Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτο: ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ και ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ο ΟΛΑΝΤ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Κάτι περίεργο, παράδοξο και χωρίς λογική συμβαίνει γύρω μας. Ή μάλλον... Όλα ακολουθούν μία παράξενη λογική που μπορεί να μην αντηχεί ωραία στα αυτιά μας, αλλά σίγουρα διατηρεί την απόλυτη λογική αυτών που την διαχειρίζονται...


Μέσα, λοιπόν, σε αυτά τα πλαίσια έχουμε τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, να μιλάει στην εθνική τηλεόραση και να λέει πως:


"Αυτοί που έκαναν αυτές τις πράξεις: αυτοί οι τρομοκράτες, αυτοί οι Ιλουμινάτι, αυτοί οι φανατικοί, δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ."

Κατηγορεί του Ιλουμινάτι;...


Και κάπου εδώ οι απόψεις διίστανται. Γι΄αυτό θα πρέπει να τις αναφέρουμε όλες.


Για τον όρο που αποδίδεται ως "Ιλουμινάτι" χρησιμοποιεί την λέξη Illuminés.


Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως το Illuminés δεν σημαίνει Illuminati, και ότι δεν χρησιμοποιήθηκε με την έννοια του "πεφωτισμένου", αλλά με εκείνη του "ξαναμμένου" ως συνώνυμο των φανατικών και των ομάδων που είναι φανατικοί με την πίστη τους.


Ωστόσο στην εφημερίδα, Le Parisien, ο όρος Illuminés φαίνεται πως χρησιμοποιείται για τους Illuminati.

Καθώς δεν γνωρίζουμε την γαλλική γλώσσα, το αφήνουμε στην κρίση αυτών που γνωρίζουν.

Όπως και αν έχει είναι επίσης, σημαντικό πως θέλει να εξαιρέσει το Ισλάμ από όλη αυτή την τραγωδία και μοιάζει να θέλει να δείξει πως δεν υπάρχει κανένας φανατισμός...

Ποιοί επιτέθηκαν, τελικά στο Παρίσι; Οι Ιλουμινάτι ή οι τζιχαντιστές;

Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας:



Το video είναι απόσπασμα από το διάγγελμα της επίθεσης, τον 9/1/2015.

diadrastika.com - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/poious-katigorei-o-oland.html#sthash.u204cLvD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters