Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κατεπείγον σήμα από Europol στην ΕΛΑΣ: "Επτά ισλαμιστές σε 2 ΙΧ με εκρηκτικά ετοιμάζονται για μακελειό".ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ISIS: 10ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ"...Με κατεπείγον σήμα η Europol προειδοποιεί για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση την Ελλάδα. Σύμφωνα με το σήμα που βασίζεται σε πληροφορίες από την Μέση ανατολή ομάδα επτά ισλαμιστών πρόκειται να εξαπολύσει τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα, με εκρηκτικά....

Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα κτυπήσουν στην Αθήνα ή αλλού η ελληνική πρωτεύουσα θεωρείται ένας από τους πλέον πιθανούς στόχους λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού ισλαμιστών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και των περιορισμένων πληροφοριών που υπάρχουν γι αυτούς.
Σύμφωνα με το σήμα της Europol το χτύπημα προσδιορίζεται μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου. Το σημαντικό είναι ότι η Europol στέλνει φωτογραφίες των 7 τζιχαντιστών, αλλά και τα ονόματά τους.
Την ίδια στιγμή οι ισλαμιστές της Συρίας που ακόμα θωπεύονται από την Δύση έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο όπου δείχνει ένα αγόρι, περίπου 10 ετών να εκτελεί δύο άνδρες ως ... "Ρώσους κατασκόπους"!
Σύμφωνα με το ISIL, πρόκειται για δύο Ρώσους κατασκόπους οι οποίοι προσπάθησαν να διεισδύσουν στις τάξεις των τζιχαντιστών στη Συρία. Μάλιστα, τα θύματα βιντεοσκοπήθηκαν νωρίτερα κατά την ανάκρισή τους.
O ένας άνδρας κατηγορείται ότι προσπάθησε να κατασκοπεύσει τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο άλλος ότι είχε εντολή από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας να δολοφονήσει έναν τζιχαντιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters