Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Άντε πάλι. Είπαμε να ΜΗΝ τους μοιάσουμε. Βούλγαροι επιστήμονες εφηύραν φάρμακο που σώζει ζωές

Απεδείχθη ότι χωρίς πολλές δηλώσεις, φανφάρες και επιδείξεις οι επιστήμονες της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ο καθηγητής βιοχημείας Πέταρ Νέντκοφ και οι συνάδελφοί του έχουν δημιουργήσει δύο είδη φαρμακευτικών παρασκευασμάτων για την θεραπεία πληγών που επουλώνονται δύσκολα και με τον τρόπο αυτό σώζουν από ακρωτηριασμό ή ακόμη και από τον θάνατο εκατοντάδες ασθενείς. Οι επιστήμονες δεν εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη τραγωδία και πωλούν τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα μέσα στο ίδιο το Ινστιτούτο τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Το ακριβότερο φάρμακο κοστίζει μόλις 19 λέβα (περίπου 10 ευρώ)...

Ένας από τους λόγους τα φάρμακά τους να μην διανέμονται μέσα από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες είναι ακριβώς το γεγονός ότι στην περίπτωση αυτή η τιμή τους θα γινόταν τουλάχιστον τριπλάσια για τους ασθενείς.
Ο Νόμος περί της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών επιτρέπει την πώληση προϊόντων που έχουν εφευρέσει οι επιστήμονες ύστερα από παραγγελία. Με τον τρόπο αυτό ο καθηγητής και η ομάδα του μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς που χρειάζονται τα φάρμακά τους.
Το Ινστιτούτο Οργανικής Χημείας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών βρίσκεται πολύ κοντά στη γραμμή του τραμ Ν 20, στάση «Περιοχή Γκέο Μίλεφ», Σόφια.
http://grreporter.info/gr/Boulgaroi_epistemones_epheuran_pharmako_pou_sozei_zoes/4075#sthash.SJbXZQiG.dpuf

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_722.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters