Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

«Μην στέλνετε βοήθεια στον Έβρο. Είναι εθνικισμός».

Νίκος Πρασσάς
– Οι τοκογλύφοι τραπεζογκάνγκστερς είναι μεγαλόψυχοι. Μας προσφέρουν 4 εναλλακτικές λύσεις δουλοποίησης και αυτοκτονίας μας.
1. Κομμουνιστική Τυραννία ή Σοσιαλιστική Δικτατορία.
2. Ναζιστική ή Φασιστική Δικτατορία.
3. Κοινοβουλευτική Κλεπτοκρατία.
4. Φανερή Δικτατορία των τραπεζογκάνγκστερς.
– Επειδή η λέξη «δικτατορία» είναι συνυφασμένη με το προλεταριακό κατεστημένο της καθεστηκυίας διανοουμενίστικης κρατικοδίαιτης μάσας, για να δουλεύει ο πολύς και να τρώει ο λίγος, ασχέτως εάν το πουλί της 7ετίας πέθανε στην ψάθα και μέσ' στην φυλακή. Θα προτιμήσω την Κοινοβουλευτική Κλεπτοκρατία, η οποία λόγω της παρατεταμένης ασυδοσίας προβιβάστηκε σε Δημ(ι)οκρατία του Ξενοβουλίου, κι ως δημοκράτης σαλντιμπάγκος ιδεολόγος ξεπουλάει την χώρα δίχως επιπτώσεις τιμωρίας.

Αν είναι «εθνικισμός» η εισβολή του Ισλάμ από την γείτονα Τουρκιά, τότε ο βίαιος εξαναγκασμός των συγκεντρωμένων κατοίκων από τον τούρκικο στρατό να μπουν παράνομα σε «κυρίαρχο» έδαφος πώς λέγεται; Μήπως πωλήθηκε και η κυριαρχία με το μετοχικό πακέτο της «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», για να νομιμοποιούνται στην παράδοσή της και τα «αντιμνημομιακά» Φασιστικά καθίκια;
...
Θα έχουμε τουλάχιστον λίγη ελπίδα ως κομματόσκυλα να γλείψουμε κανένα κοκαλάκι από τους τόνους των κλεμμένων προμηθειών, όπως έγινε με την πτώχευση των υγιών βιομηχανιών επί σοσιαλΗσμού. Όπως και από το δουλεμπόριο των ανθρωπίνων ψυχών των ΜΚΟ την εποχή αυτή, μιάς κι η ανεργία γίνηκε αόρατη και με το κιάλι. Αφού κάθε τρία με τέσσερα χρόνια μας δίνουν και κανένα κόλλυβο από τα μνημόσυνα των ελληνόφωνων ελληνοφοβικών κυβερνήσεων της Ελλάδος, όσο κι από τις κηδείες των ανακοινώσεων περί ανοικτών συνόρων «μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μην δίνετε» στους τρομοκράτες τζιχαντιστές βαπτισμένους πλέον και στην ανθρωπιστική συσκευασία του «μετανάστου». 

Αντί για εργάτης των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στην τσάμπα εξόρυξη του θησαυρού, που μας έκρυβαν από το 1940 μετά τις έρευνες των φίλων Γερμανών κατακτητών, όσο και την μεταπολίτευση οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι.
Κρίμα που στο ξεπούλημα της Ελλάδος με την «Μακεδονία» ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο για να με φωνάζουν «φασίστα» και να με πνίγουν στα δακρυγόνα. Τώρα, δηλώνω βαρεμένος «ισλαμόφιλος» και «πολυγαμικός» υπέρ της καταπάτησης γης Ελληνικής, όπως με τον εποικισμό της Ίμβρου, της Τενέδου και τον βίαιο διωγμό των υπολοίπων της Κωνσταντινούπολης. 

Που βίασε, ρήμαξε και σκότωσε ότι όμορφο είχε μείνει από την Τουρκιά καθοδηγούμενη από το Σιωνιστικό Ιερατείο της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Που ενώ ο κόσμος αγαλλίασε από το τείχος της ντροπής του Βερολίνου κάποιο βράδυ, στην Ελλάδα παραμένει αόρατο ως παράρτημα ντροπής, βρωμιάς, λίγδας και ασχήμιας στα πνευματικά ιδρύματα της παρανομίας του «ασύλου». Στην τελευταία γη των Ελλήνων την υπόδουλη που της ρίχνουν και τα σύνορα για να εξαφανιστεί από τον χάρτη.
:
Τί τά' θελες τα ξερονήσια, βρε κορόιδο χουντικέ του γλυκού νερού επαναστάτη; Τα εγκλήματα του Λένιν, του Κεμάλ, του Στάλιν και του Νάσερ δεν σε δίδαξαν πώς ξεπαστρέφεται ο Ελληνισμός με «επαναστάσεις»; Ο Ηλίας Ηλιού το είπε κομψότερα όταν τον έθεσαν σε κατ' οίκον περιορισμό. «Αν δεν χυθεί αίμα, επανάσταση δεν γίνεται!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters