Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πουτιν: Παρέδωσε Φάκελο στον Τσιπρα με τα ονοματα στελεχων του Συριζα που εξυπηρετουν τα σχεδια των Βρυξελλων! Και ο Τσιπρας τον αγνοησε!


Διαφορα περιεργα σεναρια ερχονται στην επιφανεια τις τελευταιες ωρες, ενα απο αυτα ηταν η προειδοποιηση Πουτιν σε Τσιπρα στην τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού ΑλέξηΤσίπρα στη Μόσχα, οτι υπαρχει σχεδιο ανατροπης του απο τις Βρυξελλες, το σχεδιο εχει σαν πρωτη φαση την ανατροπή του απο τα ενδότερα του κομματος του Συριζα, δηλαδη απο τα ιδια του τα στελέχη, και δεν μιλαω για την διασπαση του Συριζα με την δημιουργια της Λαικης Ενοτητας του Λαφαζανη, που εφερε η υπογραφη Τσιπρα στο τριτο Μνημονιο, τριβοντας τα ματια τους απο αυτην την απροσδοκητη εκπληξη που προσφερε απλοχερα στις βρυξέλλες ο Τσιπρας!

 Συμφωνα με τα σενάρια η Ρωσικες Μυστικες Υπηρεσιες εδωσαν ενα πληρης καταλογο με ονοματα Δημοσιογραφον,Επιχειρηματιων, Υψηλοβαθμων Στρατιωτικων-Αστυνομικων, αλλα το κυριοτερο τα ονοματα για ποια ειναι τα περιβοητα στελέχη του Συριζα που εχουν ερθει σε προχωρημενες επαφες με τις Βρυξελλες,ωστε να εφαρμοσουν τα σχεδια τους,και ποια ειναι αυτα, να αρουν την εμπιστοσύνη τους στο προσωπο του Τσιπρα, να απολέσει την δεδηλωμενη δυναμη απο τους Βουλευτες του, και να υποχρεωθεί σε οικουμενικη Κυβερνηση με Πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο! 

Ενα εκπαιδευμενο Πρωθυπουργό απο τις Βρυξέλλες! Μπορη αυτο το σχεδιο να παγωσε λογω υπογραφης Τσιπρα στο 3ο Μνημονιο, αλλα ξαναζεσταθεί τωρα!

Ο Τσιπρας ουδεποτε και ανεξηγητα,δεν ενδιαφερθηκε για την περιβοητη Αποκαλυπτικη Λιστα του Πουτιν,πολυ θα προτρέψετε να πειτε γιατι ειναι παιδι των ΗΠΑ,ναι αλλα γιατι να θελουν η Βρυξελλες να τον ριξουν απο την εξουσια, που υποτίθεται ειναι Πρακτορας ενος Συμμαχων τους οπως ειναι η ΗΠΑ! Μην ξεχναμε οτι μεν Δυτικη ελεγαν τον Τσιπρα Κατασκοπο της Ρωσιας! 

Η μονη αναμφιβολα χαμενη που βγηκαν απο το στημενο παιχνιδι του Τσιπρα, ειναι η Ρωσια-Πουτιν και το αναλυω στο Αρθρο μου με τιτλο : Ρωσική ΒΟΜΒΑ Για Τσίπρα, Παππά, Φλαμπουράρη, Φίλη, Βούτση, Που Μόλις Έσκασε! Το χρονικό της Μεγάλης Προδοσίας! 

Οσο για τα τελευταια γεγονοτα Φιλη ,Πανουση, και εδω προσπαθω μεσα στο γενικο χαμο να αναλυσω στο Άρθρο Μου με τιτλο: Αποκαλυψη ποια ειναι τα Σκοτεινα Πολιτικα Προσωπα στην Ελλαδα, και ο ρολος τους για Αποσταθεροποιηση της Χωρας μας! 

Τους ρολους που Βαρανε η πολιτικη μας (να τους χαιρόμαστε) Η Αποψη Μου: Βοηθουν τον Τσιπρα να φυγει,κατι που δεν πετυχε με τις δευτερες εκλογες..Νομιζουν οτι ολοι μαζι θα σωθουν,αλλα ειναι ηδη νεκροι....

Ολοι εχουν εγκλωβιστει,και οι ντοπιοι και οι ξενοι...οτι και να κανουν δεν το "μαζευουν",και ο χρονος ειναι πολυ κοντα..σαπια τα παντα,παρακμη!


Σπυρος Πριφτης
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/blog-post_920.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters