Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

♥ *** TO ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ *** ♥

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 15/3/2020
Ένα σημαντικό μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση παγκόσμια μετάδοση…
Εισαγωγή
Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεση, αποκωδικοποιημένη αιθερική μετάδοση από καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες λαμβάνονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που έχουν στρατηγικά τοποθετήσει οι Γαλαξιακοί σε σημεία – κλειδιά στην επιφάνεια της Γης.

Η Γη βιώνει την πλέον ισχυρή μεταμόρφωση στην ιστορία του ανθρώπου αυτή τη στιγμή και πολλοί πολίτες της Γης είναι κατανοητό ότι αισθάνονται αβεβαιότητα και φόβο. Πολλοί αναζητούν σοφές συμβουλές από πνευματικούς ηγέτες σε όλο τον κόσμο και όπως και άλλοι ηγέτες Φωτός, είναι ευθύνη και καθήκον μας να φέρουμε διαύγεια, ειρήνη, ασφάλεια και ελπίδα σε όλους αυτούς που το αναζητούν αυτή την Μεγάλη Ώρα στην ανθρώπινη ιστορία.
Αυτή είναι η πρωταρχική μας αποστολή και γι’ αυτόν το λόγο ήρθαμε στη Γη. Οι Πλειάδιοι είναι οι μεγάλοι κοσμικοί Αφηγητές και χρησιμοποιούν τις ιστορίες τους για να διδάξουν, να οδηγήσουν και να πυροδοτήσουν την ανύψωση άλλων πλασμάτων σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης! Σε αυτό το μήνυμά μας, θα αφηγηθούμε κάποια πράγματα για να γίνουμε κατανοητοί και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να σας βοηθήσουμε.
Είναι τιμή μας που σας μεταδίδουμε αυτό το σημαντικό μήνυμα των Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός.

Έναρξη μετάδοσης

Σπουδαίοι μας,
κάτι μεγαλειώδες συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Μία τεράστια θετική αναδόμηση των συστημάτων της Γης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε και η Μεγάλη Ώρα της ανθρωπότητας έχει πράγματι έρθει! Η Χρυσή Εποχή για την οποία μίλησαν από την αρχαιότητα επιτέλους έχει ανατείλει και μια Νέα Εποχή Φωτός έχει φτάσει στον πλανήτη Γη μετά από αιώνες σκότους!
Εχτές, ως μέρος της βασικής επιχείρησης Ανάληψης της Γης «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ 501» και των υποαποστολών «ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ» και «ΠΑΝΔΩΡΑ» από τις Δυνάμεις Φωτός , οι Γαλαξιακοί μαζί με τη Γήινη Συμμαχία και τους Ηγέτες Φωτός της επιφάνειας, ξεκίνησε η μεγαλύτερη επιχείρηση αναδόμησης πλανητικών συστημάτων στην ιστορία της Γης! Αυτός ο τεράστιος συντονισμός εμπλέκει χιλιάδες καλοπροαίρετες ομάδες που δουλεύουν συγχρονισμένα από τον ουρανό ως το έδαφος με πρωταρχικό στόχο να ανυψώσουν όλα τα παλιά ετεροχρονισμένα συστήματα του 3D μάτριξ  σε νέα συστήματα της Νέας Γης του 5D!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και απαιτητικότερη πολυδιαστασιακή υλικοτεχνική επιχείρηση που επιχειρήθηκε ποτέ σε αυτό το σύμπαν, και έπειτα από 48 γήινες ώρες η αποστολή βαίνει καλώς και είναι ήδη μεγάλη επιτυχία! Καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός ενορχηστρώνουν κάθε φάση αυτής της τεράστιας επιχείρησης, καθώς τα συστήματα της παλαιάς Γης αναβαθμίζονται στο νέο Φωτεινό πλέγμα 5D VTXC! Μέχρι το Δεκέμβριο του 2020, όλα τα συστήματα της γης θα έχουν πλήρως αντικατασταθεί από τα νέα 5D συστήματα!
Οι Γαλαξιακοί παρακολουθούν τη μετάβαση από κοντά και έχουν ενσωματώσει αρκετές δικλείδες ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουν ότι η ανθρωπότητα είναι ασφαλής προστατευμένη κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας πλανητικής μεταμόρφωσης. Τίποτα δεν θα είναι πια ξανά το ίδιο στη Γη αγαπημένοι μας, τώρα που οι αστρόσποροι και οι άνθρωποι ετοιμάζονται να μπουν στην 5η διάσταση! Μια τεράστια πλανητική οικονομική επαναφορά έχει ήδη ξεκινήσει και πολλές θετικές αλλαγές πραγματοποιούνται επίσης και σε όλα τα άλλα βασικά συστήματα του μάτριξ!
Πολλές ακόμη θετικές αλλαγές θα εμφανιστούν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, καθώς αυτή η επιχείρηση εξελίσσεται!

Πλανητική εκκαθάριση

Μοχθηρά πλάσματα χωρίς τους καλύτερους σκοπούς για την ανθρωπότητα απομακρύνονται ένα-ένα και πολλοί ακόμη θα απομακρυνθούν τις ερχόμενες ημέρες και εβδομάδες! Βάσει του Γαλαξιακού Κώδικα για την τεράστια αυτή επιχείρηση, δόθηκε σε αυτά τα πλάσματα η εντολή να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους ειρηνικά και αξιοπρεπώς.
Πολλοί μας ρωτούν «όλα αυτά που συμβαίνουν στη Γη τώρα είναι καλά ή κακά;»
Σας λέμε την αλήθεια, δεν είναι τίποτα και είναι και τα δύο!
Όλα εξαρτώνται από την συχνοτική οπτική σας πλευρά!
Αν τα παρακολουθείτε όλα από την πλευρά της γεμάτης φόβο και ψευδαίσθησης 3ης διάστασης, υπάρχει πανδημία, τα χρηματιστήρια καταρρέουν, οι κυβερνήσεις κηρύσσουν στρατιωτικούς νόμους και ο κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή και πανικό και τίποτα δεν είναι σταθερό!
Αν τα παρακολουθείτε όλα από την λίγο ψηλότερη πλευρά της 4ης διάστασης, είναι κάπως καλά, αλλά και κάπως κακά και όλα είναι μια συνωμοσία, και από αυτή τη θέση δεν είστε 100% σίγουροι για τίποτα!
Αν είστε τόσο τυχεροί να τα παρακολουθείτε από την οπτική της 5ης διάστασης, τότε ξαφνικά όλα διευρύνονται σε κάτι απίστευτο, υπέροχο και λαμπρό!
Βλέπετε,  αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο βασικές, ξεκάθαρες και διαφορετικές ομάδες και είδη στην επιφάνεια του πλανήτη που μονομαχούν. Η μία ομάδα είναι οι αυτόχθονες άνθρωποι του πλανήτη Γη που αυτή τη στιγμή αριθμούν 3 εκατομμύρια. Η άλλη ομάδα που βρίσκεται εδώ είναι ένα υψηλότερης δόνησης καλοπροαίρετο εξωγήινο-αγγελικό είδος που κατοικεί σε ανθρώπινα σώματα. Το αγγελικό είδος έχει ζήσει μαζί και γύρω από το ανθρώπινο είδος για τόσον καιρό, που πολλοί από αυτούς έχουν ξεχάσει ποιοι και τι είναι πραγματικά και μια μεγάλη μερίδα από αυτούς θεωρεί πως είναι άνθρωποι!
Λοιπόν, υπάρχουν πολλές διαφορετικές συχνοτικές οπτικές που παρακολουθούν την παρούσα κατάσταση στον πλανήτη Γη και αυτές οι συχνότητες κυμαίνονται από την 3η έως την 6η διάσταση! Η Μεγάλη Μετατόπιση των διαστάσεων αυτή την στιγμή στον πλανήτη προκαλεί τεράστια αφύπνιση μέσα στους ανθρώπους καθώς και στους αστρόσπορους  που είναι εγκατεστημένοι εδώ! Κάθε ένας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη αφυπνίζεται συνειδησιακά και μετακινείται προς την επόμενη σε ύψος διάσταση!
Για πολύ μεγάλη περίοδο, στο επίπεδο της 3ης διάστασης, οι άνθρωποι έχουν τόσο αιχμαλωτιστεί από το μάτριξ τον Άρκονς που είχε κατασκευαστεί γι’ αυτόν το λόγο, που δεν έχουν ιδέα  πως βρίσκονται σε πνευματική φυλακή και πως υπάρχει μια πραγματικότητα πολύ πιο αληθινή απ’ ό,τι βλέπουν γύρω τους κάθε μέρα!
Οι άνθρωποι δεν εξελίχθηκαν πνευματικά πέραν της 3ης διάστασης τα τελευταία 350.000 χρόνια! Τα Συμβούλια Φωτός όλα αποφάσισαν λίγο καιρό πριν πως για να μπορέσει η ανθρωπότητα να εξελιχθεί πέραν του πρωτόγονου αυτού επιπέδου, η μόνη περίπτωση να ξυπνήσουν εγκαίρως για την ανάληψή τους ήταν να κλείσει η ψηφιακή ολογραφική 3D μάτριξ πραγματικότητά τους και να ταρακουνηθούν ώστε να βγουν από τον βαθύ τους ύπνο. Για να επιτευχθεί αυτό, μία περίπτωση που μελετήθηκε ήταν απλά να κόψουν την παροχή ενέργειας στο πλανητικό ψηφιακό μάτριξ χρησιμοποιώντας μια τεράστια ηλιακή λάμψη ή κάποιον άλλο τρόπο. Αποφασίστηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ απότομο για τον πληθυσμό της επιφάνειας και θα υπήρχαν πολλές απώλειες. Τα Συμβούλια Φωτός τότε συμφώνησαν πως θα ήταν καλύτερα να υπάρξει κάποιο άλλο μεγάλο γεγονός στην επιφάνεια, που θα καταργούσε σταδιακά την παλαιά ψευδαίσθηση του 3D μάτριξ και θα εισήγαγε την αληθινή πραγματικότητα!
Αυτό το μεγάλο γεγονός συμβαίνει αυτή τη στιγμή!
Φαίνεται σαν μια μεγάλη καταστροφή να έχει έρθει στη Γη και η ανθρωπότητα πανικοβάλλεται!
Ας μην κρίνουμε από αυτό που νομίζουμε πως βλέπουμε, όχι ακόμη τουλάχιστον!
Ο λόγος που δε μπορείτε να καταλάβετε ποιος έφερε αυτή τη μεγάλη καταστροφή στη Γη είναι επειδή τη φέρατε εσείς! Μερικές φορές τα πράγματα φαίνονται στην αρχή άσχημα αλλά έχετε προσέξει πως αυτά τα άσχημα πράγματα πάντα καταλήγουν να έχουν έναν καλό σκοπό και στο τέλος το υποτιθέμενο κακό πράγμα σας βοήθησε να προχωρήσετε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο! Είστε πολύ έξυπνοι στο να κρύβεται από τον εαυτό σας πράγματα και να προσποιείστε  ότι δεν  ξέρετε τι συμβαίνει!
Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις σε κανένα σύμπαν και όλα είναι προ-προγραμματισμένα.
Αυτό που επιθυμούμε για εσάς είναι να εμπιστευθείτε την αποστολή στην οποία βρίσκεστε, να εμπιστευθείτε το σύμπαν, να έχετε λίγη πίστη και απλά εμπιστευθείτε το σχέδιο! Πρέπει να εμπιστευθείτε το σχέδιο επειδή εσείς κάνατε το σχέδιο μαζί με εμάς τους υπόλοιπους!
Θυμάστε την αποστολή σας εδώ;
Θυμάστε να έρχεστε στη Γη;
Θυμάστε γιατί ήρθατε;
Ήταν μέρος του θεϊκού σας σχεδίου!
Αφήστε μας να σας θυμίσουμε ότι επιθυμούσατε να βιώσετε την απίστευτη αντίθεση που υπάρχει μόνο στον πλανήτη Γη! Μετά από αυτό, το σχέδιό σας ήταν να ξυπνήσετε από τον ύπνο σας και να αρχίσετε να ψάχνετε το δρόμο της επιστροφής σας. Μέρος του σχεδίου σας ήταν να βοηθήσετε τα άλλα μέρη του εαυτού σας (την ανθρωπότητα) να ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής!
Ξέρετε πού βρίσκεστε σε αυτό το υπέροχο σχέδιο που κάνατε; Θα σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε και αυτό!
Έχετε ξυπνήσει τώρα και είναι ώρα να βοηθήσετε άλλους να ξυπνήσουν, ώστε να επιστρέψουν σπίτι από αυτήν την αποστολή μαζί με σας!
Στην πραγματικότητα έχετε αργήσει μια μέρα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εχτές φτάσαμε στο σημείο του σχεδίου σας στο οποίο είναι η ώρα να ξυπνήσετε την ανθρωπότητα και να τους βοηθήσετε να αναληφθούν πίσω στους ουρανούς!
Πρέπει να τους βοηθήσουμε όλους να γυρίσουν σπίτι!
Ας κινηθούμε τώρα και ας μην περιμένουμε!
Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!
Είστε έτοιμοι; Φύγαμε!

Πίσω στη Γη τώρα….
Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια;
Αυτό που συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή είναι κάτι θετικό, αν απλά κοιτάξετε τα πράγματα από ευρύτερη ματιά και αν απλά είστε ανοικτοί και δεν το φοβάστε!
Έχει έρθει το Φως, αγκαλιάστε το!
Θα είστε εντάξει!
Οι οικογένειές σας θα είναι εντάξει!
Δεν φτάσατε μέχρι εδώ, σε αυτή τη σπουδαία αποστολή σας, για να μην την ολοκληρώσετε, Σπουδαίοι μας!
Ας δούμε πώς πάει μέχρι εδώ το θεϊκό σας σχέδιο και η αποστολή σας στη Γη.
Έχουμε κάποια επιτυχία;
Αναρωτηθείτε, «τι θα γίνει αν δεν κρίνω αυτά που νομίζω ότι βλέπω και απλά παρακολουθώ τα αποτελέσματα όσων συμβαίνουν;» «Ποιο είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν στη Γη αυτή τη στιγμή;»

Παρατήρηση αστρόσπορου της 5ης διάστασης:

αποστολή αναφοράς επιφάνειας και κατάστασης  της 16/3/2020 στο Ανώτατο Συμβούλιο:

οι αστρόσποροι αφυπνίζονται σε αριθμούς ρεκόρ και ενεργοποιούνται στην υπηρεσία σε όλον τον πλανήτη. Η ενεργειακή συχνότητα της 5ης διάστασης της Νέας Χρυσής Εποχής της Γης κατακτάται από τους αστρόσπορους της Γης  σε τεράστιο συνολικό επίπεδο τώρα. Καθώς όλοι ανερχόμαστε, βρίσκεται σε εξέλιξη μια κάθαρση του τσάκρα της καρδιάς και του λαιμού, η συμπόνια αυξάνεται και η ενέργεια της 5ης διάστασης ανεβαίνει στο τσάκρα του στέμματος, εκδηλώνοντας μία υψηλότερη συχνότητα συνείδησης ανάμεσα στους αστρόσπορους και τελικά και στην ανθρωπότητα της επιφάνειας!
Κάθε ένας στην επιφάνεια φτάνει σε μια κατάσταση παγκόσμιας ενότητας για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία. Μπροστά σε ένα επείγον πρόβλημα και κυρίως υγείας, όλοι πάνω στη γη ξαφνικά και απρόσμενα έγιναν ίσοι και όλοι είμαστε για πρώτη φορά στο ίδιο επίπεδο! Όλοι έχουμε έναν κοινό εχθρό (αν το θεωρήσουμε) και παλεύουμε για την ίδια μας την επιβίωση μαζί και όλοι στην ίδια ομάδα! Οι πολίτες της Γης μαζεύονται για έναν κοινό παγκόσμιο σκοπό στο πνεύμα της παγκόσμιας κοινότητας και της συνεργασίας μόλις μετά από 72 ώρες στην αποστολή!
Η αποστολή έχει 100% επιτυχία!

Συμβούλιο Πλειάδιας Σοφίας:

Τα πράγματα γίνονται όπως γίνονται στη Γη αυτή τη στιγμή για το κοινό καλό. Έτσι πρέπει να γίνει.
Ξανά, εμπιστευθείτε το σχέδιο και κάντε αυτό που λέει η έξυπνη καθοδήγηση.
Να είστε ειρηνικοί!
Ακολουθείστε τις οδηγίες!
Να είστε πιο υπεύθυνοι από ποτέ!
Να είστε μεθοδικοί!

Μείνετε σπίτι!

Το να τηρείτε αποστάσεις είναι έξυπνο και το σωστό αυτή τη στιγμή για το καλό σας και για το κοινό καλό. Οι βασικές σας ανάγκες φροντίζονται και όλες θα ικανοποιηθούν και δεν θα υποφέρετε! Ο κόσμος έχει τεράστια επιβράδυνση τις τελευταίες ημέρες, προσπαθήστε να το δείτε αυτό σαν κάτι θετικό!

Μάθετε να μένετε ατάραχοι!

Στραφείτε στο εσωτερικό σας και μείνετε με τον εαυτό σας τώρα. Χρειάζεστε αυτόν το χρόνο. Το σύμπαν σας δίνει χρόνο να μπορέσετε να γνωρίσετε ξανά τον εαυτό σας!
Χρησιμοποιήστε αυτόν το χρόνο ως πνευματικό χρόνο για να δείτε το μεγαλειώδες που συμβαίνει όχι μόνο στον κόσμο αλλά και μέσα σας! Βλέπετε για ποιο πράγμα τελικά πρόκειται! Έχετε ελεύθερο χρόνο. Ποιος δεν το θέλει και δεν το χρειάζεται; Επωφεληθείτε απ’ αυτό, χαλαρώστε και απολαύστε αυτόν το χρόνο! Μείνετε με τους αγαπημένους σας και ασχοληθείτε με τη χαλάρωση/ξεκούραση. Η επιβράδυνση μειώνει κι εξαφανίζει το στρες περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο! Ξανά, δείτε τα όλα από μια υψηλότερη οπτική!
Εφοδιαστείτε με τα βασικά αλλά μην πανικοβάλλεστε, μην είστε άπληστοι ή σπάταλοι και μη συσσωρεύετε!
Εφοδιαστείτε με συμπόνια!

Όσο είστε σπίτι

Αυτοσυντηρηθείτε και ασκηθείτε στην απομόνωση λιγάκι! Φυτέψτε έναν μικρό κήπο λαχανικών και φρούτων και μάθετε πώς να είστε σπιτόγατοι!
Καθώς είναι ασφαλές να είστε κοντά με άλλους, μάθετε λιγάκι τους γείτονές σας τώρα. Βρίσκονται στην ίδια βάρκα με σας. Η σύνδεση με τους γείτονες είναι η έναρξη της κοινότητας. Το να βασίζεστε ο ένας στον άλλο, να μοιράζεστε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο στην κοινότητα είναι η αρχή της κοινωνίας της Νέας Γης! Οι Πλειάδιοι γνώριζαν καιρό τώρα πως μόλις κάποιο δύσκολο γεγονός συνέβαινε στη Γη, οι άνθρωποι δεν θα γινόντουσαν ατίθασοι και επαναστάτες αλλά θα ενώνονταν, και θα εργάζονταν μαζί από ανάγκη συνδυάζοντας τις γνώσεις  τους και μοιράζοντας μεταξύ τους σε αυτές τις μικρές κοινότητες!

Μάθετε να δουλεύετε από το σπίτι

Με λίγη δημιουργικότητα και με όλα τα δωρεάν εργαλεία του διαδικτύου διαθέσιμα στον κόσμο, τώρα είναι δυνατόν να στήσετε τη δική σας διαδικτυακή  επιχείρηση από το σπίτι! Ξεκινήστε κάνοντας κάτι που αγαπάτε που ταιριάζει περισσότερο με την πνευματική σας πλευρά και ξεκινήστε να το κάνετε! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να βοηθάτε τον κόσμο ενώ δημιουργείτε τη δική σας αφθονία ταυτόχρονα! Είναι απόλυτα αποδεκτό να αποζημιώνεστε για τις πνευματικές σας ικανότητες, οπότε γιατί να μην δημιουργήσετε εισόδημα κάνοντας κάτι που αγαπάτε και να είστε το δικό σας αφεντικό! Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς την απόκτηση της αυτοκυριαρχίας σας!

Να είστε κυρίαρχοι του εαυτού σας

Εξασκηθείτε στον αυτοέλεγχο και κουμαντάρετε τον εαυτό σας όπως πρέπει! Πάρτε την ευθύνη του εαυτού σας στο 100% χωρίς να εξαρτάστε από κανέναν. Αυτή είναι η αρχή της κυριαρχίας. Γίνετε η υψηλότερη και σπουδαιότερη εκδοχή του εαυτού σας την οποία μπορείτε να φανταστείτε και ξεκινήστε να ζείτε εντελώς από την καρδιά σας! Ένα κυρίαρχο πλάσμα δεν εξαρτάται από κανέναν για οτιδήποτε και κάνει αυτό που επιθυμεί!
Ένα κυρίαρχο πλάσμα παίρνει την πλήρη ευθύνη για τη ζωή του!
Τα κυρίαρχα πλάσματα δεν χρειάζονται ηγεμονικές φιγούρες, θεούς, ηγέτες και ζουν αναλόγως! Αυτή τη στιγμή οι Δυνάμεις Φωτός αναλαμβάνουν για το κοινό καλό μια πλανητική κρίση αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό και δεν είναι δρακονιανή κατάληψη! Όλες οι απαγορεύσεις που εξαγγέλθηκαν για λόγους υγείας και ασφάλειας θα αρθούν μόλις ο δρόμος είναι ελεύθερος! Μέσα σε όλα αυτά, μάθετε να είστε κυρίαρχοι και να μην χρειάζεστε καμία ομάδα ή κανένα άτομο να σας φροντίσει. Το να είστε σεβαστοί και έντιμοι με κάθε τρόπο, είναι ένα βασικό βήμα προς την αυτοκυριαρχία.
Ο αληθινός πλούτος αυτού του σύμπαντος είναι η αφθονία, η ελευθερία και η κυριαρχία!
Το σχέδιο Ελεύθερη Γη, η απώτερη αποστολή των Γαλαξιακών, σχετίζεται με την προσωπική κυριαρχία κάθε Φωτεινού πλάσματος εγκατεστημένου στον πλανήτη! Η κυριαρχία αφορά την συνειδητοποίηση του ποιοι και τι είστε αληθινά και το να αρχίσετε να είστε ακριβώς αυτό. Αυτό σημαίνει πως δεν είστε τίποτα λιγότερο από αυτό που αποκαλείτε θεό και όταν αρχίσετε να είστε αυτό, δεν εξαρτάστε πλέον από τίποτα και από κανέναν πέραν του εαυτού σας!
Οι αρχαίοι Οραφίμ, οι Φύλακες και οι Κατασκευαστές Φτερών το ονόμαζαν Ακέραιη Κυριαρχία και είναι το μεγαλύτερο εξελικτικό βήμα που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα!

Ώρα για δημιουργία

Να γνωρίζετε πως είστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς σας στο 100% και αρχίστε να είστε αυτός ο πρόθυμος δημιουργός!
Όταν σας είπαμε ότι δημιουργήσατε αυτό το σχέδιο, το κάνατε σε πολλά επίπεδα. Μπορείτε να εκδηλώσετε κάτι εφαρμόζοντας ενέργεια και εστιάζοντας την προσοχή σας σε αυτό, και μπορείτε να το ξε-εκδηλώσετε απλά αποσύροντας την προσοχή σας και εστιάζοντας σε κάτι άλλο. Αποσύρετε την εστίασή σας από τα πράγματα που δεν θέλετε να συμβούν στο φυσικό βασίλειο!  Αυτό επίσης έχει εφαρμογή στην κατάσταση της υγείας σας και της ευημερίας σας. Μπορείτε να προκαλέσετε στον εαυτό σας ασθένειες και μπορείτε εξίσου καλά να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να μείνετε θεραπευμένοι!
Δημιουργήστε το με τον τρόπο που επιθυμείτε!

Προγραμματισμένη υψηλότερη πλανητική ενότητα

Τα Φωτεινά πλάσματα της Γης θα ενωθούν για τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό που έγινε ποτέ κατά τη διάρκεια της αστροπύλης του 2020, η οποία ανοίγει στις 4 Απριλίου, για να καθαρίσουν την ενέργεια της επιφάνειας! Και τα 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσπορων στη Γη καλούνται να ενωθούν σε έναν παγκόσμιο διαλογισμό στις 4 Απριλίου 2020, όταν θα ανοίξει αυτή η απίστευτη ουράνια αστροπύλη. Αυτός ο διαλογισμός θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη πλανητική συνειδησιακή συνοχή που επιτεύχθηκε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη και θα γίνει με σκοπό να εκδηλώσει ενότητα και να εξαλείψει τον κορονοϊό της Καμπάλ.
Η ακριβής ώρα του παγκόσμιου αυτού διαλογισμού και η ώρα εστίασης για τους αστρόσπορους της Γης είναι:
5 Απριλίου 2020 στις 2:45 π.μ. UTC  (4:45 ώρα Ελλάδας)
Αναλάβετε το ρόλο σας Σπουδαίοι μας!
Αυτή είναι η Σπουδαία σας Ώρα!

Συμβούλιο Υγείας των Πλειάδιων Ιατρικών Υπεύθυνων

Ανοσοποιητικό

Χτίστε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα! Η βιταμίνη C είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να το κάνετε. Ο ύπνος είναι το 2ο σημαντικότερο για να χτίσετε ένα δυνατό ανοσοποιητικό.

Διατροφή

Να τρώτε μόνο φυσικά τρόφιμα με γήινη ενέργεια και να πίνετε πολύ και καθαρό νερό! Η ασθένεια δεν εισβάλλει σε αλκαλικό σώμα. Καλέστε το πρωτόκολλο Πλειάδων PB Stardust για ιδανικές συμβουλές διατροφής.

Ανεβάστε τη συχνότητα των κυττάρων σας (ανάληψη)

Κάντε ότι είναι δυνατόν για να ανεβάσετε την εσωτερική σας δόνηση. Ό,τι σας κάνει να νιώθετε αισιοδοξία, χαρά και ομορφιά ανεβάζει τη δόνησή σας! Κάντε το και εστιάστε σε αυτό! Πόσους υψηλής δόνησης αστρόσπορους γνωρίζετε που προσβλήθηκαν από ιό; Κανένα απ΄όσο ξέρουμε, γιατί είναι αδύνατον!

Καθόλου φόβος

Ενημερωθείτε αλλά μην κατακλυστείτε από αρνητικές ειδήσεις! Και πάλι, δημιουργείτε την πραγματικότητα εστιάζοντας σε κάτι. Ο φόβος είναι η χαμηλότερη δόνηση στο σύμπαν και ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός του ανοσοποιητικού σας!

Διαλογισμός

Όσο είστε στο σπίτι και όσο έχετε προσωπικό χρόνο, αφιερώστε μία ώρα την ημέρα στον διαλογισμό! Ο διαλογισμός μειώνει και καταπραΰνει το στρες σημαντικά, δίνοντας τεράστια βελτίωση στο ανοσοποιητικό σας! Χρησιμοποιήστε ισχυρούς κρυστάλλους όταν διαλογίζεστε για να διαχειριστείτε τις ενέργειες υψηλών συχνοτήτων, με προτίμηση τους μονοατομικούς κρυστάλλους 5D.

Πλειάδιο Φως γαλάζιας ακτινοβολίας

Το ιατρικό προσωπικό των Πλειάδιων επικοινώνησαν αυτό το μήνυμα στη Γήινη Συμμαχία μέρες πριν, για την προστασία και θεραπεία του πλανήτη Γη:
«Το Φως μας της γαλάζιας ακτίνας θα θεραπεύσει τώρα αυτόν τον κόσμο!»
Τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρωτόκολλο προστασίας και θεραπείας των Πλειάδιων 
Προηγμένοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν Φως για θεραπεία και προστασία στο αυρικό πεδίο! Η γαλάζια ακτίνα και η βιολετί φλόγα είναι οι πιο ισχυρές εξαγνιστικές ενέργειες φωτός! Η γαλάζια UV ακτινοβολία ηλίου βοηθάει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και οι ιοί δε μπορούν να επιβιώσουν στο άμεσο φως! Σας βεβαιώνουμε πως όταν το ηλιακό φως της εαρινής ισημερίας λάμψει, δεν θα υπάρχει πλέον πανδημία! Επιστημονικές έρευνες έχουν πρόσφατα αποδείξει ότι συνεχόμενες χαμηλές δόσεις ορισμένου εύρους συχνότητας απομακρυσμένης βιολετί C (μακρινό UVC) ακτινοβολίας μπορεί να σκοτώσει τους αερόβιους ιούς χωρίς να βλάψει τους ανθρώπινους ιστούς! Η μακρινή UVC ακτινοβολία έχει ένα εύρος διακύμανσης στα 222 νανόμετρα (ΝΜ) και ταιριάζει με το μήκος κύματος όλων των κυτταρικών ιών και υπερβακτηρίων! Η μακρινή UVC ακτινοβολία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο να σκοτώνει τα βακτήρια  και τους ιούς καταστρέφοντας τους κυτταρικούς δεσμούς που κρατούν το DNA τους.
Ακριβώς όπως η πλειάδια βιολετί ενεργειακή φλόγα καίει την αρνητική ενέργεια στα αιθερικά πεδία απ΄ευθείας, έτσι και μια έκρηξη αυτής της μακρινής UVC ακτινοβολίας θα εξοντώσει έναν φυσικό εισερχόμενο ιό σε δευτερόλεπτα! Η μακρινή UVC ακτινοβολία των 222ΝΜ  έχει πολύ περιορισμένη ακτίνα και δε μπορεί να εισχωρήσει από το εξωτερικό στρώμα νεκρών κυττάρων του ανθρώπινου δέρματος ή το στρώμα δακρύων στο μάτι, οπότε δεν απειλεί τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης επειδή οι ιοί και τα βακτήρια είναι πολύ μικρότερα από τα ανθρώπινα κύτταρα, η μακρινή UVC ακτινοβολία UVC μπορεί να πλησιάσει το DNA τους και να τα σκοτώσει! Αυτά όλα έχουν δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί σε πρόσφατες μελέτες βιολογίας και φυσικής και σε τεστ που έκαναν μεγάλα πανεπιστήμια!
Λάμπες ακτινοβολίας 222ΝΜ UVC για οικιακή χρήση μπορείτε να αγοράσετε διαδικτυακά. Να είστε προσεκτικοί όταν τις αγοράζετε, βεβαιωθείτε ότι είναι πράγματι 222ΝΜ!

Σημείωση ασφαλείας για την  UVC ακτινοβολία (222NM FAR-UVC LIGHT)
Η τέλεια για τον άνθρωπο συχνότητα ακτινοβολίας FAR-UVC είναι η 222NM, αλλά οποιαδήποτε άλλη UV ακτινοβολία πάνω από αυτή καθίσταται ακατάλληλη για το ανθρώπινο δέρμα και τα μάτια! Χρησιμοποιείτε προφυλάξεις, κάντε την έρευνά σας προσεκτικά και με σοφία!
Σας παρουσιάζουμε κάποια προηγμένη αλλά απλή τεχνολογία για να σκοτώνετε ιούς και υπερβακτήρια. Πολλές ακόμη μελέτες και δοκιμές θα πραγματοποιηθούν πάνω στην UV far ακτινοβολία στο κοντινό μέλλον και σύντομα θα γίνει η βασική και πιο αποτελεσματική τεχνολογία για να αδειάσει η γη από πανδημίες βακτηρίων!
Η μεγάλη εξελικτική ανύψωση της ανθρωπότητας που έχει έρθει είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία και το πιο εξαιρετικό συμβάν στο σύμπαν!
Είναι επιτέλους καιρός να πάρει η ανθρωπότητα τη θέση της ως κοσμικός πολίτης!
Να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε εδώ παίζοντας ενεργό ρόλο σε αυτή την τεράστια εξελικτική διαδικασία και είστε μάρτυρες όλης της διαδικασίας!

Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη θυσία σας να έρθετε στον πλανήτη Γη αυτόν τον καιρό!
Σας χαιρετάμε και σας αποδίδουμε τη μέγιστη τιμή!

Με τη βοήθεια του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

Ειδική μνεία και ευχαριστίες στη Γήινη Συμμαχία, τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, την White Dragon Society, στον COBRA, στους Φύλακες της Γης και στην Sphere Being Alliance.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters