Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Τυχαίο; Η Νέα Οδηγία Κατά Του Ανθρωπίνου Γένους Παραμονή Των Χριστουγέννων – Στόχος Οι Γυναίκες Και Τα Παιδιά (ΦΩΤΟ)

Τρομακτική οδηγία που άλλοτε θα μπορούσαμε να δούμε μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Με τα σχέδια της ανθρωποκτόνου Ατζέντας 2030 να προχωρούν, ο ΟΗΕ, το κύριο όργανο της Νέας Τάξης επί της Γης, δημοσιοποίησε μία αμφιλεγόμενη οδηγία προς τους ανθρώπους.

Η οργάνωση UN Women ήταν εκείνη που παραμονή Χριστουγέννων σε tweet της ούτε λίγο ούτε πολύ στράφηκε κατά της μητρότητας, εξηγώντας μάλιστα πως δεν ωφελεί σε τίποτα τις γυναίκες!

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 24 Δεκεμβρίου, αναφέρονται πράγματα όπως τα…”περιορισμένα οφέλη της μητρότητας” ενώ η μητρότητα παρομοιάζεται ως «τιμωρία» για τις γυναίκες!



Εν ολίγοις η οδηγία , προς τις νέες γυναίκες κυρίως, στέλνει ένα απλό μήνυμα:

«Μην κάνετε παιδιά! Δεν οφελεί στην πραγματικότητα κανέναν με πρώτες τις γυναίκες!»

Είναι λοιπόν…αντιφεμινιστικό να κάνουν οι γυναίκες παιδιά, άποψη που από ότι φαίνεται έχουν υιοθετήσει και οι διάφοροι οργανισμοί και ΜΚΟ που σχετίζονται άμεσα με τον ΟΗΕ.

Η χρονική στιγμή μάλιστα που δημοσιοποιείται μία τέτοια…οδηγία μόνο τυχαία δεν είναι, την ώρα που δισεκατομμύρια ανθρώπων ανά την υφήλιο γιορτάζουν την γέννηση του Ιησού Χριστού.

UN Women
✔@UN_Women
Not every woman can afford the penalty.#WomensProgress2019 #FamiliesOfToday




1.542   7:35 π.μ. - 25 Δεκ 2019

3.145 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό





ksipnistere

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters