Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΕΒΗΞΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Τα γεγονότα τρέχουν και οι ελευθερίες μας πήγαν περίπατο, όλα γίνονται για την προστασία μας σύμφωνα με τους δεσμοφύλακες μας.

Πολλές οι θεωρίες και τι να πρωτο πιστέψεις από τους ψυχαγωγούς των ΜΜΕ; Ο ιός-19 είναι από την μια βιολογικό όπλο αλλα και από την άλλη ανύπαρκτος, διότι δεν μπορεί να αποδώσει όπως πίστευαν οι σκηνοθέτες.

Όμως χτυπάει τους ασθενείς ή τους πιο αδύναμους για να ταίσουν τον πονηρό. Ο συνδιασμός του ιού με το 5G είναι σίγουρα θανατηφόρος, το πείραμα που έγινε στην Βόρεια Ιταλία έδειξε τις δυνατότητες τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή σε αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Τέλος οι συγκεντώσεις, τα πάρτυ και η εξόδου. Τέλος η διασκέδαση και τέλος η προσωπική σας ζωή.

Στις 5-4 έγινε η έκλαμψη και στις 10 Απριλίου έγινε όμως κάτι συγκλονιστικό που δεν θα αναφέρουν γιατί δεν συμφέρει με κανένα τρόπο την σέκτα που τους πληρώνει όλους το χιλιαρικάκι-α. Ο ήλιος έβηξε στις 8-4 και ξεράθηκε το βόρειο ημισφαίριο, στέγνωσε από την υγρασία όπως σας δείξαμε και σε προηγούμενο άρθρο για να εμποδίσει τους αριθμούς των νεκρών. Χωρίς υγρασία δεν υπάρχει πολλαπλασιασμός βακτηριδίων και ιών. Η υγρασία δεν έφτασε ποτέ πριν στο 13% στο βόρειο
ημισφαίριο και υπάρχουν και οι αποδείξεις ότι συνέβη.

Ο ήλιος μας δεν είναι ένα απλό ουράνιο σώμα αλλά ένας ενεργός φωτεινός γίγαντας με νόηση που θα στείλει στο επόμενο φτάρνισμα τους μαύρους στο αφεντικό τους. Στο επόμενο βήξιμο και φτάρνισμα δεν θα μείνει δορυφόρος ή ηλεκτροδότηση και θα στείλει την ανοικτή φυλακή μερικούς αιώνες πίσω.

Αντίο ηλεκτρονική εφαρμογή, αντίο ηλεκτρονική παρακολούθηση, αντίο μέτρα, αντίο απάτη και εξουσίες απάνθρωπες. Δεν έχετε πολύ χρόνο πάνω στον πλανήτη και το γνωρίζετε...
Είναι τελειωμένοι γι αυτό προσπαθούν με όλη τους την λύσσα να μας στείλουν αδιάβαστους με την τεχνολογία του 5G και τα βαρέα μέταλλα στο αίμα μας. Με το Αλουμίνιο, Βάριο, Μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο, αρσενικό και ατελείωτο ηλεκτρομαγνητικό πέπλο πάνω από τα κεφάλια μας.
Κάνουν τα σχέδια τους αλλά δεν υπολογίζουν τον Δημιουργό.


ΚΟΡΑΚΑΣ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/blog-post_407.html
https://kyklwpas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters