Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Έπεσε ξερός ο υπουργός υγείας κατα την συζήτηση για τον κορονοϊό. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολλανδός υπουργός Bruno Bruins (Δημόσιας Υγείας) άφησε την κοινοβουλευτική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης του κορονοϊού αφού ξαφνικά λιποθύμησε για σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της συζήτησης. 
«Πάω σπίτι μου για να ξεκουραστώ απόψε για να μπορέσω να επιστρέψω στην εργασία αύριο για να πολεμήσω την κρίση κορώνας όσο καλύτερα μπορώ», είπε σε ένα tweet. 
Ο υπουργός δηλώνει ότι είχε υποφέρει από «μια λιποθυμία από την κόπωση». 
Εν τω μεταξύ, τα πράγματα πάνε καλύτερα πάλι », λέει ο Bruins.  Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά αφότου το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε ότι θα συγκεντρώσει όλες τις μάσκες προσώπου στις Κάτω Χώρες.    
Προς το παρόν, η φροντίδα αντιμετωπίζει μια επικείμενη έλλειψη μάσκας στόματος. Με την προτροπή του ηγέτη της GroenLinks Jesse Klaver, ο υπουργός Bruno Bruins αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάκαμψη.  
Σύμφωνα με τον Bruins, υπάρχει σήμερα μια μάχη για τον ιατρικό εξοπλισμό προστασίας. "Αυτός είναι πραγματικά ένας αγώνας επειδή ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αεροπειρατές στην ακτή, τα κόμματα είναι έξω από μια άλλη χώρα ή μεσάζοντα", δήλωσε ο Bruins.  "Τα κόμματα πρέπει να εξασφαλιστούν γιατί διαφορετικά θα χαθούν, και τότε θα το πω ευφημιστικά. 
Οι άνθρωποι απειλούνται, υπάρχει απάτη".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters