Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ: Tέλος όλα τα επιδόματα απο την "αριστερή!" Κυβέρνηση!

"Μαχαίρι" κρατά το κουαρτέτο των τοκογλύφων δανειστών με τη συνδρομή της "αριστερής" -λέμε τώρα- κυβέρνησης και με αυτό όπως αναμένεται θα "κόψει¨ κάθε επίδομα για κάθε Έλληνα πολίτη που το ετήσιο εισόδημα του υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ. Το θέμα του ελάχιστου επιδόματος τίθεται στο τραπέζι γιατί με τον τρόπο αυτό πιστεύουν πως θα εξοικονομηθεί ένα δις τον χρόνο απο τα έξοδα του κράτους. Αυτό σημαίνει πως κόβεται το ΕΚΑΣ, τα επιδόματα προς πολυτέκνους, τα επιδόματα για φοιτητές, και όλα τα επιδόματα του ΟΓΑ.
Για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα είναι...
200 ευρώ ανά άτομο ή 300 ευρώ για ζευγάρι που θα αυξάνεται κατά 50 ευρώ για κάθε παιδί.
 
 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/t_95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters