Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Στις χώρες του Κόλπου, που είναι μάλιστα Μουσουλμανικές και υπάγονται στο δίκαιο της Σαρίας, υπάρχει τεράστια ζήτηση εργατικού δυναμικού. 

Πόσο, λοιπόν, μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς τον λόγο για τον οποίο, φανατικοί Μουσουλμάνοι, χωρίς καμία ελπίδα ενσωμάτωσης στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, αντί να πάνε να ζήσουν και να δουλέψουν εκεί που τους θέλουν και τους χρειάζονται, επιμένουν να έρχονται στην Ευρώπη, προσφέροντας, μάλιστα, στους λαθροδιακινητές, ποσά που αντιστοιχούν στα μέσα ετήσια εισοδήματα 10 ολόκληρων οικογενειών, στις χώρες προέλευσής τους ;;;


Τα λεφτά των ευρωπαϊκών επιδομάτων είναι πολύ περισσότερα από τον καλύτερο μισθό που θα μπορούσαν ποτέ να εξασφαλίσουν, εργαζόμενοι ακόμη και στο Ντουμπάι. Ειδικά για όσους κάνουν 5-6 παιδιά. Και, μάλιστα, χωρίς να δουλεύουν ή, ακόμη χειρότερα, διαθέτοντας, μαζί με τα επιδόματα, και την πολυτέλεια της ενσωμάτωσής τους στην παραοικονομία και την πάσης φύσης εγκληματικότητα. 

Και αν κάποιοι στην Ευρώπη ψάχνονται ακόμη να λύσουν το δημογραφικό, ας σταματήσουν να διαφημίζουν τα gay prides και ας ξεκινήσουν να μοιράζουν στις οικογένειες των Ευρωπαίων Πολιτών, ως επιδόματα παιδιών, τα επιδόματα που θάπρεπε να είχαν ήδη κόψει σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters