Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ίσως ορισμένοι να νόμιζαν πως θα εγκαταλείψω τον αγώνα που δίνω για τα άτομα με χρόνιες παθήσεις βλέποντας κάποιο «κενό» στην αρθρογραφία μου...
Έπεσαν έξω όμως, είμαι εδώ, και δε θα σταματήσω να ξεμπροστιάζω την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ των διαφόρων φορέων του «κράτους πρόνοιας», του κράτους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Τυχεροί ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε οι ίδιοι, είτε κάποιοι συγγενείς τους, και ΜΑΚΑΡΙ, να μην αποκτήσουν ποτέ.
Είναι όμως οι άλλοι, εκείνοι που πάσχουν από χρόνιες και ανίατες παθήσεις που ζουν ένα ΜΑΡΤΥΡΙΟ, το οποίο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο χάρη στις κρατικές «παρεμβάσεις», στους διαρκείς ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Η σημερινή μου αναφορά έχει να κάνει με τους ασθενείς που πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά πλάκας, τα εύκολα ΘΥΜΑΤΑ του κράτους «πρόνοιας», του κράτους των περικοπών, τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ των φαρμακοβιομηχανιών, άτομα, που κατά το σκεπτικό των «κρατικών ειδικών» κοστίζουν πολλά στο κράτος, άρα θα πρέπει να εξοντωθούν, για να μη ζορίζεται το …. Κράτος, με τις συντάξεις, τα επιδόματα, και κυρίως τα φάρμακα τους, τα οποία είναι και υψηλού κόστους.
Και ενώ το «κράτος πρόνοιας» κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλοι οι ΞΕΝΟΙ που μπήκαν με διαφόρους τρόπους στη χώρα, ενώ εξαντλεί ΕΚΕΙ την … «ευαισθησία» του και τα όποια «αντιρατσιστικά» του πιστεύω, στους ΕΛΛΗΝΕΣ, βγάζει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. Έτσι είναι «κύριοι» τα πράγματα, και αν τολμά, ας βγει κάποιο κομματόσκυλο να πει ότι είναι διαφορετικά.
Το λέω αυτό, γιατί διαβάζω κάποια τρελά πράγματα, τα οποία θα τα σχολιάσω σε άλλο χρονογράφημα.
Παρακολουθώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ forum ατόμων με χρόνιες παθήσεις και αναπηρίες, και όταν πρόσφατα δημοσιεύτηκε άρθρο σχετικό με την αναπροσαρμογή του «Ενιαίου Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας», ο οποίος φυσικά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, αλλά ΘΑ γίνει, διάβασα κάποιες απόψεις ατόμων που πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, τις οποίες θα σας τις μεταφέρω, όχι όλες, δυο τρεις από αυτές, για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας….
Πάμε να δούμε το άρθρο….
«Αναπροσαρμόζονται τα ποσοστά αναπηρίας
Επικαιροποίηση με βάση τα νέα δεδομένα
Ορίστηκε η νέα Επιτροπή για την αναπροσαρμογή του «Ενιαίου Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας»
Με απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Παναγιώτης Σκουρλέτη και του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη, συγκροτήθηκε η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την επικαιροποίηση και την αναπροσαρμογή του «Ενιαίου Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας» και θα επανεξετάσει τον κατάλογο των μη αναστρέψιμων παθήσεων.
Η συγκρότηση της Επιτροπής προβλέπεται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο, «Μέτρα για την ανακούφιση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), και την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)».
Έργο της Επιτροπής είναι «ο καθορισμός με εκατοστιαία αναλογία του ποσοστό αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση, ή βλάβη, ή σωματική, ή ψυχική, ή πνευματική εξασθένηση, ή η συνδυασμένη εμφάνιση τέτοιων παθήσεων, ή βλαβών, ή εξασθενήσεων, καθώς και οι υποτροπές των ασθενειών αυτών».
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η Επιτροπή θα εξετάσει τα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες, ενώ θα εργασθεί προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης του καταλόγου με τις παθήσεις.»
Αυτό είναι το άρθρο, και είναι σα να λέμε τα περί επιτροπής, εκατοστιαίων αναλογιών ποσοστού αναπηρίας, κλπ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ.
Διαβάστε και κάνα δυο τοποθετήσεις ασθενών….
« - Σα δε ντρέπονται! Δε μας αφήνουν σε ησυχία, πιά; Δηλαδή, προβλέπουν άτομα με 65% να τα πετάνε έξω όπως με κείνο το νομοσχέδιο του 2012 που είχε βάλει μέσα μέχρι και τους ...παιδόφιλους;»
« - Είμαι σίγουρος ότι δε ντρέπονται καθόλου.
Δεν πρόκειται να μας αφήσουν ήσυχους ποτέ. Τους κοστίζουμε πολλά.
Φάρμακα υψηλού κόστους, εξετάσεις (αιματολογικές, μαγνητικές, κ.λ.π.), νοσηλείες και πόσα άλλα... Θέλουμε και συντάξεις; Και επιδόματα; Το κράτος πρόνοιας αργοπέθαινε τόσα χρόνια. Τώρα θα πεθάνει οριστικά. Θέλουν περικοπές ξανά. Είμαστε φύρα γι’ αυτούς. Ο Σόιμπλε είναι ανάπηρος σε καροτσάκι αλλά δε νομίζω να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους δικούς μας ανάπηρους. Είχα μια κρυφή ελπίδα όταν ο υπουργός υγείας που ανέλαβε ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Πίστευα ότι θα έκανε κάτι. Έλπιζα ότι θα επανερχόταν το αρχικό ποσοστό αναπηρίας μας στο 67% και ότι θα έμπαινε η ΣΚΠ στις χρόνιες παθήσεις. Τώρα πια έπαψα να ελπίζω...»
« - που μας καταντησαν... ο Θεος να μας φιλαει ειλικρινα...
τα προνοιακα επιδοματα δεν μπηκανε, αλλα οι μισθοι των βουλευτών μπήκαν στην ώρα τους... (7 χιλιαρικακια ο καθένας!)
εμείς που παίρνουμε ένα προνοιακο το δίμηνο γιατί δεν μας το έβαλαν?
μακάρι να είχα την δυνατότητα να έφευγα εκτός...»
Κύριοι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι, βλέπετε τα χάλια σας; Η μήπως δε τα βλέπετε; ΠΑΛΙ με ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΑ και ΛΙΣΤΕΣ θα παίζετε με τις ζωές του κοσμάκη για τις οποίες ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ. Τα εύκολα θύματα σας, οι ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, είναι έτοιμα για εξόντωση.
Θα το κάνετε αυτό, το έχετε αποφασίσει, το είχαν αποφασίσει οι προκάτοχοι σας, και εσείς θα πραγματοποιήσετε τη ΣΦΑΓΗ.
Παίζετε με τις ζωές του κοσμάκη ανενόχλητοι, αλλά προσέξτε, ΟΥΑΙ και αλλοίμονο και αντιδράσουν τα θύματα σας..
Οι προκάτοχοι σας έσκαψαν τον λάκκο της υγείας και την έριξαν μέσα, και εσείς πάτε να ολοκληρώσετε το έργο τους.
Να είστε σίγουροι πως στον λάκκο αυτό θα πέσετε μέσα ΕΣΕΙΣ.
Περιμένετε και θα δείτε…..
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_1781.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters