Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ !!!

ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Να σταματήσουν επιτέλους οι πρόθυμοι ηλίθιοι του GREXIT να μιλούν για εθνικό νόμισμα, σε μια χώρα όπου η κεντρική τράπεζα είναι ιδιωτική και, παράλληλα, εισάγει 1.500.000 αυγά ημερησίως !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Λίγες ώρες μετά την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη και την μάλλον ανεξήγητη παρουσία του υπουργού Λαφαζάνη στο Προεδρικό Μέγαρο, πυκνώνει η φημολογία που θέλει συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη να βρίσκονται στο pay roll συγκεκριμένων fund με έδρα το Λονδίνο τα οποία επενδύουν στην επιστροφή στη δραχμή.

Κι αυτό την ώρα που στις Βρυξέλλες παίζεται η τελευταία πράξη του ελληνικού δράματος με τον αντικαταστάτη του Βαρουφάκη Τσακαλώτο, ναι μεν να κρατάει χαμηλούς τόνους σε σχέση με τον προκάτοχό του, να διατηρεί όμως τους ενδυματολογικούς κώδικες του Τζέημς Ντιν Βαρουφάκη που ανέδυαν ένα στυλ τορπιλισμού του διαλόγου.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και ντοκουμέντα που ενισχύουν την ύπαρξη σχεδίου εξόδου από το ευρώ. Στο μεταξύ Λαπαβίτσας και ISKRA είναι έτοιμοι να δώσουν εντολή να τυπωθούν "πανίσχυρες" δραχμές με κλειστές τράπεζες ώσπου να κρατικοποιηθούν για να πληρώνουν τα μισθά των συριζαίων Τσοτσορών.

Δεν είναι τυχαίο το πρόσφατο άρθρο των ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ (μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ) από το ISKRA, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙSKRA και το οποίο δίνει οδηγίες για την κρατικοποίηση των τραπεζών ώστε να δίνονται αγόγγυστα οι παχυλοί μισθοί στους διαχρονικούς Τσοτσορούς. Γαία πυρεί μειχθήτω...

ΠΗΓΗ
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_530.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters