Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε; Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει; Πότε επιτέλους θα αντιδράσουμε στην πλύση εγκεφάλου, και θα απαιτήσουμε το αυτονόητο:

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!

ΕΞΩ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ

ΕΞΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΞΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΕΞΩ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

Χάρη στους αρχαίους Έλληνες, χάρη στον Λεωνίδα και στους 300, χάρη στον Θεμιστοκλή και στον Μιλτιάδη, χάρη στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα. Χάρη σε αυτούς τους σπουδαίους Έλληνες και σε αυτές τις σπουδαίες μάχες, είμαστε εμείς ελεύθεροι. Χάρη στο γεγονός ότι σταματήσαμε τους Πέρσες, και μαζί με αυτούς, τον σκοταδισμό, είχαμε τη δυνατότητα να έρθει η δημοκρατία. Χάρη στο γεγονός ότι σταμάτησαν οι αρχαίοι Έλληνες την επέλαση των βαρβάρων ζούμε εμείς σε μία ελεύθερη κοινωνία.

Στη συνέχεια, χάρη στον Κολοκοτρώνη και στους ήρωες του 21, και πάλι καταφέραμε να διώξουμε τους Τούρκους τύραννους από τα άγια εδάφη μας.

Αν έχαναν οι Έλληνες, δε θα υπήρχε δημοκρατία, δε θα υπήρχε ελευθερία, δε θα υπήρχε δημιουργία και πολιτισμός. Αν έχαναν οι Έλληνες, η Ευρώπη θα ήταν μία ζούγκλα. Μία ζούγκλα όπως είναι σχεδόν όλες οι μουσουλμανικές χώρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΠΑΡΑΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Μην περιμένετε να γίνει η Ελλάδα Γαλλία για να αντιδράσουμε. Απέλαση τώρα!

Απέλαση όλων των ακραίων μουσουλμάνων.

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

Και ένα μήνυμα για όλα τα Αριστερά αποβράσματα και τους προοδευτικούς του κώλου: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΤΑΤΕΥΤΕΤΕ. Όποιος υποστηρίζει την τρομοκρατία, είναι και αυτός τρομοκράτης!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τοποθετήστε κάμερες σε όλα τα τζαμιά και παρακολουθήστε τις προσευχές τους. Αν ακούστε οτιδήποτε ακραίο… τότε άμεση απέλαση σε αυτούς που τα λένε, και όλους αυτούς που τα παρακολουθούν. Δηλαδή, θα λένε «θάνατος στους άπιστους» (δηλαδή σε όλους εμάς), και θα τους κοιτάμε; ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δηλαδή, αν κάποιοι Έλληνες είχαν κάποια λέσχη ή κάποιο σύλλογο, και ο αρχηγός ή ο πρόεδρος του συλλόγου έλεγε: «θάνατος στους μη-χριστιανούς» ή «θάνατος στους ξένους»… τι θα κάνατε;;;; Πόσες αριστερές οργανώσεις θα είχαν μαζευτεί απ’έξω και θα απαιτούσαν να συλληφθούν οι ρατσιστές;;; Τώρα γιατί σιωπούμε;

Κάμερες σε όλα τα τζαμιά και αν ακουστεί έστω μία λέξη ή μία πρόταση ακραία, τότε σφράγισμα του τζαμιού, χειροπέδες σε όσους κηρύσσουν μίσος και όσους το παρακολουθούν, και άμεση απέλαση όλων!

Κλείστε τα σύνορα και στείλτε όλες τις βάρκες πίσω στην Τουρκία. Όποια χώρα θέλει πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες, ας πάει στα παράλια της Τουρκίας να τους πάρει (παρεμπίπτοντος, αν δεν το γνωρίζατε, στα παράλια της Τουρκίας δεν υπάρχει πόλεμος. Άρα, δεν κινδυνεύουν οι λαθρομετανάστες… μην ανησυχείτε).

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΚΡΙΑ!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ “Politically correct”, φτάνει το να φοβόμαστε να πούμε την αποψή μας σε αυτά που συμβαίνουν.

Θα το φωνάξω μέχρι να το ακούσουν όλοι, κ’ας με αποκαλέσουν ρατσιστή:

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει οπωσδήποτε να πάει ο Τσίπρας και όλοι οι ανθέλληνες και εθνοπροδότες φίλοι του, στο διάολο!

Να έρθει κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών που θα προστατέψουν τι παραδόσεις και τα ιδανικά μας.

Πρέπει να αντιδράσουμε και να προστατέψουμε τον Ελληνισμό, πριν είναι αργά.

Η ΠΡΩΤΗ (και δεύτερη) ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.






strouthokamilos
πηγη http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/blog-post_147.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters