Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συντάξεις: Τσεκούρι, στο 40% του μισθού διατάσσουν οι τοκογλύφοι και φυσικά θα το δεχτούν τα "αριστερά" γατάκια τους

Συντάξεις: Τσεκούρι, στο 40% του μισθού
Οι εκπρόσωποι των δανειστών με έγγραφό τους ζητούν να επαναδιατυπωθούν κάποια σημεία, κρίνοντας ασαφείς και ατελείς κάποιες διατάξεις. Με το νέο ασφαλιστικό δείχνουν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις οι οποίες αναμένεται να μειωθούν αν ισχύσουν όλα τα μέτρα στο 40% του μισθού. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική πλευρά προσπαθεί να περιορίσει τις απώλειες...
στο 10%. Μάλιστα σε ό,τι αφορά στα ποσοστά η πρόταση από μέρους των δανειστών είναι για μειώσεις της τάξης του 30%. Ζητούν δηλαδή να χαθεί το 1/3 της σύνταξης για όλους και άσχετα από το ποσό που λαμβάνουν.

Στον αντίποδα και σε πρώτη φάση ως το 2023 η ελληνική πλευρά προσπαθεί να “περάσει” μια ηπιότερη μείωση κυρίως στις υψηλές συντάξεις χωρίς να θιγούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι.
Οι όποιες αλλαγές αναμένεται πάντως να συζητηθούν από Σεπτέμβριο και μετά και ύστερα απ' την υπογραφή της συμφωνίας για το νέο μνημόνιο, ωστόσο οι μειώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Οι όποιες μειώσεις θα αρχίσουν από την πρωτοχρονιά του 2016.

Η τριπλή μείωση των συντάξεων με 6% τον μήνα για τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο- θα γίνει με τις συντάξεις Σεπτεμβρίου,  καθώς αυξάνονται οι εισφορές υπέρ υγείας εάν ισχύσει μόνο ο νόμος που προβλέπει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος οι συνταξιούχοι θα χάσουν περίπου 20 ευρώ το μήνα.
Όπως τονίζουν στελέχη του υπουργείου Εργασίας, η νέα εισφορά ασθενείας (6% από 4% στις κύριες συντάξεις και επιπλέον 6% από 0% στις καταβαλλόμενες επικουρικές) θα αρχίσει να παρακρατείται από τον Σεπτέμβριο.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/40_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters