Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

“Είσοδος” στο Άγνωστο ή απλά μια τρύπα;

Μέχρι και τώρα που μιλάμε αυτή η τρύπα είναι άγνωστη σε όλους τους ερευνητές και επιστήμονες.Αυτό και μόνο είναι παράξενο.Σαν να υπήρξε συγκάλυψη.. Ένας άντρας, ονόματι Red Elk είναι ένας από τους λίγους εν ζωή ανθρώπους που έχουν δει ποτέ τη μυστηριώδη αυτή τρύπα.
Μία ιθαγενής σαμάνος, λέει ο Red Elk είναι αυτή που έδειξε στον πατέρας του την τρύπα το 1961. Αυτή είναι μια ατελείωτη τρύπα που δεν εχουν καταφερει να μετρησουν το βάθος της, έχω περάσει πολλές φορές απο εκεί και παράξενα πράγματα συμβαίνουν κάθε φορά που πηγαίνω κοντά σε αυτην την τρύπα είπε ο Red Elk. Eγώ την αποκαλώ τρύπα του διαβόλου », είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters