Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Χρήστος Μαντζιάρης : Καταργούν το αλκοόλ σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα των σιωνιστών. Έπεται η κατάργηση του seχ προς τεκνοποίηση

Η ακατανόητη απαγόρευση κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών στις παραλίες είναι ακατανόητη μόνο σε όσους δεν γνωρίζουν, ή αρνούνται να γνωρίζουν, τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών. Ο πόλεμος εναντίον των οινοπνευματοδών ποτών είχε ήδη ξεκινήσει με τον έλεγχο των μικρο-παραγωγών αλκοολούχων ποτών, των ιδιοκτητών αποστακτηρίων και αμπελουργών ανά τον κόσμο, ώστε όλος ο κύκλος εργασιών περί των οινοπνευματωδών ποτών να περιέλθει σε μερικές πολυεθνικές εταιρείες.
Τώρα, με τον κορωνοϊό, απαγόρευσαν την λειτουργία καφετεριών, εστιατορίων, βραδινών κέντρων διασκεδάσεως, κλπ, όλων δηλαδή των χώρων στους οποίους καταναλώνεται αλκοόλ, ακόμη και στις πλατείες. Συνήθως την νύχτα διασκεδάζουν οι άνθρωποι απολαμβάνοντας κάποιο αλκοολούχο ποτό. Ε, λοιπόν, κατήργησαν τις νυκτερινές διασκεδάσεις για να περιορίσουν την κατανάλωση των οινοπνευματωδών ποτών. Τώρα ήρθε η σειρά να τα απαγορεύσουν και στις παραλίες, μέχρι να τα καταργήσουν εντελώς.
Όλη αυτή η πορεία του οινοπνεύματος, ήταν προγραμματισμένη απ’ αυτούς που το προωθούσαν τόσα χρόνια. Στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών αναφέρεται καθαρά η τακτική τους.
Γράφουν στο πρώτο Κεφάλαιο: «Προσέξατε αυτά τα εξ οινοπνεύματος μεθυσμένα ζώα (σημ. «γκόιμ» είναι η λέξη που χρησιμοποιούν για ‘μας, που σημαίνει «ζώα που έχουν εξωτερική εμφάνιση ανθρώπου») αποκτηνωμένα υπό της απεριορίστου πόσεως, το δικαίωμα της οποίας εδόθη συγχρόνως με την ελευθερίαν. Δεν δυνάμεθα να επιτρέψωμεν όπως οι ημέτεροι εκπέσωσιν εις τοιούτον βαθμόν. Οι χριστιανικοί λαοί απεκτηνώθησαν δια των ισχυρών ποτών, η νεολαία των απεβλακώθη δια των κλασικών σπουδών και δια της προώρου ακολασία, εις την οποία την έχουσιν ωθήσει οι πράκτορές μας».
Στο 6ο Κεφάλαιο, στο οποίο τονίζεται πόσο καταστροφική είναι η πολυτέλεια, γράφουν: «περιπλέον δε θα υποσκάπτωμεν επιτηδείως και βαθέως τας πηγάς της παραγωγής, συνηθίζοντες τους εργάτας εις την αναρχίαν και τα οινοπνευματώδη ποτά, και λαμβάνοντες παν μέτρον όπως απομακρύνωμεν εκ της γης τους διανοούμενους Χριστιανούς».
Δείτε τι έκαναν τόσα χρόνια τα κόμματα της ελληνοκτόνου μεταπολιτεύσεως. Έκαναν όλους τους νέους, φοιτητές για να σπουδάζουν εκτός του τόπου καταγωγής τους χάνοντας την επαφή με την γη τους, έγιναν έτσι αναγκαίοι οι αλβανοί εργάτες με τα φθηνά μεροκάματα και ο γεωργός έπινε τα ουζάκια του και τα «ουΐσκια» του καμαρώνοντας τον γιό του που πέρασε σε κάποια τυχαία σχολή με άριστα 5. Το σχέδιο λειτούργησε μια χαρά. Ο σκοπός τους μέχρι εδώ επετεύχθη. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Στην κατάργηση του αλκοόλ.
Γράφουν στο 23ο Κεφάλαιο: «Η μέθη θ’ απαγορευθεί ωσαύτως δια νόμων και θα τιμωρείται ως έγκλημα της ανθρωπότητος, εφ’ όσον οι άνθρωποι, οίτινες κατακυριεύονται υπ’ αυτής υπό την επίδραση του οινοπνεύματος μεταμορφώνονται σε κτήνη».
Μέθη όμως είναι κάτι αόριστο και ως εκ τούτου οι ηγετίσκοι, ανάλογα με τις διαταγές που παίρνουν, θα ορίζουν το όριο της μέθης που θα είναι το μηδέν. Δηλαδή, μηδέν αλκοόλ.
Όταν θ’ αποτελειώσουν την νυκτερινή ζωή, που κατά βάση καταναλώνονται οινοπνευματώδη ποτά, τότε έρχεται η σειρά ν’ απαγορευθεί η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ. Τα καταστήματα εμπορίας αλκοολούχων ποτών ήδη πάνε για αφανισμό. Οπότε, τέλος τα οινοπνευματώδη από την αγορά. Τους δε ιδιοκτήτες αμπελώνων, τους περιμένει άσχημο μέλλον. Ας είναι έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν βλαβερά για τις καλλιέργειές τους, «ακραία» καιρικά φαινόμενα. Αλλά ούτως ή άλλως θ’ απαγορευθεί η καλλιέργεια της γης από τους γεωργούς σύμφωνα με την Κομισιόν και τον Στουρνάρα, από το έτος 2030.
Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να αφαιρέσουν τα οινοπνευματώδη ποτά από τους λαούς. Τμηματικά. Την κατάργηση και ποινικοποίηση του αλκοόλ έχουν «προβλέψει» πολλοί συγγραφείς ασχολούμενοι με τα μελλούμενα όπως ο Τζ. Όργουελ ,αλλά και το Χόλυγουντ με τις «μελλοντολογικές» του ταινίες. Φυσικά, δεν πρόβλεψαν, αλλά προετοίμασαν τον κόσμο ν’ αποδεχθεί αυτά πού ζει τώρα.
Προκύπτει εύλογα ένα σημαντικότατο ερώτημα. Γιατί, ενώ απαγορεύουν τα αλκοολούχα ποτά, ταυτοχρόνως τα πουλάνε; Αυτό που συμβαίνει με τα οινοπνευματώδη ποτά τώρα, συμβαίνει ήδη και με τα προϊόντα καπνού!
Πριν δοθεί η απάντηση να ειπωθεί ότι το πλήθος πρέπει να είναι υποταγμένο. Ν’ αποδέχεται την υποταγή και όχι να την υπομένει καταναγκαστικά. Αυτή την έννοια έχει και η μαζική εκπαίδευση της ανθρωπομάζας ώστε να μάθει να ζει σε καθεστώς υποταγής. Αυτήν την εκπαίδευση, μάς την ξεκίνησαν με απλές ενέργειες. Πρώτα μας έμαθαν να πληρώνουμε τις σακούλες στα σούπερ μάρκετ διότι έχει δήθεν ο πλανήτης πρόβλημα εξ αιτίας μας. Αρνήθηκαν να επιβαρυνθούν το κόστος των σακουλών οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ, όπως θέλησαν οι ίδιοι, διότι έπρεπε οι πολίτες να εκπαιδεύονται. Εκπαίδευση σημαίνει συμμετοχή. Δεν είναι θέμα
χρημάτων. Τώρα αποφάσισαν, όλοι να φοράμε μάσκες. Από το μικρό, προχώρησαν στο μεγαλύτερο. Εκπαιδεύουν το πλήθος να υποτάσσεται και να μην σκέφτεται καμία αντίδραση, πόσο μάλλον επανάσταση.
Ας δούμε τώρα την σημαντική απάντηση στο ερώτημα, γιατί ενώ απαγορεύουν τα αλκοολούχα ποτά (όπως και το κάπνισμα), ταυτοχρόνως επιτρέπουν την πώλησή τους. Η απάντηση είναι η εξής. Αυτό το κάνουν διότι έτσι βρίσκουν δικαιολογίες και επιβάλλουν όλο και σκληρότερους νόμους. Δεν τους ενδιαφέρει αν εμείς νομίζουμε ότι είναι κακοί στην καταπολέμηση μιας κατάστασης, τους ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικοί, ως προς το συμφέρον τους, η περεταίρω λύση που θα επινοούν. Όσο σημαντική είναι αυτή η κατάσταση για τους παγκοσμιοποιητές, τόσο ακατανόητη είναι για την μάζα.
Η προώθηση των οινοπνευματωδών ποτών μέχρι τώρα, αποσκοπούσε στους ευάλωτους και αδύναμους ανθρώπους ώστε αυτοί να καταναλώνουν όλο και περισσότερο οινόπνευμα. Αυτό θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην κοινωνία, μέχρι και που πολλοί θα εξαιρούντο της κοινωνίας. Όλες αυτές οι προβληματικές καταστάσεις βόλευαν τους εξουσιαστές.
Αφήνουν μια κατάσταση να εκτραχυνθεί, μοιραίως γίνεται επιλήψιμη, και μετά την απαγορεύουν. Αυτό έχουν σκοπό να κάνουν και με το seχ. Το προπαγανδίζουν παντού και κάθε ώρα, αλλά έχουν σκοπό να το περιορίσουν μέχρι απαγορεύσεως σε κάποιους ανθρώπους. Αυτό, πέρα από τις κινηματογραφικές ταινίες που αναφέρονται στο μέλλον, και συγγραφείς όπως ο G. Orwell ή ο A. Huxley, προκύπτει και από διαρρεύσεις ομιλιών ή συνεντεύξεων πολλών αρμοδίων οι οποίοι είναι «μέσα στα πράγματα». Ένας τέτοιος “insider” ήταν ο R. Day που έγινε περισσότερο γνωστός με την περίφημη απομαγνητοφωνημένη συνέντευξή του.
Γνωρίζουν ότι το να καταργήσουν το σεχ είναι αδύνατο, γι αυτό πρώτος τους στόχος είναι να επαναπροσδιορίσουν τον σκοπό του σεχ. Γι αυτό κάνουν όλ’ αυτά που κάνουν σήμερα. Πaιδερaστία, ομοφυλοφιλία, μέσον διασκεδάσεως, κλπ. Το σεχ σε παιδική ηλικία, κατά τον Huxley, επιφέρει πρόωρη γήρανση στον άνθρωπο. Οι εξουσιαστές θέλουν το σεχ ως εργαλείο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.
Όλα τα είδη σεχ είναι επιτρεπτά στην Νέα Τάξη εκτός από ένα. Μόνο μια κατηγορία σεχ θ’ απαγορεύσουν. Το σεχ το οποίο θα τελείται με σκοπό την τεκνοποίηση. Το να θέλει κάποιο ζευγάρι ν’ αποκτήσει παιδί θ’ απαιτείται ειδική άδεια! Διότι έχουν πάντα ως στόχο το έλεγχο του παγκοσμίου πληθυσμού τόσο σε ποσότητα όσο και σε «ποιότητα». Όλη η σεξουαλική δραστηριότητα των ανθρώπων πρέπει να οδηγηθεί οπουδήποτε αλλού, εκτός από την αναπαραγωγή ανθρώπων.
Τώρα με αφορμή τον κορωνοϊό, έχουν και εδώ μια καλή ευκαιρία να δίνουν ειδικές άδειες για τεκνοποίηση. Για το καλό του ζευγαριού και του παιδιού που ίσως γεννηθεί. Χωρίς την ειδική άδεια δεν θα μπορεί να τεκνοποιήσει ένα ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο όταν ακούτε στις ειδήσεις ότι γεννήθηκε μωρό με κορωνοϊό από μητέρα φορέα. Το φέρνουν σιγά-σιγά. Όλα είναι προγραμματισμένα.
Οι τακτικές των παγκοσμιοποιητών, στις προσπάθειές τους ν’ αλλάξουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, έχουν πάντα δύο στάδια. Το πρώτο είναι αυτό κατά το οποίο μια απόφασή τους γίνεται αποδεκτή από το πλήθος, με βάση κάποια λογικοφανή αιτία, και η οποία θεωρείται απόφαση αμελητέας σημασίας. Το δεύτερο στάδιο, στο οποίο κρύβεται ο πραγματικός σκοπός των τακτικών τους, είναι αυτό κατά το οποίο θα οδηγηθεί η ανθρωπομάζα στην Νέα Τάξη βάσει της πρώην αποφάσεως που είχε χαρακτηρισθεί αμελητέας σημασίας.
Η παρούσα ζοφερή κατάσταση στον πλανήτη δεν προκύπτει μόνο εξ αιτίας των παγκοσμιοποιτών αλλά και λόγω της αδράνειας των “sheeple” ή “sheople”. “Sheeple” είναι μια νέα σχετικά λέξη που προκύπτει από την μίξη των λέξεων “sheep”, που σημαίνει «πρόβατο» και “people” που σημαίνει «άνθρωποι». Εννοείται με τον όρο αυτό μια νέα τάξη ανθρώπων, το κοπάδι των προβάτων, ή γιδιών, το ίδιο είναι, που «μηρυκάζοντας τον σανό της τηλεόρασης», βολεμένοι προς το παρόν, αδυνατούν να σκεφθούν και οδηγούνται ανυποψίαστα προς την εξολόθρευσή τους.
Το καλό στην Ελλάδα είναι ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες, λόγω των ικανοτήτων τους, δεν διακρίνονται και τόσο δια την λεπτότητα των χειρισμών τους στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία διορίστηκαν. Γι αυτό υποβοηθούνται σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ. Με τις ενέργειές τους όμως αυτές φανερώνουν και τις προθέσεις των αλλοδαπών προϊσταμένων τους. Αυτό μας καθιστά περισσότερο αδικαιολογήτους για την στάση μας ως λαός στο παρόν από το οποίο εξαρτάται το μέλλον του έθνους. Η επιχειρούμενη κατάργηση του οινοπνεύματος και στις παραλίες, πέραν του ψυχολογικού πολέμου εις βάρος των πολιτών, είναι ακόμη ένα βήμα προς την παγκόσμια τυραννία.
Οι ενέργειες των κυβερνώντων είναι περισσότερο σκοτεινές από όσο μπορεί να εννοήσει ο μέσος έλληνας που, δυστυχώς, ψηφίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters