Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κλέων Γρηγοριάδης: Να φύγει η Χούντα των ιδιωτικών καναλιών!

Να φύγει η Χούντα των ιδιωτικών καναλιών! Ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεσπάθωσε στο MEGA!
Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην δημοσιογράφο του MEGA Μαρία Σαράφογλου και τον ηθοποιό Κλέων Γρηγοριάδη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ανάμεσα στους 200 ανθρώπους του πολιτισμού που τάσσονται υπέρ του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο κ. Γρηγοριάδης αρχικά ανάφερε πως «η συμπεριφορά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι αήθης για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο βήμα σε όλους;» με την δημοσιογράφο να απαντά πως «εμείς φιλοξενούμε όλες τις απόψεις».
Η ένταση ανάμεσα στους δύο ανέβαινε συνεχώς με την Μαρία Σαράφογλου να συμπληρώνει λέγοντας «δεν φταίω εγώ εάν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ». Ο Κλεών Γρηγοριάδης τότε ανέφερε πως «όλες οι κοινωνικές ομάδες που εσείς προβάλλετε τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ» και συμπλήρωσε «να ψηφίσουμε ΟΧΙ για να φύγει η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης από την Ελλάδας. Να τα μαζέψει και να πάει από εκεί που ήρθε».
Δείτε το βίντεο του MEGA.

david-avramidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters