Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Γιούνκερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με λέτε τρομοκράτη»

γιούνκερ τσίπρας


Την απορία αλλά και τον εκνευρισμό του για τις πρόσφατες δηλώσεις Ελλήνων που τον αποκαλούν τρομοκράτη, εξέφρασε χθες ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του κατά την χθεσινή σύνοδο κορυφής τόνισε πως αγαπάει και νοιάζεται τους Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλον, ωστόσο αγαπάει όλους τους λαούς της Ευρώπης το ίδιο, πως λαμβάνει σοβαρά την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν παίζει ρόλο και πως είναι απαράδεκτο που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τις τράπεζες και να ταλαιπωρεί τον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή η Ευρώπη αποφάσισε να παγώσει την ρευστότητα. 

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως επιθυμεί την Ελλάδα να παραμείνει μέρος της Ευρωζώνης, αλλά έχει ήδη έτοιμη 2τομη δερματόδετη έκθεση πάνω στο Grexit, πως η αλλαγή Βαρουφάκη με Τσακαλώτο είναι πολύ θετική, αλλά σημασία δε παίζουν τα πρόσωπα και πως η κυβέρνηση και οι δανειστές έχουν όσο χρόνο χρειαστεί για να φτάσουν σε συμφωνία, φτάνει να είναι μέχρι αυτήν την Κυριακή στις 23:59.






Τέλος επανέλαβε την φράση που είχε πει πριν το δημοψήφισμα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με μια μικρή παραλλαγή: “Έλληνες μην αυτοκτονείτε επειδή φοβάστε τον θάνατο, αυτοκτονήστε επειδή φοβάστε την ζωή.”

 giros


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters