Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Δηλαδή θα αδελφοποιηθεί το Υπουργείο πολιτισμού, με το οικονομικών;

Δεν πλακώνεστε καλύτερα στα… γλωσσόφιλα τέτοιοι πούστε ;

«Όσες επιχειρήσεις ή περιοχές έκαναν τους τσαμπουκάδες στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξασφάλισαν  τον διαρκή φορολογικό έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εισπράκτορας των Γερμανών Αλεξιάδης .
Το κατάστημα αναμνηστικών που βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, που ανήκει στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων του υπουργείου Πολιτισμού, φοροδιέφευγε σε καθημερινή βάση εδώ και πολύ καιρό. Θα του κάνουν επίσκεψη σε καθημερινή βάση;
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, παριστάνοντας τους τουρίστες, παρακολούθησαν την κατάσταση και αποκάλυψαν «όργιο» φοροδιαφυγής σε έναν χώρο που υπάγεται σε κρατικό φορέα.
Πέρα από το ότι δεν έκοβαν αποδείξεις και κατέγραφαν το ποσό είσπραξης σε ένα βιβλίο, η ταμειακή μηχανή τους ήταν παράνομη, καθώς δεν ήταν δηλωμένη στην Εφορία.
Μετά από τις πιέσεις των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, οι υπάλληλοι υποστήριξαν πως αυτό γίνεται χρόνια και πως δεν εκδίδουν αποδείξεις γιατί έχουν «άνωθεν εντολές», χωρίς να αποκαλύπτουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Συνολικά καταγράφηκαν 534 παραβιάσεις σε μόνο μία μέρα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα.
O ταμίας των γερμανών είπε επίσης ότι  «θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φοβηθούμε ούτε θα κάνουμε βήμα πίσω και αυτοί που έκαναν τους τσαμπουκάδες προς τον ΣΔΟΕ, που προσπάθησαν να εκφοβίσουν και να χρησιμοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα, ακόμη και το δικό μου όνομα, να είναι σίγουροι ότι εξασφάλισαν διαρκή φορολογικό έλεγχο. Δεν θα αφήσουμε ακάλυπτους τους ελεγκτές μας».
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «έχουμε πει να υπάρχει μία κατανόηση, αλλά εκείνος που έχει πλαστή μηχανή, έχει εξασφαλίσει τις... καλύτερες σχέσεις με την εφορία».


http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_204.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters