Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.




Η Ευρωζώνη, προτιμά αυτή τη στιγμή να ρίχνει καθημερινά στην αγορά εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην καταρρεύσει το ευρώ, για να κρατήσει τα χρηματιστήρια και τα κρατικά ομόλογα της ζώνης του ευρώ, αλλά αρνείται πεισματικά να μειώσει τη διαφορά του 1,5 μόλις δις ευρώ μέτρων, που χωρίζουν τις προτάσεις της Ελλάδας από τις προτάσεις των δανειστών.


Εκτιμάται ότι μέχρι στιγμής η Ευρωζώνη έχει ρίξει
300 δις ευρώ!!! στην αγορά για να μην καταρρεύσει το ευρώ. Ενώ δηλαδή, με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να χαρίσει όλο το χρέος της Ελλάδας, εντούτοις δεν δέχεται ούτε καν συζήτηση για 1,5 δις ευρώ μέτρα!!! Όχι δηλαδή να δώσει 1,5 δις χρήμα, αλλά να κάνει πίσω για 1,5 δις μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτό κάτι λέει, για να μην πω ότι φωνάζει δυνατά για τη συνέχεια. Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters