Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Κεραλοιφή για κυτταρίτιδα – Σπιτικές θεραπείες

κεραλοιφή για κυτταρίτιδα


Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Όλες κάποια στιγμή εμφανίζουμε κάποτε και εδώ έρχεται η ερώτηση: “Τι κάνω τώρα;” Σίγουρα υπάρχουν πολλές λύσεις για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το μυστικό είναι όμως, να έχετε καλή ψυχική κατάσταση. Αν δηλαδή εσείς οι ίδιες πιστεύετε από την αρχή πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, αυτό θα έχει ως συνέπεια και στο αποτέλεσμα! Γι’ αυτό να ξέρετε πως για να πετύχετε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα το βασικό απ’ όλα είναι, να έχετε υπομονή και προσήλωση σε αυτό που κάνετε. Παρακάτω θα δείτε χρήσιμες συμβουλές σχετικά, με την κεραλοιφή για κυτταρίτιδα. Θα έχετε δηλαδή, την ευκαιρία να μάθετε τι είναι η κεραλοιφή, πώς φτιάχνεται η κεραλοιφή για κυτταρίτιδα, που χρησιμοποιείται καθώς και διάφορες σπιτικές συνταγές που είναι απαραίτητες.
1. Τι είναι η κεραλοιφή;
Η κεραλοιφή είναι μια λιπαρή κρέμα η οποία, είναι γνωστή για τη χρήση της εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Είναι μια κρέμα ιδανική για την περιποίηση του σώματος και όχι μόνο. Χρησιμοποιείται επίσης, και για σκασμένα χείλη, κοψίματα, καψίματα, καθώς και για την κυτταρίτιδα. Γενικά, φτιάχνεται με φυσικά υλικά (ελαιόλαδο, κερί μέλισσας) και χαρίζει στο δέρμα απαλότητα.
2.   Υλικά για την παρασκευή της κεραλοιφής για κυτταρίτιδα
Αναλόγως τη χρήση που θέλετε να κάνετε για την εφαρμογή της κεραλοιφής αλλάζουν και τα υλικά. Γι’ αυτό και για την κεραλοιφή για κυτταρίτιδα θα χρειαστείτε:

  • 30 γραμμάρια κερί μέλισσας.
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού.
  • 120 γραμμάρια ελαιόλαδο.
Είναι σημαντικό να αναφερθούν οι χρήσεις των κάθε υλικών. Το κάθε υλικό που χρησιμοποιείται για την κεραλοιφή για κυτταρίτιδα έχει σημαντικό ρόλο γιατί, το καθένα στοχεύει σε ένα σκοπό.
  • Κερί: Το κερί, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Επίσης, χρησιμοποιείται σε κρέμες, σε καλλυντικά και σε προϊόντα φαρμακείου. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα γνωστό για την θεραπευτική δράση που παρέχει.
  • Ελαιόλαδο: Έχει και αυτό βιταμίνες, χαρίζει απαλότητα στο δέρμα του σώματος και συμπληρώνει τα λιπίδια της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία είναι γνωστή για την δράση της ενάντια στη γήρανση του δέρματος.
3.   Εκτέλεση
Η κεραλοιφή για κυτταρίτιδα είναι πραγματικά μια εύκολη υπόθεση. Αρχικά, σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το κερί. Όταν λιώσει το κερί ρίξτε μέσα το λάδι. Περιμένετε και μετά ρίχνετε μέσα και το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού. Ύστερα το τοποθετείτε σε ένα βαζάκι και περιμένετε να κρυώσει μισή ώρα περίπου. Όταν δείτε ότι έχει πήξει, τότε η κεραλοιφή σας είναι έτοιμη!
4.  Μερικές άλλες σπιτικές συνταγές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια σπιτική συνταγή και να χρησιμοποιήσετε η κυτταρίτιδα δεν θα εξαφανιστεί εντελώς! Ανάλογα στο στάδιο που βρίσκεται το πρόβλημα θα έχει -50% αποτέλεσμα. Δηλαδή, αν η κυτταρίτιδα σας φαίνεται πάρα πολύ, μετά από την συνεχή θεραπεία θα φαίνεται ελάχιστα. Αν πάλι φαίνεται ελάχιστα, τότε δεν θα φαίνεται σχεδόν καθόλου! Παρακάτω ακολουθούν κι άλλες αποτελεσματικές σπιτικές συνταγές κατά της κυτταρίτιδας.
  • Μασάζ με καφέ: Καφές ίσον λιποδιαλυτικό! Κάντε μασάζ με κόκκους καφέ, με κυκλικές κινήσεις 2 φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι κυκλικές κινήσεις είναι σημαντικές γιατί βοηθούν στην καλή λειτουργία του αίματος. Ο καφές χαρίζει σφριγηλό δέρμα και δρα κατά της κυτταρίτιδας!
Τιπς: Καλό είναι να πίνετε 2 καφέδες την ημέρα ελληνικούς και φυσικά χωρίς ζάχαρη!
  • Μπάνιο με φύκια: Ναι! Όσο περίεργο και αηδιαστικό αν σας ακούγεται μπάνιο με φύκια. Τα φύκια είναι θαυματουργά. Γι’ αυτό χαλαρώστε στη μπανιέρα σας 2 φορές την ημέρα. Το δέρμα σας θα σφίξει σταδιακά και θα δείτε ότι θα έχει μειωθεί η όψη του φλοιού πορτοκαλιού από το δέρμα σας! Φυσικά πάντα μασάζ με κυκλικές κινήσεις!!!!
  • Scrub με καφέ και ελαιόλαδο: Γι’ αυτό το scrub θα χρειαστείτε:
  1. Μισό φλιτζάνι καφέ
  2. Μισό φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  3. Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο


Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατέψτε καλά και απλώστε το στα σημεία που βλέπετε ότι έχουν πρόβλημα. Το scrub αυτό είναι πολύ καλό διότι, περιέχει συστατικά τα οποία δρούν κατά της κυτταρίτιδας! Ακολουθήστε αυτές τις μικρές αλλά, χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα δεν θα ξέρετε τι πάει να πει κυτταρίτιδα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters