Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Είναι νά μήν τρελλαίνεσαι: Τό Κ.Κ.Ε. κήρυξε τόν ...ΠΟΛΕΜΟ στήν Δημοκρατία του Κιργιστάν!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε., ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ...ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ !!!!!!!

(ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!)




Μπορεί στο εσωτερικό να έχει  ε ξ α φ α ν ι σ τ ε ί   από την πολιτική πιάτσα, για να μην κάνει χαλάστρα στον κ.Κούλη Μητσοτάκη, αλλά στο εξωτερικό δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω το… τιμημένο κουκουέ. 

ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΟΤΑΝ
ΟΡΙΣΜΕΝΑ 'ΡΑΜΟΛΙ' ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ
ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ..."ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΣΤΑΛΙΝ.
ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ
ΑΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ (ΜΕ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ!)
25.000.000, 30.000.000, Ή 35.000.000 ΑΘΩΟΥΣ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....


Αποτέλεσμα εικόνας για ζουρλομανδύας

Έτσι, λειτουργώντας ως αποκλειστικός… κληρονόμος του «πατερούλη» Στάλιν και της αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, έχει ξεκινήσει… ανένδοτο αγώνα κατά των κυβερνήσεων των χωρών της πρώην Σοβιετίας, που αποκαθιστούν αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία των πατρίδων τους κατά τον Β΄ Π.Π., πολεμώντας τους Σοβιετικούς κατακτητές τους. 

Σχετική εικόνα

Αυτή την φορά, στο στόχαστρο των… κληρονόμων του σταλινισμού έχει μπει η κυβέρνηση της Κιργισίας, η οποία με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή της χώρας προχωράει στην αναγνώριση και αποκατάσταση των διωχθέντων από τις σοβιετικές κατοχικές αρχές, μεταξύ των οποίων ήταν και οι άνδρες μιας λεγεώνας των SS, που συμπολέμησαν με τους Γερμανούς για να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από τον σοβιετικό ζυγό:

«Πρόκειται για επαίσχυντη ενέργεια, που ακολουθεί ανάλογες κινήσεις άλλων αστικών καθεστώτων, όπως το μνημείο που ανέγειραν οι αρχές του Καζακστάν το 2017, στην πόλη Κιζιλόρντα, στον ιδεολογικό νου και ιδρυτή αυτής της λεγεώνας, τον Καζάκο εθνικιστή Μουσταφά Σοκάϊ. 

Σχετική εικόνα

Το ΚΚΕ απαιτεί (!!!) την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και εκφράζει τη στήριξή του στις πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις στην Κιργισία και στην υπόλοιπη Κεντρική Ασία που αντιτίθενται στην επιχείρηση αποκατάστασης της τουρκμενικής λεγεώνας των SS».

Ε, ρε χαρές που θα κάνει για τους κουκουέδες ο «αξιαγάπητος πατερούλης» Ιωσήφ Στάλιν από τον τάφο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για josef stalin


Μόνο που, όσο κι αν κλαίτε και οδύρεστε συντρόφια δεν ωφελεί, δεν ζωντανεύουν οι νεκροί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters