Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν: Από άτομα από 40 χώρες χρηματοδοτήθηκε η ISIS. Οι ΗΠΑ μετά το Παρίσι άλλαξαν στάση….


Στη Σύνοδο Κορυφής των G20, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 ως 16 Νοεμβρίου στην Τουρκία ο ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Ρωσία παρουσίασε παραδείγματα χρηματοδότησης τρομοκρατών από φυσικά πρόσωπα προερχόμενα από 40 χώρες συμπεριλαμβανομένων κρατών μελών των G20.«Έδωσα παραδείγματα βασισμένα στα δεδομένα μας της χρηματοδότησης της Daesh από ιδιώτες.Αυτά τα χρήματα προέρχονται από 40 χώρες κα΄ποιες εκ των οποίων συμμετέχουν ως κράτη μέλη στους G20», διευκρίνισε ο Vladimir Poutine.Ο Vladimir Poutine ανέφερε ότι είναι επίγουσα ανα΄γκη να εμποδιστεί η παράνομη πώληση πετρελαίου.

«Έδειξα στους εταίρους μας πολυάριθμες φωτογραφίες που τραβήχθηκαν από το διάστημα και από αεροσκάφη στις οποίες βλέπουμε καθαρά τον όγκο που παρουσιάζει η πώληση πετρλαίου που επιτελείται από την Daesh».Ο ρώσος πρόεδρος διευκρίνισε ότι δεν είναι η στιγμή να ναζητήσουμε ποιά χώρα ήταν πιο αποτελεσματική στη μάχη κατά της Daesh.

«Είναι καλύτερο να ενώσουμε τις διεθνείς προσπάθειες για να καταπολεμήσουμε αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση», δήλωσε ο Vladimir Poutine.«Έχουμε ανα΄γκη από την υποστήριξη των ΗΠΑ,των ευρωπαικών χωρών,της Σ Αραβίας,της Τουρκίας ,του Ιράν» συνέχισε.Για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ δήλωσε ότι η θέση της Washington άλλαξεμετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.«΄Έχουμε ανάγκη να οργανώσουμε μια εργασία που θα επικεντρωθεί στην πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων σε παγκόσμια κλίμακα.Προετείναμε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας με τις ΗΠΑ στη μάχη κατά της Daesh.Δυστυχώς οι αμερικανοί αρνήθηκαν.’Εστειλαν ένα γραπτό σημείωμα που λέει: « απορρίπτουμε την πρότασή σας ».

Αλλά η ζωή αλλάζει πάντα πολύ γρήγορα δίνοντάς μας μαθήματα. Και εγώ πιστεύω τώρα ότι ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πολεμήσει αποτελεσματικά την Daeshπαρά από κοινού »,κατέληξε ο ρώσος πρόεδρος.RT 16/11/ 2015
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters