Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης: Θα στηθώ εγώ στο ΑΤΜ με τους συνταξιούχους; Δεν είναι πρέπον!

Ακόμα μία δήλωση-πρόκληση από τον υπουργό Οικονομικών
Οι συνταξιούχοι «λιώνουν» στα ΑΤΜ, αλλά για τον χαμογελαστό Βαρουφάκη αυτό δεν είναι πρέπον!

Να στηθώ μαζί τους στην ουρά; διερωτάται στον δημοσιογράφο του Bloomberg σχεδόν σκασμένος στα γέλια...

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αν δεν το δει...Ενώ εδώ και μέρες συνταξιούχοι συνωστίζονται, ξεροσταλιάζουν, λιποθυμούν σε τεράστιες ουρές μπροστά στις τράπεζες, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, μίας χρεοκοπημένης Ελλάδας που βρίσκεται υπό capital control, περιχαρής, σαν να είναι εκτός τόπου και χρόνου, δηλώνει στην τηλεόραση του Bloomberg ότι ο ίδιος δεν έχει χρειαστεί να στηθεί σε ουρά ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα! Να στηθώ μαζί τους στην ουρά; διερωτάται στον ξένο δημοσιογράφο σχεδόν σκασμένος στα γέλια!


Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει πάει σε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης (σ.σ. εκεί δηλαδή που εδώ και μέρες η Ελλάδα αναστενάζει) για να σηκώσει 60 ευρώ από την τράπεζα, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και δεύτερον θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον για μένα να σταθώ στην ουρά» υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος και η Δανάη πρέπει να είναι οι μόνοι Ελληνες που δεν έχουν πάει σε ΑΤΜ. 

Αναυδοι όσοι παρακολουθούσαν τη συνέντευξη έσπευσαν να αναρωτηθούν αν θεωρεί ότι δεν είναι πρέπον για τον εαυτό του, αλλά πρέπον για τόσους ηλικιωμένους που πρωταγωνιστούν σε σκηνές ντροπής στα media όλου του πλανήτη για να πάρουν ένα μικρό ποσό της σύνταξής τους!

Οπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα. Ο υπουργός Οικονομικών αρχικά ζήτησε να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και στη συνέχεια δήλωσε ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του γιατί πηγαίνει «από τη μία σύσκεψη στην άλλη».

Λίγο παρακάτω όπως θα δείτε και στο βίντεο ο δημοσιογράφος του λέει: «Δεν θα δείχνατε αλληλεγγύη αν στεκόσασταν κι εσείς στην ουρά;». Αυτό προκαλεί πολύ γέλιο στον κ. Βαρουφάκη. «Να στηθώ στην ουρά μαζί τους; Κατα μία έννοια ναι θα το σκεφτώ!».

 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player






Πρώτο Θέμα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters