Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Ν.Α.ΤΟΥΡΚΙΑ - Νέο χτύπημα των Κούρδων του ΡΚΚ στην έδρα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων

Υπο διάλυση φαίνεται να βρίσκεται ο τουρκικός στρατός και ολόκληρη η νοτιο-ανατολική Τουρκία καθώς οι απώλειες των δυνάμεων ασφαλείας από τις επιθέσεις των Κούρδων του ΡΚΚ μεγαλώνουν καθώς πλέον δεν φοβούνται να χτυπήσουν και μονάδες των ειδικών δυνάμεων.
Λίγες μέρες μετά το χτύπημα με 5 τόνους δυναμίτη κατά στρατώνα που στέγαζε άνδρες της στρατοχωροφυλακής και των ειδικών δυνάμεων υπήρξε νέο χτύπημα σήμερα κατά της διοίκησης των Ειδικών Επιχειρήσεων της Στρατοχωροφυλακής στην επαρχία Αγκρί, στην ανατολική Τουρκία.
Η επίθεση έγινε σήμερα το μεσημέρι  και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αυτονομιστές επιτέθηκαν με όπλα μεγάλου διαμετρήματος και κατόπιν διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο.
Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτε για θύματα ή τραυματισμούς αν και είναι γνωστή η τακτική της τουρκικής ηγεσίας να αποκρύπτει τις απώλειες.
 
Καταμέτρηση απωλειών
 
Το επίσημο κράτος έκανε λόγο για την απώλεια του 24ου μέλους μονάδας αφαλείας ενός αστυνομικού από τον Ιούλιο. Επίσης, το τουρκικό υπουργείο άμυνας αναφέρει ότι επίσης 11 πολίτες σκοτώθηκαν και 101 τραυματίστηκαν ενώ 100 οχήματα καταστράφηκαν στις επιθέσεις ενώ οι φυλακίσεις μόνο αυτό το μήνα φτάνουν στους 324 Κούρδους.
 
Όμως όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι αναφορές είναι το λιγότερο μετριοπαθείς καθώς τα χτύπηματα των Κούρδων σε όλη την Τουρκάι έχουν πάρει διαστάσεις εξέγερσης κα ιοι αναφορές από άλλες πηγές κάνοπυν λόγω για πάνω από 70-80 νεκρούς Τούρκους στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας.
 
Το PKK χτύπησε δύο οχήματα, ένας τραυματίας
 
«Τρομοκράτες του PKK έπληξαν με αυτοσχέδιες βόμβες δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο D-300, στην επαρχία Μπιτλίς,  με αποτέλεσμα να πυρποληθούν και να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες .
 
Οι Κούρδοι αυτονομιστές είχαν παγιδεύσει ένα σημείο της οδού και πυροδότησαν τα εκρηκτικά.
 
Τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν κάτω από την εθνική οδό σε φρεάτιο όμβριων υδάτων.
 
Μετά από επικοινωνία με την Χωροφυλακή, στην περιοχή εστάλησαν ειδικές δυνάμεις, ενώ απογειώθηκαν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα για τον εντοπισμό των δραστών καθώς και ένα ελικόπτερο της (στρατιωτικής) χωροφυλακής.
 
Μέχρι αργά το μεσημέρι οι αυτονομιστές δεν εντοπίστηκαν.
 
Επίθεση με πυραύλους κατά αυτοκινήτου της αστυνομίας
 
Στην πόλη Τζίζρε του Σιρνάκ, ομάδα τρομοκρατών επιτέθηκε με εκτοξευτήρα ρουκετών σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας άλλους τρεις, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.
 
Το περιστατικό  έγινε πριν από λίγη ώρα, όπως σημειώνεται.
 
Μετά την επίθεση οργανώθηκε πολύ γρήγορα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των τρομοκρατών της αυτονομιστικής οργάνωσης.
 
Επίθεση σε ελικόπτερο
 
Το ελικόπτερο, τύπου  Sikorsky, είχε προορισμό τον σταθμό Χωροφυλακής  Τunceli / Garay. Δεκαεπτά χιλιόμετρα πριν την προσγείωσή του δέχθηκε επίθεση από Κούρδους αντάρτες με εκτοξευτές ρουκετών και αυτόματα όπλα. 
 
Οι σφαίρες χτύπησαν το ελικόπτερο αλλά κατάφερε να προσγειωθεί  χωρίς θύματα ή τραυματίες.
 
Μετά το περιστατικό στην περιοχή έσπευσαν  δύο ελικόπτερα Cobra, τα οποία εκτόξευσαν πυραύλους σε υποτιθέμενες θέσεις των τρομοκρατών.
 
Το καλοκαίρι αποδεικνύεται καυτό στην Τουρκία με τους Κούρδους πλέον να έχουν αποφασίσει όπως φαίνεται να ξεκαθαρίσουν με τους Τούρκους την κατοχή των εδαφών τους.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_214.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters