Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

10 πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής που οι περισσότεροι χρειάζονται μια ζωή για να αντιληφθούν


10 πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής που οι περισσότεροι χρειάζονται μια ζωή για να αντιληφθούν

Η ζωή είναι ένα δύσκολο και προκλητικό ταξίδι για κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη. Όλοι αντιμετωπίζουμε δύσκολα, ενθουσιώδη, εξαντλητικά, μαγικά συναισθήματα και εμπειρίες που έχουν την δύναμη να αλλάξουν δραστικά όλη την ύπαρξη μας.
Ωστόσο, παρατηρώ πως πολλές φορές τείνουμε να παραβλέπουμε τα πιο ισχυρά μαθήματα της ζωής ή απλώς τα θεωρούμε δεδομένα. Χανόμαστε σε μια ατελείωτη ρουτίνα, που ξεχνάμε τον ουσιώδη σκοπό της ύπαρξης μας.
Γι αυτό τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο να βρει χρόνο για να ανακαλέσει και να υιοθετήσει αυτές τις αλήθειες που αλλάζουν την ζωή. Γιατί μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε πως ζήσαμε αληθινά και πως είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Ας δούμε τις αλήθειες που καθοδηγούν τον δρόμο σας…
  • Όσο λιγότερο νοιάζεστε τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε
Είναι ένας από τους άγραφους κανόνες που λέει πως όσο περισσότερο αποφεύγετε το άγχος και το δράμα, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Και πιθανώς ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σταματήσετε να ευχαριστείτε τους πάντες γύρω σας.
Σταματήστε να περιμένετε την αποδοχή και ένα ευγενικό «Συγγνώμη» από όλους. Επειδή χαραμίζετε την ζωή σας μάταια.
  • Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια
Οι λέξεις φεύγουν και μπορούν εύκολα να γίνουν ψέματα. Ένα άτομο μπορεί να πει οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό και να σας κάνει να το πιστέψετε.
Αλλά οι πράξεις… είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε. Επειδή οι πράξεις δεν είναι ψεύτικες. Εκθέτουν τον πραγματικό σας εαυτό και αποκαλύπτουν την φύση που κρύβεται πίσω από την επιφανειακή εξωτερική όψη.

  • Μην ξεχνάτε να δείχνετε ευγνωμοσύνη
Είστε ζωντανοί και καλά; Έχετε μια στέγη; Έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν όσο τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο;
Αν η απάντηση είναι ναι, έχετε κάθε λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Ως άνθρωποι, στην σημερινή εποχή, τείνουμε να χανόμαστε στον κύκλο του καταναλωτισμού και στην ατελείωτη όρεξη για κάτι καινούργιο. Πάντα υπάρχει κάτι που θέλουμε απεγνωσμένα.
Και ξεχνάμε την όρεξη για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Να είστε ευγνώμονες που έχετε αυτά τα οποία δεν μπορούν να αγοραστούν με όλα τα λεφτά του κόσμου. Εκτιμήστε την ζωή σας.
  • Να δουλεύετε σκληρά αλλά προσέξτε την υγεία σας
Ναι, μιλάω για το κυνηγάω τα όνειρα μου και κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχω αυτά που επιθυμεί η καρδιά μου. Ωστόσο, το «κάνω ότι καλύτερο μπορώ» δεν σημαίνει να δουλεύετε τόσο πολύ σε σημείο εξουθένωσης και πιθανής κατάρρευσης.
  • Ζήστε για τον εαυτό σας
Οι άνθρωποι πάντα βρίσκουν τρόπους για να σας κάνουν να σωπάσετε. Πάντα προσπαθούν να σας υποβαθμίσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ντροπιασμένοι για την ιδιόμορφη ατομικότητα σας.
Αλλά, αυτό που πάντα θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι το αφεντικό και ο δημιουργός της ζωής σας είστε εσείς. Κανείς άλλος αλλά εσείς. Σιγουρευτείτε ότι ζείτε με τους δικούς σας κανόνες χωρίς να σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι γι αυτό.
  • Κάθε αποτυχία είναι ένα μάθημα
Και ποτέ μην τιμωρείτε τον εαυτό σας για ένα λάθος. Τα λάθη είναι προϊόντα των ελαττωμάτων που τελικά μας κάνουν ανθρώπους.
Και επιπλέον, τα λάθη είναι από τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής. Μας πληγώνουν, μας κάνουν μίζερους και καταθλιπτικούς, αλλά μας βοηθούν να αναπτυχθούμε, ως καινούργια, αλλαγμένα άτομα.
  • Ζήστε χωρίς να μετανιώνετε
Ότι και αν κάνετε, πάντα να επιλέγετε να προχωρήσετε. Παρ΄ όλες τις ταλαιπωρίες και τους πόνους της καρδιάς. Ποτέ μην χαραμίσετε ούτε ένα λεπτό για να μετανιώσετε για το παρελθόν.
Σκεφτόμενοι το παρελθόν, μπορείτε να παρατηρήσετε πως η ζωή είναι μια θαυμάσια αλυσίδα γεγονότων. Όλα όσα βιώσατε σας οδήγησαν στο άτομο που είστε σήμερα. Ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό.
  • Ζήστε το τώρα
Τείνουμε να ξοδεύουμε την ζωή μας ανησυχώντας για το παρελθόν και περιμένοντας αυτές τις «καλύτερες μέρες». Αλλά, αυτό που ξεχνάμε είναι ότι υπάρχουμε στο τώρα. Ξεχνάμε να αγκαλιάσουμε την ζωή στο παρόν.
Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό σε αυτό, αλήθεια. Η ομορφιά και η μαγεία του κόσμου βρίσκεται μόνο στο μεγαλείο του παρόντος. Αφήστε αυτά που δεν μπορείτε να ελέγξετε και αδράξτε την μέρα!
  • Η αναβλητικότητα μας κάνει σκλάβους της
Είναι εύκολο όλη μέρα να είστε ξαπλωμένοι και να μην κάνετε τίποτα χρήσιμο. Αλλά, τα σπουδαία πράγματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο αν φύγετε από εκεί που νιώθετε άνετα.
Η αναβλητικότητα θα σας κάνει σκλάβους της πριν καν το καταλάβετε. Οπότε, προτείνω να σηκωθείτε τώρα και να κάνετε παραγωγικό. Θα με ευχαριστήσετε αργότερα.
  • Οι ευγενικές λέξεις θα ξεκλειδώσουν κάθε σιδερένια πόρτα
Παλιό αλλά καλό. Ποτέ μην ξεχνάτε να είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους. Μόνο το να χαμογελάσετε σε έναν περαστικό και να πείτε «Καλημέρα» θα κάνει θαύματα.
Είμαστε συνηθισμένοι στην συνεχόμενη βιασύνη της ζωής, που σπάνια παρατηρούμε την ομορφιά γύρω μας. Αλλά, όταν σταματήσετε για λίγο, τότε τελικά θα συνειδητοποιήσετε την αληθινή δύναμη που έχουν οι πράξεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters