Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Στα σύνορα γίνονται «θαύματα» εν τι ενώσει

Photo Green Door: 
Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα στο σημείο αυτό που εκτελούνται εντατικά εργασίες ήταν το πέρασμα καθώς εκεί τελειώνει ο φράχτης των 12 χλμ. 
Εκεί ακριβώς η Ελληνική Αστυνομία και ο Στρατός Ξηράς κράτησαν την γραμμή αποτροπής όρθια. 
Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική με μπλοκ σκυροδέματος, νέο κομμάτι φράχτη που ετοιμάστηκε μέσα σε λίγες ώρες κι ένα προσωπικό που εργάζεται εντατικά ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Πηγή: Hellas Journal

«Τα σχέδιά μας είναι πολεμικά, για την άμυνα των συνόρων και την υπεράσπιση του Εθνικού εδάφους. Στις ασκήσεις που κάνουμε, ακόμη και στις μεγαλύτερες τις διακλαδικές γίνονται αλλαγές και την τελευταία στιγμή.

Όμως τώρα από την στιγμή που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση και ιδίως τα πρώτα 24ωρα λειτούργησαν όλα με άψογο τρόπο, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Κανείς μας δεν ξέφυγε από αυτό που έπρεπε να κάνει και σ’ ένα αποτρεπτικό σχέδιο με πολλά στοιχεία αντιμετώπισης της ασύμμετρης απειλής, πετύχαμε να κρατήσουμε τον Έβρο με αξιοπρέπεια».

Αυτές είναι κωδικοποιημένα, αυθόρμητες απαντήσεις στελεχών που υπηρετούν πολλά χρόνια στον ακριτικό Νομό και που όλες αυτές τις ημέρες έχουν κληθεί να ταχθούν στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για δυο ημέρες τα πνεύματα θεωρητικά δείχνουν ότι είναι ήρεμα, αν είναι έτσι πριν την καταιγίδα κανείς δεν το διασφαλίζει αυτή την ώρα. Άλλωστε η ασύμμετρη απειλή που ξέσπασε στα σύνορα είναι μια ευθύνη της γείτονος και αφού δεν της βγήκε το σχέδιο «πλημμυρίζω την Ελλάδα», έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για το «μπαχτσίσι» με τους μεγάλους της Ευρώπης.

Άλλωστε όλη η Ευρώπη, παρά τις δηλώσεις στήριξης της χώρας μας, διατηρεί ως συνομιλητή της τον ηγέτη που εγκρίνει τα σχέδια του Επιτελείου του και δίνει την εντολή για την ξεδίπλωση αυτής της ιδιαίτερα σοβαρής ασύμμετρης απειλής.
Και την στιγμή που όλοι καταλαβαίνουν πως για την περαιτέρω εξέλιξη των πραγμάτων στον Έβρο και τα νησιά, η τηλεδιάσκεψη του Ερντογάν με τον κ. Μακρόν και την κ. Μέρκελ αποτελεί βαρόμετρο, το Τουρκικό Επιτελείο, η στρατοχωροφυλακή και οι «αντιτρομοκρατικάριοι» της Άγκυρας ως διακινητές αναπληρώνουν με πρόσφυγες την εμπροστοφυλακή στο φυλάκιο 1 των Καστανιών.

Αν ο κ. Μακρόν και η κ. Μέρκελ δώσουν τελεσίγραφο στον Τούρκο πρόεδρο, θεωρείται δεδομένο ότι αυτός τότε θα παίξει το τελευταίο του διπλό χαρτί.

Το πρώτο θα είναι η μεταναστευτική κλιμακούμενη πίεση τόσο στον Έβρο, όσο και τα νησιά και το δεύτερο θα είναι μια ακόμη κίνηση αμφισβήτησης Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της χώρας.

Αν αυτό θα γίνει με το Oruc Reis ή αν θα γίνει με άλλον τρόπο, θα φανεί.

Η μονταζιέρα της λάσπης
Στον επικοινωνιακό πόλεμο η Τουρκία θεωρείται εξπέρ και λειτουργεί με εικόνες όχι ξεκάθαρες αλλά ενός προϊόντος μονταζιέρας που φτάνει ακόμη και στο επίπεδο του κακόγουστου.

Σ’ αυτό ακριβώς το κομμάτι παίζουν ήδη ρόλο οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Ανατολή με το UAV BAYRAKTAR να δίνει εικόνα για τις προωθημένες κινήσεις των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο.

Από την μια η εικόνα του «κακού Έλληνα Ευρωπαίου» που είναι στο ποτάμι, βάζει προβολείς, χρησιμοποιεί ντουντούκες προειδοποιώντας ότι όποιος περάσει συλλαμβάνεται και από την άλλη πλευρά το BAYRAKTAR να δείχνει ήρεμους μετανάστες και πρόσφυγες στη μεθόριο των Καστανιών.
Κατά συνέπεια, η Τουρκία προχωρά στην πετυχημένη συνταγή της εργαλειοποίησης της πληροφορίας με βάση την εικόνα κι ας είναι κακής ποιότητας μοντάζ.

Την ίδια ήρεμη εικόνα δίνουν και στρατιωτικές πηγές από τα νησιά του Αρχιπελάγους τα οποία σημειώνουν ότι τώρα με την «άπνοια» που επικρατεί στο μεταναστευτικό κομμάτι, είναι μια ευκαιρία ανάσας ύστερα από την πρώτη εβδομάδα καθώς τα περισσότερα μέσα όλων των εμπλεκομένων δεν μπήκαν σε λιμάνι παρά μόνο για να γεμίσουν με καύσιμο.

Όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς…
Και την ίδια στιγμή, από την Ελληνική πλευρά, όσοι βρίσκονται στον Έβρο και τις Καστανιές έγιναν μάρτυρες μιας εικόνας που δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει πιστευτή.

Μέσα σε μια ημέρα, μέχρι να πέσει το φως του ήλιου, τα συνεργεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, τοποθέτησαν κολώνες σε όλο το μήκος του φράχτη στο δάσος των Καστανιών, ανέβασαν και προσάρμοσαν πάνω σε αυτές μεγάλης ισχύος προβολείς και μόλις το φως χάθηκε δεν σταμάτησαν οι ηλεκτρολόγοι να κάνουν τις εγκαταστάσεις με σκοπό έως σήμερα το πρωί να είναι τα πάντα έτοιμα για την επερχόμενη βραδιά.

Θα το επαναλάβουμε ότι τώρα γίνονται πολλά έργα ουσίας τα οποία έρχονται ως τα πιο σημαντικά, μετά από εκείνο της τάφρου που είχε γίνει επί ημερών του Στρατηγού Φράγκου, από τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Γ.Σ., HELLAS JOURNAL


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters