Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Που είναι οι πρόσφυγες οεο; Αφρικανικό στρατό βλέπουμε. Το παραμύθι ΜΚΟ και διακινητών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Εικόνες καθημερινής τρέλας από την Σάμο. Βλέπετε πουθενά πρόσφυγες , ανήλικα μικρά παιδιά ή γυναίκες; 
Βλέπετε οικογένειες κυνηγημένες από τον πόλεμο; Από την Συρία; 
Βλέπετε ανθρώπους που αναζητούν με σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί (έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες) μια προοπτική; Βλέπετε ανήμπορους ή τρομαγμένους μετανάστες;...

Αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο από την Σάμο -αλλά και αντικατοπτρίζει  το σύνολο των ροών- είναι ένα άναρχο συνονθύλευμα  μεταναστών από αφρικανικές -κυρίως- χώρες , που προφανώς μετακινούνται βάση κάποιου οργανωμένου σχεδίου. 
Με το πρόσχημα των προσφυγικών ροών από εμπόλεμες περιοχές ΜΚΟ και κυκλώματα διακινητών έχουν στήσει μια φάμπρικα με τρομακτικά κέρδη αλλά και τραγικές εθνικές επιπτώσεις. 
Μιλάμε για απόβαση , δεν μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που γέννησε μια κρίση.
Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πουλάνε ανθρωπισμό και να υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον. Η ένταση της οργής και της αγανάκτησης που έχει κορυφωθεί ακόμη και σε θεσμικούς παράγοντες των νησιών , όπως δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια δείχνει ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και εκτός ελέγχου.
Η Απόβαση στα νησιά προχωρά κανονικά…. ο εποικισμός σε πλήρη ανάπτυξη. Το 2050 θα είμαστε όπως λένε οι επίσημες εκθέσεις κάτω από 8 εκατομμύρια Έλληνες λόγω της υπογεννητικότητας και της φυγής στη Δύση …. αυτοί θα μας έχουν ξεπεράσει, αφού τους παρέχουμε τα πάντα ….. Η Κερκόπορτα έχει ανοίξει.
Τελικά τι προέχει; Η εθνική ασφάλεια ή το δίκαιο των οργανωμένων συμφερόντων; Δεν πρόκειται για ακραίο λόγο και εθνικιστικό παραλήρημα,  είναι κοινή διαπίστωση θεσμικών, ακαδημαϊκών και εκατομμύρια πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters