Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Ο παγκόσμιος διαλογισμός μας ήταν μια τεράστια, γιγάντια επιτυχία. Γύρω στα 8 εκατομμύρια άνθρωποι ενημερώθηκαν, με τους συμμετέχοντες να ανέρχονται σε πάνω από 1,1 εκατομμύρια.

COBRA: ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Η συλλογική παρουσίαση ενότητας ήταν εκπληκτική:

5th April
Ο Jack Dorsey, συνιδρυτής και CEO του Twitter, έκανε μνεία στο διαλογισμό μας την ακριβή ώρα που ξεκινούσε ο διαλογισμός:




Ο διαλογισμός μας απέδειξε πως εάν είναι παρούσα επαρκής εστιασμένη πρόθεση και εάν ένα όραμα είναι αρκετά δυνατό, το αφυπνισμένο τμήμα του πληθυσμού επιφανείας είναι ικανό να λειτουργήσει με ενότητα. Αυτό σημαίνει πως όταν συμβεί το Γεγονός, πολλοί από τους Εργάτες Φωτός και τους Πολεμιστές Φωτός της επιφανείας θα συμπεριληφθούν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις των Δυνάμεων Φωτός, οι οποίες μέχρι τώρα θεωρούνταν απροσπέλαστες. Οι Δυνάμεις Φωτός θα δώσουν άμεσες οδηγίες σχετικά, όταν έρθει η ώρα αυτή.
Ο διαλογισμός μας κατάφερε να περιορίσει τη διάδοση του ιού. Ο αριθμός νέων μολύνσεων παγκόσμια έφτασε στο απώγειο στις 4 Απριλίου, ακριβώς πριν το διαλογισμό, και έκτοτε βρίσκεται σε πτώση:


Καταφέραμε επίσης να σταθεροποιήσουμε επιπλέον τη θετική χρονογραμμή Ανάληψης, η οποία θα σταματήσει τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για μαζική πληθυσμιακή μείωση εδώ που βρίσκονται.
Το σχέδιό τους έχει τρεις φάσεις:
α) απελευθέρωση του ιού,
β) κατάρρευση της οικονομίας,
γ) πληθυσμιακή μείωση
Η τρίτη φάση δεν θα συμβεί ποτέ, οπότε δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε λεπτομέρειες. Η δεύτερη φάση θα έχει περιορισμένες συνέπειες.
Τώρα θα κοιτάξουμε με λεπτομέρειες την πρώτη φάση του σχεδίου τους.
Το σχέδιο αυτό ολοκληρώθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς, το Ντέιβιντ Ροκφέλερ, τον Τζορτζ Σόρος, το Μάικλ Μπλούμπεργκ και άλλους κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο Μανχάταν το 2009:
Η πραγματική δημιουργία του ιού ήταν αποτέλεσμα διεθνούς σύμπραξης από εργαστήρια στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Κίνα, με τις τελικές φάσεις δημιουργίας του ιού να ολοκληρώνονται στη Wuhan:
Η σύνδεση του βιοεργαστηρίου της Wuhan είναι κάτι που η Κίνα προσπαθεί να αποκρύψει:
Και κάτι που η διακυβέρνηση του Τραμπ προσπαθεί να διερευνήσει:
Και κάποιες αγωγές έχουν ήδη κατατεθεί:
Σύμφωνα με πηγές, η πραγματική δημιουργία του ιού περιλαμβάνει ομάδες υπό την επίβλεψη του Μπιλ Γκέιτς. Ο Φρανκ Πλάμερ, ένας πρώην διευθυντής του καναδικού βιο-εργαστηρίου το οποίο εμπλεκόταν στη δημιουργία του ιού, εμπλεκόταν ο ίδιος ευθέως στη δημιουργία του ιού, ήταν ελεγχόμενο θύμα της Καμπάλ απ΄το πρόγραμμα MK-Ultra, ανέπτυσσε τον ιό ενάντια στη θέλησή του και δολοφονήθηκε από την Καμπάλ πριν προλάβει να πει πολλά:
Σύμφωνα με πηγές, ο Άντονι Φάουτσι επίσης ήταν εμπλεκόμενος στη δημιουργία του ιού:
Αν και οι Πλειάδιοι κατάφεραν να περιορίσουν το κινεζικό στέλεχος του ιού, οι πράκτορες της Καμπάλ απελευθέρωσαν τρία διαφορετικά στελέχη του ιού στη Νότια Κορέα, στο Ιράν και στην Ιταλία. Το κορεατικό και το ιρανικό στέλεχος περιορίστηκαν, αλλά το ιταλικό δεν περιορίστηκε και τώρα ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό των μολύνσεων παγκοσμίως.
Εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι δε μολύνθηκε ούτε ένα από τα 60 μέλη της ομάδας μου των Εργατών Φωτός στη Wuhan. Χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλο RCV Stardust καθημερινώς.
Η Καμπάλ διέταξε τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κρατήσουν τα σύνορά τους με την Ιταλία ανοιχτά και η έξαρση του ιού μπόρεσε να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, και αργότερα – με απ’ ευθείας πτήσεις από το Μιλάνο στη Νέα Υόρκη – επίσης και στις ΗΠΑ. Η Καμπάλ επίσης δρομολόγησε ούτως ώστε να μην είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ τα τεστ του κορονοϊού για τόσο χρονικό διάστημα ώστε να προλάβει να διαδοθεί, και αντιτάθηκε στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς:
Αυτό επέτρεψε στον Μπιλ Γκέιτς, τον Άντονι Φάουτσι, τον Τέντρος Αντανόμ (Tedros Adhanom), τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζάρεντ Κούσνερ, τον Ζιανγκ Ζεμίν και άλλους να επεκτείνουν τα σχέδιά τους σχετικά με τον παγκόσμιο εμβολιασμό και την καραντίνα διάρκειας 18 μηνών:



Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο ιθύνων νους πίσω από αυτά, ο οποίος προσπαθεί να τσιπάρει με μικροτσίπ όλο τον πληθυσμό:



Ο Μπιλ Γκέιτς είχε έναν ισχυρό δεσμό με τον Τζέφρι Έπσταϊν:
Ο Τέντρος Αντάνομ, η κεφαλή του ΠΟΥ, έχει και αυτός πολύ σκοτεινό παρελθόν:
Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν ισχυρά οικονομικά κίνητρα προπαγανδίζοντας τον ιό και αναπτύσσοντας μετά το εμβόλιο:



Καθώς και παραποιώντας τα σχετικά με τον ιό δεδομένα:



Υπάρχει σθεναρή αντίσταση στα σχέδιά τους, και ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, μέλος της γραμμής αίματος  των Λευκών Ευγενών Κένεντι, απειλήθηκε έμμεσα με τη δολοφονία δύο συγγενών του ώστε να σταματήσει την αντι-εμβολιακή εργασία του:
Αντ’ αυτού, ο RFK Jr. (Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ) αντεπιτίθεται, εκθέτοντας τον Γκέιτς:



Το ακόλουθο αίτημα για υπογραφές επίσης γνωρίζει μεγάλη εξάπλωση, και μπορείτε να υπογράψετε αν αισθάνεστε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση:
Και τώρα, η φατρία της Καμπάλ με τον Μπιλ Γκέιτς ήδη γνωρίζει ήττα:



Με τη δημοσιοποίηση περισσότερων αξιόπιστων ιατρικών πληροφοριών και στοιχείων σχετικά με τον κορονοϊό:



Μαζί με κάποιες εναλλακτικές οπτικές για τον κορονοϊό:
Φαίνεται πως είμαστε πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι πιστεύουμε στην ομαδική ανοσία, και η πανδημία ίσως σύντομα τελειώσει για τα καλά:
Η Σουηδία, η οποία δεν επέβαλε καραντίνα, περνάει την πανδημία αρκετά καλά:
Σχετικά με τη δεύτερη φάση των σχεδίων της Καμπάλ (κατάρρευση της οικονομίας), υπάρχουν ήδη συζητήσεις στα ΜΜΕ για το ενδεχόμενο Ιωβηλαίου χρέους:
Καθώς και μαζική κατανομή πλούτου από τη Ομοσπονδιακή Τράπεζα:
Κάτι που δεν θα ήταν τόσο δύσκολο, αν παραβλέψουμε τον επακόλουθο πληθωρισμό, καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα μπορούσε εύκολα να τυπώσει τα χρήματα:
Η παρούσα κατάσταση σχετικά με τον κορονοϊό μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε παγκόσμια μύηση στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης στη διαδικασία της πλανητικής Ανάληψης:
Με τους Πλειάδιους να εμπλέκονται όλο και περισσότερο.
Αυτό το βίντεο των Πλειάδιων μητρικών σκαφών καταγράφηκε στις 26 Μαρτίου:


Δείχνει έναν μικρό στόλο Πλειάδιων μητρικών σκαφών, κάθε ένα από τα οποία έχει μήκος γύρω στα 11 χλμ, και τα οποία ήρθαν από τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης και πέρασαν από τον κρατήρα Ενδυμίωνα σε Χαμηλή Σεληνιακή Τροχιά (LLO) περίπου 50 χλμ πάνω από τη σεληνιακή επιφάνεια, σκιάζοντας το σεληνιακό έδαφος.
Αυτά τα μητρικά σκάφη έχουν αυτή τη μορφή:


Ο κυρίως στόλος των Πλειάδιων μπόρεσε να χρησιμοποιήσει την Πύλη της συνόδου των Πλειάδων με την Αφροδίτη στις 4 Απριλίου και τώρα βρίσκεται τοποθετημένος στο έσω Ηλιακό Σύστημα, σε πλήρη ετοιμότητα και λειτουργικότητα, έτοιμος να βοηθήσει στην πλανητική απελευθέρωση:


Αναπτύσσουν επίσης μια πιο προηγμένη εκδοχή της τεχνολογίας stardust, η οποία θα καταστήσει τον ιό λιγότερο θανατηφόρο κι επικίνδυνο. Υπάρχουν ήδη αναφορές από αξιόπιστες ιατρικές πηγές πως ο ιός έχει μεταλλαχτεί σε λιγότερο επικίνδυνο στέλεχος.


Δεν μου επιτρέπεται να κυκλοφορήσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες επιχειρήσεις για την πλανητική απελευθέρωση, το μόνο που μπορώνα πω είναι ότι όταν θα γίνουν πραγματικά οι μαζικές συλλήψεις, τα νέα γι’ αυτές θα κυκλοφορήσουν στα ΜΜΕ>
Ο πόλεμος δεν τελείωσε ακόμη, και χρειάζεται να συνεχίσουμε να κρατάμε το Φως.
Νίκη του Φωτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters