Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, την οποία έχει ορκιστεί να καταργήσει..

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάστηκε από τους ιδιοκτήτες του ιδιωτικού κρατιδίου της Washington DC (τους Rothschild) με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι μια αέναη χρεωστική μηχανή,
από την οποία οι ΗΠΑ να μην μπορούν να ξεφύγουν ποτέ! (Απλά σκεφτείτε σε ποιους χρωστά η αμερικανική κυβέρνηση τα τόσα τρίλιονς)
Με την Federal Reserve οι Rothschild's στην πραγματικότητα ελέγχουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και μέσω αυτού σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη. Το κτύπημα που θα δεχτεί η Cabal θα είναι αποφασιστικό, αφού οι εξουσιαστές θα χάσουν το κυριότερο τους όπλο, με το οποίο επέβαλαν ολοκληρωτική οικονομική δουλεία στον πλανήτη..
Ήλθε η ώρα, όλοι αυτοί οι ψυχανώμαλοι σατανιστές, βιαστές και δολοφόνοι παιδιών, που αποτελούν την elite του δήθεν "ελευθέρου κόσμου" να οδηγηθούν εκεί που είναι η θέση τους..
[Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οβάλ Γραφείο. Στον τοίχο αντί να κρέμεται το πορτραίτο του πρώην προέδρου και πρώτου προέδρου του Ρεπουπλικανικού Κόμματος Αβραάμ Λίνκολν (κόμμα στο οποίο ανήκει ο ίδιος ο Τραμπ), τοποθετήθηκε το πορτραίτο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Andrew Jackson, πρώην προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (που σήμερα αλώθηκε από την Cabal), ενός ανθρώπου που περιφρονούσε την Federal Reserve και που δεν ανήκε σε καμιά ελίτ..]
Makis Kalvourtzis ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ
Τον νόμο ΝΕΣΑΡΑ τον υπέγραψε ο Bill Clinton με την παρουσία πέντε Αμερικανών στρατηγών και μιας ομάδας επίλεκτων στρατιωτών.
Έχει επίσης μεγάλη σημασία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα, απέλυσε 79 στρατηγούς σε διάστημα τριών ημερών διότι αρνήθηκαν 
να υπακούσουν τις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων και να αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμος.

ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΤΡΑΜΠ.!!!!
Μεταξύ της διασκέψεως του Μονακό και των άλλων καταστάσεων που μόλις περιέγραψα, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μία μεγάλη πραγματικά μεγάλη διχοτόμηση στα ανώτατα κλιμάκια των ανώτατων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ—ΤΡΑΠΕΖΑ BRICS
Η παρουσία λοιπόν πολλών χωρών της Νοτίου Αμερικής είχε μεγάλη σημασία σε εκείνη την συνδιάσκεψη του Μονακό.

Οι λεπτομέρειες αυτής της συνεδριάσεως έγιναν ακόμα πιο σταθερές με μία δεύτερη συνεδρίαση η οποία συνέβη στην Μόσχα τρεις μήνες αργότερα με συμμετοχή 92 χωρών.

Και από τις δύο αυτές συνεδριάσεις αποφασίστηκε από 147 πλέον χώρες ότι προχωρούν και βάζουν σε εφαρμογή αυτό που έχουν συμφωνήσει, (Σημείωση: η Ελλάδα ήτανε μία από τις χώρες που παρέλαβε τα αποτελέσματα της συνδιασκέψεως του Σεπτέμβριου του 2011).

Οι χώρες οι οποίες δεν λαμβάνουν και σήμερα μέρος είναι αυτές οι αρχικές χώρες οι οποίες ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ καθώς επίσης και οι δορυφόροι τους και φαντάζομαι όλοι να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ …. ότι η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς τους δορυφόρους.

Εσείς να κάνετε τους συνειρμούς σας ποιοι ήταν τότε στην κυβέρνηση για να καταλάβετε ποια θέση έλαβε η Ελλάς. Δεν ήταν στο τελικό κατάλογο των 147 που προσυπέγραψαν την αλλαγή του χρηματοοικονομικού συστήματος και την απομάκρυνση από τα ανύπαρκτα χρήματα.

Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη σήμερα από ένα ανύπαρκτο χρέος, από ένα χρέος το οποίο ισχυρίζονται οι δανειστές ότι βασίζεται σε χρήμα που έδωσαν στους Έλληνες το οποίο δεν είναι χρήμα διότι δεν βασίστηκε ποτέ σε κανένα ουσιαστικό περιουσιακό στοιχείο.

Τα χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι μετεφέρθησαν στην Ελλάδα είχαν απλώς την αξία του χαρτιού στο οποίο ήταν τυπωμένα τίποτα παραπάνω.
Αποφάσισαν λοιπόν αυτά τα 147 κράτη , από τα 192 που είναι στα Ηνωμένα Έθνη, να σταματήσει αυτή η μεγάλη κοροϊδία του ανθρώπινου γένους και να επανέλθει αυτό που ονομάζουμε ισοτιμία χρυσού και αργύρου.

Επίσης να κλείσουν και να απολύσουν αυτόματα αυτό που ονομάζεται Federal Reserve Poor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters