μεταφορτώνει τα δεδομένα σε μια βάση δεδομένων cloud που επιλέγεται από την κυβέρνηση. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα ένεσης παρέχουν στους διαχειριστές υγείας έναν εξελισσόμενο “χάρτη ένεσης” σε πραγματικό χρόνο.
Ναι, θα ανιχνεύεστε, θα παρακολουθείστε,θα φακελώνεστε και θα εμβολιάζεστε, πιθανότατα παρά τη θέλησής σας.
Αυτό παντρεύθηκε με την “Operation Warp Speed” του προέδρου Trump, που στοχεύει που στοχεύει να παρακάμψει όλα τα συνήθη πρωτόκολλα δοκιμών ασφάλειας εμβολίων και κλινικών δοκιμών, παρέχοντας έως και 300 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κορoνοϊού πριν από το τέλος του ημερολογίου 2020.
500 εκατομμύρια προγεμισμένες σύριγγες έως το 2021
Το συμβόλαιο των 138 εκατομμυρίων δολαρίων στοχεύει να επιτύχει, «τον τελικό στόχο παραγωγής πάνω από 500 εκατομμύρια προγεμισμένες σύριγγες (δόσεις) το 2021».
Συγκεκριμένα, υπάρχουν μόνο 327 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το έργο DoD / HHS θα παράγει αρκετές δόσεις εμβολίου κοραναϊού για να καλύψει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Αμερική.
Ο μόνος λόγος που θα χρειαζόταν τόσες πολλές δόσεις είναι εάν υπάρχει ένα σχέδιο για την επιβολή εμβολίων σε όλους.
Εάν τα εμβόλια κορονοϊού είχαν προγραμματιστεί να είναι προαιρετικά – με σεβασμό στην επιλογή των ατόμων για το εμβόλιο – δεν θα χρεισάζονταν περισσότερες από 100 εκατομμύρια δόσεις. Το γεγονός ότι κατασκευάζονται 500 εκατομμύρια δόσεις είναι μια παραδοχή ότι το DoD και το HHS σκοπεύουν να καταστήσουν υποχρεωτικά τα εμβόλια κορονοϊού.
Τα σημερινά εμβόλια που ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζουν ιλαρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά, HPV και άλλες μολυσματικές ασθένειες παρασκευάζονται σκόπιμα με έναν παράξενο κατάλογο τοξικών και ανήθικων συστατικών, όπως:
Αλουμίνιο
Υδράργυρος (Thimerosal)
Αντιβιοτικά
Σκουαλένιο (μια φλεγμονώδης χημική ουσία)
Ματαιωμένος ανθρώπινος εμβρυϊκός ιστός
Φορμαλδευγή
MSG
Ζώντες ιούς
HCG, μια χημική στειρότητα
Ποια συστατικά πρόκειται να συμπεριληφθούν στο εμβόλιο κοροναϊού;
Και εάν το εμβόλιο κοραναϊού πρόκειται να παραχθεί χωρίς πραγματικό έλεγχο ποιότητας ή κλινικές δοκιμές, πώς οι φαρμακευτικές εταιρείες ή οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα γνωρίζουν εάν το εμβόλιο είναι ασφαλές;
Η ασφάλεια των εμβολίων δεν είναι ο στόχος… η μαζική δολοφονία και ο πληθυσμός είναι ο πραγματικός στόχος…
Με το LA County να ανακοινώνει πρόσφατα ένα σχέδιο για να κρατήσει τους κατοίκους του σε καραντίνα για άλλους 3 μήνες, και με το FDA και το CDC να συνωμοτούν με τη Big Pharma για τη χορήγηση «έγκρισης έκτακτης ανάγκης» σε εμβόλια που δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να περάσουν τις απαιτούμενες δοκιμές ασφαλείας, είναι απολύτως σαφές ότι η ασφάλεια δεν είναι το θέμα.
Ακόμη και ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχεται τώρα ότι 700.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να εμφανίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες από ένα εμβόλιο κορονοϊού, και ορισμένες από αυτές τις παρενέργειες αναμφίβολα περιλαμβάνουν το θάνατο.
Ο πραγματικός στόχος εδώ είναι να συγκεντρωθούν τα ανθρώπινα όντα, όπως τα βοοειδή, και να υποβληθούν σε μια ένεση εμβολίου «kill switch», η οποία προφανώς θα κατασκευαστεί με χημικές ουσίες στειρότητας (soft kill) και κατασκευασμένα στοιχεία που προκαλούν θάνατο λόγω ενός καταιγισμού κυτοκίνης μετά από επακόλουθη μόλυνση (σκληρό θάνατο). Ο πληθυσμός ήταν ο στόχος από εδώ και πέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζονται όλη την τεχνολογία παρακολούθησης RFID: για να βεβαιωθούν ότι έχουν κάνει την ένεση σε όλους…
Και γι ‘αυτό στις παραγγελίες εμβολίων θα αντισταθούν επιθετικά τα μέλη της «ανθρώπινης αντίστασης», τα οποία γνωρίζουν ήδη ότι ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται για αποστολή ανάπτυξης εντολής εμβολίου στο έδαφος των ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος Τραμπ, εν τω μεταξύ, έχει γίνει ο «πρόεδρος εμβολίων» και προφανώς συνέπλευσε με τη Big Pharma ωθώντας το project “Operation Warp Speed” που αποτελεί κοροϊδία στην αληθινή ιδέα του «φαρμάκου βάσει αποδείξεων» ή του ασφαλές εμβολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters