Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ανακαλύφθηκαν τεράστιες βυθισμένες πυραμίδες και Σφίγγα ... Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πολύ συγκλονιστικό!


Πλήρες κλείδωμα πραγματοποιήθηκε για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτήν την απίστευτη νέα ανακάλυψη. Αυτή η τεράστια πόλη με πυραμίδες που κάθονταν στον πυθμένα του ωκεανού είναι ακόμα σε τακτική και θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι γεμάτη αρχαία θαύματα.

Το ίδιο με τους Αιγύπτιους στην Αυστραλία! Η κυβέρνηση προσπάθησε ακόμη και να καταστρέψει το ίδιο το τείχος με την αιγυπτιακή γραφή! Ποιος ελέγχει την πραγματική μας ιστορία; Οι βουλγαρικές πυραμίδες δεν προoρίζονται για το κοινό! 


Γιατί εμπλέκεται η CIA με αυτήν την αρχαία πυραμίδα; Η κινεζική κυβέρνηση κρύβει την ιστορία και τις πυραμίδες τους! 

Τι φοβούνται οι άνθρωποι στην εξουσία; Η πραγματική ιστορία κρύβεται από τους απλούς ανθρώπους για εκατοντάδες χρόνια! 


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Τι αντιπροσώπευε ο στυλοβάτης του Gobekli-Tepe σε σχήμα Τ και γιατί τους αναφέρθηκε ο πολιτισμός των Σουμερίων; Ποιες ήταν οι μικρές σακούλες που φαινόταν να κρατούν οι Θεοί των Σουμερίων και γιατί πρέπει να φαίνονται σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που καλύπτει ο ερευνητής και συγγραφέας Graham Hancock.


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Unusual Anomalies & Discoveries




ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters