Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Έρχονται τα αόρατα τατουάζ! – Τι σχεδιάζει η παγκόσμια ελιτ


Βρήκε την δικαιολογία πάλι η Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Επειδή είναι δύσκολο για την κυρίαρχη τάξη και το Big Pharma να παρακολουθήσουν τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί και όσους δεν το έχουν κάνει, έχει εμφανιστεί μια πρόταση για χρήση «τατουάζ». Μια νέα τεχνολογία που δημιουργήθηκε από ερευνητές στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης μπορεί τώρα να βοηθήσει τους εξουσιαστές να παρακολουθήσουν τα μη εμβολιασμένα άτομα.


Αυτό σημαίνει ότι έχουν βρει έναν συγκεκαλυμμένο τρόπο να ενσωματώσουν την καταγραφή ενός εμβολιασμού απευθείας στο δέρμα ενός ασθενούς αντί να το τεκμηριώσουν ηλεκτρονικά ή σε χαρτί. Αυτός ο εντοπισμός φαίνεται να είναι ένα σύστημα παρακολούθησης χαμηλότερου κινδύνου από ό, τι τα ίδια τα εμβόλια και θα μπορούσε να απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία διατήρησης ακριβών αρχείων εμβολίων, ειδικά σε μεγαλύτερη κλίμακα.

«Στις περιοχές όπου οι κάρτες εμβολιασμού σε χαρτί συχνά χάνονται ή δεν υπάρχουν καθόλου και οι ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων δεν εξυπηρετούν, αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να επιτρέψει την ταχεία και ανώνυμη ανίχνευση του ιστορικού εμβολιασμού ασθενών για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί εμβολιάζεται», δήλωσε ο ερευνητής Kevin McHugh σε μια σχετική δήλωση.

Αν αυτό γίνει πράξη, τελικά θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να αναγκάσει σε εμβόλια όσους δεν επιθυμούν να τα λάβουν. Υπάρχει μια προφανής ατζέντα και εδώ και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates χρηματοδότησε την έρευνα της ομάδας.

Αυτή η νέα έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine την Τετάρτη, προέκυψε μετά από αίτημα του ίδιου του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος συμμετείχε προσωπικά στις προσπάθειες για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας και της ιλαράς μέσω εμβολιασμών, σύμφωνα με την Scientific American.

Το αόρατο «τατουάζ» που συνοδεύει το εμβόλιο είναι ένα σχέδιο που αποτελείται από μικροσκοπικά κβαντικά σημεία – μικροσκοπικά ημιαγώγιμα κρύσταλλα που αντανακλούν το φως – που λάμπει κάτω από το υπέρυθρο φως. Το μοτίβο – και το εμβόλιο – διανέμεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας διαλυτά μικροσκοπικά υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένα από μίγμα πολυμερών και ζάχαρης.

Οι ερευνητές έχουν ήδη δοκιμάσει αυτό το νέο τατουάζ σε αρουραίους και ανθρώπινα πτώματα.

«Είναι πιθανόν κάποια μέρα αυτή η« αόρατη »προσέγγιση να δημιουργήσει νέες δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων, εφαρμογών βιοαισθητήρων και εμβολίων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τον τρόπο παροχής ιατρικής περίθαλψης, ιδιαίτερα στον αναπτυσσόμενο κόσμο», δήλωσε ο καθηγητής του MIT και ανώτερος συγγραφέας Robert Langer


pentapostagma.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters