Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ




Αν δεν υπήρχε ο πρόθυμος Τσίπρας όφειλαν να τον έχουν επινοήσει!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Σημείο του χρόνου σταθμός της ελληνικής τραγωδίας ήταν η ασθένεια του Ανδρέα Παπανδρέου συνέπεια της οποίας ήταν η ανάληψη της διαχείρισης των κοινών από την πολιτική συμμορία Μητσοτάκη..

Τότε που το χρέος δεν ήταν παρά εννενήντα δις σε ένα υπερπολλαπλάσιο ΑΕΠ αλλά παρά τούτα ο Ανδρέας είχε δηλώσει κατά την επάνοδό του το 1993 στην εξουσία πως θα μας πνίξει αν δεν το πνίξουμε.

Ήταν τότε που διάφορες πολιτικοδημοσιογραφικές συμμορίες εξαπέλυαν δηλητηριώδεις επιθέσεις τόσο κατά του λαού που συντασσόταν στο πλευρό του δημοφιλέστερου πολιτικού της σύγχρονης ιστορίας του τόπου αλλά και κατά του ιδίου προσωπικά..

Δεν είχε χαρακτηρίσει τυχαία εκείνο το εν ονόματι Πάνος Λουκάκος στρατευμένο υπό τη σημαία του Μητσοτάκη δημοσιογραφικό απόπλυμα τον λαό -που πεισματικά αρνιόταν να παραδώσει τα ηνία της διαχείρισης στον Εφιάλτη της ελληνικής ιστορίας- ως ψυχασθενή!

Τόσο αυτός (που με εντολή του Κώστα Λαλιώτη και του εκσυγχρονιστικού του δικτύου είχε καταλάβει ζώντος του Ανδρέα Παπανδρέου θέση διευθυντού στη κρατική τηλεόραση) όσο και οι συν αυτώ πολιτικοδημοσιογραφική συμμορία είχαν αποφασίσει προ καιρού ότι για να ανατρέψουν το νομικό πλαίσιο Παπανδρέου δια του οποίου είχε αναδιανεμηθεί έστω και μερικώς ο παραγόμενος πλούτος υπέρ του λαού, όφειλαν να ακυρώσουν τον ίδιο.

Μέχρι και η υπό τον Κοραχάη τότε ένωση Συντακτών και με αφορμή εκείνον τον ανεκδιήγητο Τόμπρα είχε αποπειραθεί κηρύσσοντας απεργίες να καταλάβει εξ εφόδου την ΕΡΤ κατασυκοφαντώντας συναδέλφους που έλλειπαν είτε στο εξωτερικό είτε στην επαρχία για απεργοσπάστες μιας μαϊμού απεργίας που προς χάριν του μοντελοπνίχτη Καρατζαφέρη είχαν οργανώσει. Η κορύφωση αυτής της συνομωσίας, που όσους τότε την αποκαλούσαν ως τέτοια, τους χαρακτήριζαν αιθεροβάμονες και φαντασιόπληκτους, ήταν η απόπειρα ανατροπής του Παπανδρέου στο Πεντελικό από το θείο βρέφος και την πολιτική οχιά. Τον Κώστα Σημίτη.

Δεν τους βγήκε όμως και περίμεναν υπομονετικά και πεισματικά μέχρι που η φύση να επιτελέσει το έργο το οποίο άφησαν πολιτικά ημιτελές αυτοί.

Όπερ και εγένετο για να υφαρπαργεί από τον ίδιο του τον γιο η υπογραφή παραίτησής του και ν’ αναλάβει ο Σημίτης τα υπόλοιπα υπό την ευγενική χορηγία του θείου βρέφους…

(κατά την προσωπική μου άποψη το πλέον απεχθές υβρίδιο της πολιτικής που ενεφανίσθη ποτέ σε κυβερνητική τερατογένεση).

Πρόκειται για τα υπόλοιπα που μας κατηύθηναν ως εδώ αρχής γενομένης από την Λευκή βίβλο του Μάαστριχτ δια της οποίας απορρυθμίζονταν οι εργασιακές σχέσεις για να την διαδεχτούν, η χρηματιστηριακή ληστεία, η λεηλασία του δημόσιου πλούτου με τις απ’ ευθείας αναθέσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, ως και η σύζυγος Φυντανίδη ήταν αναμεμιγμένη σε αυτές, η αρχή της εκποίησης (ξεπούλημα είναι ο ορθός όρος ) της λαϊκής περιουσίας δια του ΟΤΕ τα δαχτυλίδια διαδοχής στον Πασοκικό θρόνο, τα Βατοπέδια οι Αρσένιοι οι Καραμανλήδες οι Αλογοσκούφηδες των πειραγμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ οι Ρουσσόπουλοι γιοι των εκ της επαρχίας Τριφυλλίας ταχυδρόμων από την οποία αντλώ κι εγώ την καταγωγή μου αλλά είμαι γιος τιμημένου αντάρτη, τα γνωστά δομημένα του ασφαλιστικού ριφιφί η Goldman Sacks και μια σειρά πολιτικών εγκλημάτων ποινικού όμως περιεχομένου που πλην του ηλιθίου και υπερφύαλου Τσοχατζόπουλου και τα πολιτικά κουρέλια που τον συνόδευαν, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.

Επειδή πέραν όλων των υπολοίπων ο Βενιζέλος είχε εξασφαλίσει την ατιμωρησία τους δια του συνταγματικού άρθρου περί «αν-ευθύνης» των υπουργών.

Όλα αυτά τα υπόλοιπα είναι ό, τι δραματικά βιώνουμε σήμερα στριμωγμένοι στα σχοινιά της Ευρωενωσιακής αρένας με τα μνημόνια υποθήκευσης των ψυχών και της περιουσίας αυτού του έθνους και αφού προηγουμένως κατέστρεψαν μεθοδευμένα τον ιστό της παραγωγής αγαθών προκειμένου να μην είμαστε σε θέση ν’ ανακάμψουμε ποτέ..

Να ζούμε εσαεί υπό την απειλή ενός όπλου που αφαιρεί εμμέσως και αναίμακτα ζωές επειδή οι δράστες ανήκουν στις ευγενείς εκείνες ομάδες του ευρωπαϊκού διαφωτισμού που αποστρέφονται το αίμα.

Το ευρώ.

Στις ομάδες αυτές ανήκει και ένα σημαντικό τμήμα των υπό τον Αλέξη Τσίπρα «πρώτη φορά αριστερά» το προφίλ του οποίου ακλόνητη πεποίθησή μου είναι, πως προετοιμαζόταν χρόνια τώρα από τα υπερατλαντικά εργαστήρια παραγωγής δουλικών της εξουσίας.

Από τότε που τον ανακάλυψε το Mega του πολιτικού παιδομαζώματος όπως έκανε ο Μπάγεβιτς όταν συνέθεσε την καλλίτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Απόδειξη πως παρά τα χρόνια που έχουν παρέλθει παραμένει το στυφό ερώτημα στα χείλη των αριστερών σε σχέση με την ή τις αιτίες που αποφάσισε έτσι αιφνιδίως ένα απόγευμα να του παραδώσει ο Αλαβάνος την εξουσία στον Συνασπισμό.

Υποχρεούμαι εδώ για λόγους σύγκρισης να αναφέρω τον εξαναγκασμό που παρά τις ενστάσεις μου υπέστην, όταν νεότατος ακόμη δημοσιογράφος δια του μυστηρίου της άνωθεν εντολής μετέβην εν έτι 1979 με ολόκληρο συνεργείο υψηλού κόστους για συνέντευξη από τον Χριστόδουλο του Αλμυρού, όταν εδώ στην Αττική είχαμε μια σειρά από προθύμους ιεράρχες. Ακόμη και ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ μου είχε δηλώσει τη πρόθεσή του να απαντήσει στα ερωτήματά μου..

Είκοσι χρόνια αργότερα τον έβλεπα να εγκαθίστανται στον θρόνο του αρχιεπισκόπου μετά φανών και λαμπάδων και αφού είχα ακούει πρώτη φορά το ιλαρό επιχείρημα της άγνοιας σε σχέση με τους βασανισμούς της χούντας υπό το πρόσχημα της ανάγνωσης! (η συνέντευξη υπάρχει στα αρχεία της ΕΡΤ)..

Υπό αυτή την έννοια τα μνημόνια σχεδιάζονταν καιρό τώρα στα εργαστήρια παραγωγής αντιδημοκρατικών επεμβάσεων από τα διεθνή ιερατεία της χρηματοπιστωτικής μαφίας κατά τον ίδιο τρόπο που σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε η άνοδος του Τσίπρα στο κορυφαίο υπαλληλικό σκαλί της εξουσιαστικής ιεραρχίας.. Και αν δεν τον είχαν βρει όφειλαν να τον έχουν επινοήσει.

Κατά συνέπεια: Μην εμπλέκεστε και χάνεστε σε διάφορα σενάρια πολιτικού κουτσομπολιού όπως επι παραδείγματι ο χαρακτηρισμός του εκλογέα πελάτη που βαφτίζει το καθεστώς το πολιτικό κόστος, ή οι κομματικές ομαδοποιήσεις του λαϊκού θυμού.. Το κάνουν για να αφαιρέσουν από το περιεχόμενό της τη λαϊκή οργή..

Εμπρός επομένως σε ό,τι κανιβαλικό έρχεται μια θα πρέπει να είναι η απάντηση.. 

Η κατά το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος υπεράσπισή του πριν ακόμη τσαλακωθεί τόσο ώστε να μην συντρέχει κανένας λόγος να το υπερασπίσει ο λαός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters