Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Πρόσωπο “κλειδί” της Ελληνικής τραγωδίας, “δραπετεύει” στο εξωτερικό, παρά την απαγόρευση του εισαγγελέα Πεπόνη…

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Τα γεγονότα στην Ελλάδα μας κινούνται σε τόσο καταιγιστικούς ρυθμούς και είναι τόσα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, που δεν προλαβαίνουμε πλέον να τα παρακολουθήσουμε.. πολλύ περισσότερο, να τα κατανοήσουμε στην πλήρη και σκοτεινή τους διάσταση.


Το Δημοψήφισμα - παγίδα και η ασύλληπτη κυβίστιση του Αλέξη Τσίπρα, μονοπωλούν σχεδόν το ενδιαφέρον των ειδήσεων  και της ενημέρωσης, και ως γνωστον, ο λύκος, στην αναμπουμπουλα χαίρεται... και ετοιμάζει βαλίτσες...

Γιατί αν οι πληροφοριες που έφτασαν πριν λίγο στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κάνουν λόγο για... "δραπέτευση" του 
προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρεα Γεωργίου στο εξωτερικό... αύριο το πρωί...

Οι ιδιες πληροφορίες λένε, πως έχει ήδη αδειάσει το γραφείο του...

Λέγεται, εγώ δεν το γνωρίζω, πως το εισιτήριο είναι one way και τελικο προορισμό έχει τις Βρυξέλλες...
Γιατί άραγε;;;
Τι παίζει;;

Νεώτερες πληροφορίες που κατφθάνουν με καταιγιστικοπούς ρυθμούς στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κάνουν λόγο για  πολύ χοντρό παιχνίδι... και θέλουν τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, να προφασίστηκε βαρύτατη ασθένεια, προκειμένου και είσοδό του στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ νοσοκομείο, προκειμένου αφενός μεν να μην παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπη για τον έλεγχο του χρέους και αφετέρου , να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να ετοιμαστει γι αυτόν, η  κατάλληλη θέση στις Βρυξέλλες.

Πολύ σκοτεινό το παρασκήνιο, και οι πληροφορίες, κανουν λόγο για μια νέα διευθυντική θέση που ιδρυεται στην EUROSTAT, ειδικά για τον Γεωργίου, προκειμένου αυτός να προϊσταται του νεου Προέδρου που θα εκλεγεί από την κυβέρνηση σε λίγο καιρό...

Οι κακές γλώσσες λένε, πως ο Γεωεργίου "εκβίασε" τον Πρόεδρο της EUROSTAT, Ράιντενμάχερ, ότι "θα τα ξεράσει όλα, αν δεν τον πάρουν από την Ελλαδα, κι αν δεν του δώσουν υψηλόβαθμη θέση", αλλά εγώ "δεν τα πιστεύω..." !

Οι ίδιες κακιές γλωσσες λένε, πως αυτός ήταν και ο λόγος καθυστέρησης της αλλαγής του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ από την κυβέρνηση των ΤσιπροΚαμμένων, ώστε να δώσουν χρόνο στην EUROSTAT να προετοιμάσεει την νέα θέση...

Το ερώτημα είναι ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

Γιατί αν ισχύουν, τίθεται ένα νέο μείζον θέμα, που πρέπει να βάλει σε συναγερμό τόσο την ηγεσία της Δικαιοσύνης, όσο και την Ελληνική Αστυνομία.
 


Αν ενθυμούμαι καλά, στο πόρισμά του ο Εισαγγελεας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, που προέκυψε κατόπιν των καταγγελιών της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, του  ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΘΕΤΗ και του ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ για το σκάνδαλο της διόγκωσης του χρέους που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το ΔΝΤ και η Πατρίδα μας να οδηγείται στην πλήρη κατστροφη, έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κακούργημα στον Ανδρέα Γεωργίου και του έχει απαγορευθεί η έξοδος απο την χώρα.

Σ' αυτη την περίπτωση, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΞΕΙΔΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ;
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ... "ΠΛΑΤΕΣ";;;;;

 Ευθύνη της Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομιας, είναι να ερευνήσουν πάραυτα, αν οι πληροφορίες για έξοδο από τη χώρα του Ανδρέα Γεωργίου, ισχύουν.

Κι αν ισχύουν, να κλεισουν τον δρόμο εξόδου του ποινικά διωκώμενου Ανδρέα Γεωργίου για το εξωτερικο.

Ο... "κύριος" αυτος, πρέπει να απολογηθεί για τον πρωταγωνιστικο ρόλο του στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... και να πληρώσει βαρύτατα γι αυτήν και τους δεκάδες χιλιάδες νεκρους αυτόχειρες, τις εκατοντάδες χιλιαδες κλειστές επιχειρήσεις και τα εκατομμύρια πτωχευμένων Ελλήνων....

attikanea.blogspot.gr 
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters